Şimdi Ara

SSD Seçimi Hakkında Yardıma İhtiyacım Var(1tb vs 500gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın modeli dell 7577, içerisinde 128gb m2 samsung ssd ve 1tb harddisk bulunmakta.Son zamanlarda harddiskten gelen dönme sesi ve veri yazarken iğnenin çıkardığı sesten rahatsız olmaya başladım. Ben de bu sebepten ve hardiskin yavaşlığından ötürü, 1tb harddisk yerini bir ssd bırakması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bütçem maalesef yüksek değil. Karşıma iki adet seçenek çıktı. Bir tanesi 1tb depolama alanına sahip Hikvision C100 modeli.Hikvision C100 Satış Adresi.
    Bir diğeri ise 500gb depolama alanına sahip SanDisk Ultra 3D SanDisk Ultra 3D Sarış Adresi

1tb olan ssd ilerleyen süreçlerde depolama alanı ihtiyacımı son derece karşılayabilecek türden ancak markasını ilk defa işittim ve birkaç incelemsine denk geldim onlar da 240gb modeli içindi. Ve anladığım kadarıyla dış kısmı plastik bu ısınma olarak ne tür bir negatif etki yapar bir fikre sahip değilim.
    500 gb olan ise güvenilir bir marka en azından kendini bu alanda kanıtlamış, lakin depolama konusunda teredütlerim var sonuçta şu an kullandığım sistemin sadece yarısı kadar.
    Kullanım alışkanlıklarımın arasıda pek oyun oynamak yok ancak yakın zamanda bu alışkanlığım değişmeye başladı . Şu zamana kadar amatör olarak çektiğim fotoğraf veya videoları depolama olarak kullanıyorum d diskini. İçin sadece 200gb dolu. Ancak ilerleyen süreçlerde bölümümden dolayı autocad gibi programlar yükleyeceğim.
    Şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.

• ikisiden birini seçebilirsin
    www.hepsiburada.com
    Crucial P1 500GB 1000/ 1999 MB/s 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/crucial-p1-500gb-1000-1999-mb-s-3d-nand-nvme-pcie-m-2-ssd-ct500p1ssd8-p-HBV00000N21YB
    www.n11.com
    Crucial Mx500 Ct250mx500ssd4 250 Gb M.2 2280 Ssd - n11.com
    https://www.n11.com/urun/crucial-mx500-ct250mx500ssd4-250-gb-m2-2280-ssd-834153?magaza=depo-depo

• start_system kullanıcısına yanıt
    Ben sata olan bir ssd arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    ssd konusunda yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.