Merhaba arkadaslar, yakinda SSD almayi düsünüyorum ve marka model seçmemde yardimci olmanizi istiyorum. Kapasitesi 128 gb max. olmak sartiyla bi SSD istiyorum, suanda aklimda Vertex 4 var, birçok sitede olumlu incelemeler okudum. SSD kullanicilari bi tavsiyede bulunurlarsa çok iyi olur . Birde bazi sata kontrolcülerinde sorun çikiyormus SSD'lerle biri aydinlatirsa sevinirim, anakartim ASRock Z77 Extreme4-M Simdiden tesekkürler :)
Vertex 4 Türkiye piyasasında en iyi ssdlerden biri fakat son zamanlarda forumda sıkıntı yaşanlar var.Zaten ocz nin önceki serilerdende stabileteden sabıkalı.Onun yerine neutron gtx alınabilir.
neutron gtx alınabilir fiyata inmiş. gtx ya da vertex 4 en mantıklı iki ürün.
Transcend 128GB 320 SSD alınabilir, fiyatı da uygun
Yorumlariniz için hepinize tesekkürler, Neutron gtxler Vertex 4'ten biraz daha pahali temin edebilcegim yerlerde(yurtdisinda yasiyorum) . Transcend'den yana seçimimi kullanicagimi zannetmiyorum, markaya olan güvensizligimden olsa gerek. Corsair Force 3 GT'de olabilir, kagit üzerindeki yazma ve okuma hizlari gayet basarili bence ama bu kontrolcü olayi kafami karistirdi biraz, anakartimda sata 3 olarak intel'in kontrolcüsü ve Asmedianin kontrolcüsü var, bir sorun olurmu acaba performans düsmesi gibi ?