Bildirim
ssd tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdem bey
lenovo z580 laptopum var hardiski ssd ile değiştirmek istiyorum ssd tavsiyesi söyler misiniz
Trandscen ssd37p serisi
Sandisk iltra plus serisi
Crucial m200
Fiyat onemli ise f/p markasi crucial
Daha uyguna urun ariyorsaniz farkli markalarin butce odakli serileri mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatımı ucuz olsun
okuma yazma hızı yüksek mi olsun
yoksa benim için kapasite önemli
gibi nedenler belirlenmeli
ilk önce sonra bakılmalı
benim fikrim sadece
150 tl başlayıp 1000 tl ye kadar fiyat gidiyor çünkü -
açıkçası mevcut diskimin yerine takacağım için kapasitesi önemli(mevcut diskim 1 tb) okuma yazma hızı çok yüksek olmasına gerek yok ortalama hız sunsun yeter benim için
fiyatı ise 1000-1200 TL maxsimum -
bu fiyat aralığı yüksek değil mi -
1 tb düşünüyorum kapasiteyi daha ucuz bulabilirsem iyi olur -
arkadaşlar bu ssd almayı düşünüyorum ne dersiniz
Sandisk 960GB Ultra II SATA 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 500MB) -
https://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-2-5-Inch-Height-SDSSDHII-960G-G25/dp/B00M8ABHVQ
hemen aynı fiyat
en alt tarafta yorumlar var okursanız fikir edinmiş olursunuz -
amazondan daha önce alışveriş yapmadım 100 dolar üstü gümrükten geçmiyor deniyor -
100 dolar ustu gumrukten gecmeme gibi bir durum yok ama bu ssd de zaten daha uyguna gelmiyor %20 vergi ve kargoyla. size samsung 850evo 1tb urununu onerebilirim. 5 yil garantisi var ve 3d nand teknolojisiyle diger ssd lerin bir adim onune geciyor. -
samsung 850evo 1tb ssd sini amazondan mı alayım yoksa türkiyeden mi fiyat fark eder mi sizce -
Fiyat farkı olmaması ve 5 yıllık garanti süresinden dolayı Türkiye'den alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X