Bildirim
SSD Uyumuluğu
GÖNBELER 1 Kg - Dana Eti Sucuk Afyonkarahisar - %100 Dana Eti : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dvd iptal edersin yerine ssd takıp kullanabilirsin -
Şöyle ki ben hdd yerine ssdyi takıp hddyi de dvd kısmına takmayı düşünmüştüm. Ama eski bilgisayar olduğu için destekleyip desteklememesi açısından bilgim yoktu. -
muhtemelen sata 3 destekliyordur diye tahmin ediyorum herhangi bir bilgi bulamadım içindeki anakart ile ilgili eğer desteklemiyorsa 200-250 mb okuma hızı görürsünüz soketlerde bir uyumsuzluk olmaz -
-
doğrudur hızlanma kullanım amacına bağlı windows programlar internette gezinme hızlanır ama oyun performansını etkilemez önceden nasılsa aynı olur -
Zaten beklentim Windows deneyimimin hızlanması ve bilgisayarın birçok program açıkken artık donmaya başlamasını engellemek. Bu donanımla oyunlarda bir yükseliş beklemiyorum doğal olarak. -
dvd iptal edersin yerine ssd takıp kullanabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X