Dostlar merhaba, dün aldığım ssd elime geçti ve masaüstüme takıp ssdye windows kurdum ve eski kullandığım hdd de yan disk olarak duruyor. Windowsu ve aktif olarak oynadığım cs:go oyununu ssd'ye kurdum. Tüm driverları yükleyip eski düzenime geçince csgo açtım ve 200 fps altına düşmeyen oyunum şuanda 90 100 fpslere düştü. Bir süre geçince 200 250 fpsleri görüp 100lere keskin olmasada droplar yaşıyorum. İnternette araştırmama rağmen hiç sonuç göremedim. Donanımsal problemim olduğunu düşünmüyorum. Ssd okuma-569 yazma-460 alıyorum. 1 2 kişi SSD ve HDD yi aynı anda kullandığında bu düşüşlere maruz kalmışlar ancak herhangi bir çözüm göremedim. Sizden ricam bana çözüm önerisinde bulunun. Performans arttırayım derken paramla rezil olmak istemiyorum..
,Sistem özellikleri: intel i7 2600 3.4ghz asus gtx560ti oc gpu 16 gb ram 2tb seagate 7200 barracuda hdd 120gb JamesDonkey Ssd Windows 10 pro
oyunları tekrar hdd ye atıp dener misiniz durum ne oluyor
Texassm0ke
kullanıcısına yanıt
Denedim fps değerleri yükseldi tekrardan sonra tekrar ssdye attım fps değerleri biraz yükseldi ama eski performansımı alamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Dkayy
Denedim fps değerleri yükseldi tekrardan sonra tekrar ssdye attım fps değerleri biraz yükseldi ama eski performansımı alamıyorum
merak ettim şimdi bizdede mi öyle olacak, bende bi ara deniyim sonuçları aktarırım
Çok iyi olur ben şaşırdım açıkcası böyle bir sonuç beklemiyordum ve aldım ama 15 snde açılan bilgisayarım 10 saniyede açılıyor pek fark göremedim açıkcası ekstra olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Dkayy
Çok iyi olur ben şaşırdım açıkcası böyle bir sonuç beklemiyordum ve aldım ama 15 snde açılan bilgisayarım 10 saniyede açılıyor pek fark göremedim açıkcası ekstra olarak
benim arkadaş sırf hdd kullanıyor, açılış kapanış ve oyun hdd de olmasına rağmen tüm işleri yapmada daha hızlı oluyorum, hatta onun pc sini kullanınca o yavaşlığı hissediyorum, ssd inanılmaz birşey
Texassm0ke
kullanıcısına yanıt
O konuda haklısın. Mesela bilgisayar açıldığında ilk hantallığı yok steam açılmasını hissetmiyorsun bile sadece bu oyun meselesi canımı sıktı onun dışında hız çok güzel tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme