Şimdi Ara

ssd saglık yüzdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 1 aylık ocz ssd saglık yüzdesi %99 düştü sorun olurmu bu?? veya ne yapmam gerek bu oranın düşmesini engellemek için

• Sorun yok hocam normal bisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2.5 sene kullandigim ocz vertex2'de hala %100 yaziyor.bir ayda dusme olmasi hayra alamet degil.1-2 ay daha kullan yine duserse garantiye gonder.
  • SSD diskteki boş alan yüzdesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

SSD diskteki boş alan yüzdesi nedir?

80gb boş alan bi windows var bide warthunder oyunu başka bir şey yok içinde. 1ay bile olmamış simdi baktım 19 gün olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 7 Ocak 2014; 17:13:01 >
  • Yazılım hatası olabilir.Eğer sürekli bir düşüş görülürse ve performansta hissedilir kayıplar olursa servise vermelisiniz.
  • SSD'lerde sağlık yüzdesini etkileyen ana etmenler boş alan miktarı ve yazma işlemlerinin sıklığı. Yeterli boş alanınız var görünüyor o zaman sorun yazma işlemlerinde olmalı. SSD'nizi kurduktan sonra Windows altında temp klasörü taşıma, takas dosyasını kaldırma/taşıma, vb dosya yazma işlemlerini azaltıcı önlemler almış mıydınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Tam Silme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

SSD'lerde sağlık yüzdesini etkileyen ana etmenler boş alan miktarı ve yazma işlemlerinin sıklığı. Yeterli boş alanınız var görünüyor o zaman sorun yazma işlemlerinde olmalı. SSD'nizi kurduktan sonra Windows altında temp klasörü taşıma, takas dosyasını kaldırma/taşıma, vb dosya yazma işlemlerini azaltıcı önlemler almış mıydınız?

ilk yaptıgım seyler onlar oldu 9 maddelik bir şey vardı hepsini uyguladım netten buldum yapıcagım seyleri hepsini uyguladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 7 Ocak 2014; 17:19:38 >
  • O zaman normal bir azalma diyebiliriz. Yine de tam emin olmak için SSD Life Free adlı ücretsiz uygulamayı indirip kurun, orada tahmini kalan ömür gösterilecektir, daha net bir bilgi olmuş olur elinizde.
  • quote:

O zaman normal bir azalma diyebiliriz. Yine de tam emin olmak için SSD Life Free adlı ücretsiz uygulamayı indirip kurun, orada tahmini kalan ömür gösterilecektir, daha net bir bilgi olmuş olur elinizde.

o programı indirdim ama tarih filan yok sadece saglıklı diyor
  • sağlık yüzdesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

sağlık yüzdesi nedir?

iade oldu yüzdeyide hatırlamıyorum ayrıca 1 yıl aradan sonra olmadı bu
  • quote:

O zaman normal bir azalma diyebiliriz. Yine de tam emin olmak için SSD Life Free adlı ücretsiz uygulamayı indirip kurun, orada tahmini kalan ömür gösterilecektir, daha net bir bilgi olmuş olur elinizde.

Hocam bu başlığı görünce bahsettiğiniz programı indirip baktım.

Crucial M500 120 GB kullanıyorum. Mayıs 2014'te aldım.

SSD'de şu an 27 GB boş alan var.

Health: %90 yazıyor.

Bu normal midir? Normal değilse ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Çok takılmayın böyle şeylere arkadaşlar 1 ayda %95 yazsa tamamda %1den bişey olmaz ona bakarsan bende wd blue diskimi aldığımda %100dü 2 ayda %84 oldu 1 senedir %84 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Çok takılmayın böyle şeylere arkadaşlar 1 ayda %95 yazsa tamamda %1den bişey olmaz ona bakarsan bende wd blue diskimi aldığımda %100dü 2 ayda %84 oldu 1 senedir %84 :)

10 senelik wd hala %100 ama bu ssd pert oldu ayrı mesele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.