Şimdi Ara

ssd ve hdd yi beraber kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takılan bir soruyu sizlere sorucam şimdi ben bir sistem toplayacağım ama bazı kişiler ssd kullanmam gerektiğini söylüyor ancak ssd de boyutlar az olduğu için yetmemesinden korkuyorum şimdi ben ssd ce hdd yi beraber kullanabilir miyim kullanırsam nasıl olacak beni aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SSD'yi ayrı HDD'yi ayrı kullanabilirsin. SSD'ye işletim sistemini yükler. HDD'yede depo olarak kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Wave

SSD'yi ayrı HDD'yi ayrı kullanabilirsin. SSD'ye işletim sistemini yükler. HDD'yede depo olarak kullanırsın.

Hocam gta5 gibi oyunlarıda yükleyecek olsam kaç gb lık ssd işimi görür bide uygun bir model yazabilirseniz mutlu olurum

• Oyun yükleyeceksen 240-250-256 gb aşağısını önermem. Model konusunda fiyat limiti belirleyici oluyor biraz. İyi araştırıp karar vermek lazım. Fiyat limiti genişse samsung 850 pro, corsair neutron gtx, samsung 840 pro öneriliyor, daha kısıtlı bütçe doğrultusunda benzer performans sergileyen bazı ssd ler, samsung 840 evo, crucial mx100 veya bx100, sandisk extreme2 veya ultra plus, kingston hyperx 3k vs, liste genişliyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Oyun yükleyeceksen 240-250-256 gb aşağısını önermem. Model konusunda fiyat limiti belirleyici oluyor biraz. İyi araştırıp karar vermek lazım. Fiyat limiti genişse samsung 850 pro, corsair neutron gtx, samsung 840 pro öneriliyor, daha kısıtlı bütçe doğrultusunda benzer performans sergileyen bazı ssd ler, samsung 840 evo, crucial mx100 veya bx100, sandisk extreme2 veya ultra plus, kingston hyperx 3k vs, liste genişliyor yani.

Hocam işletim sistemini gta5 ve gelecekte hızlı olmasını istediğim birkaç uygulamayı yuklerim bunun için ne kadarlık bir alan yeterli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

quote:

Oyun yükleyeceksen 240-250-256 gb aşağısını önermem. Model konusunda fiyat limiti belirleyici oluyor biraz. İyi araştırıp karar vermek lazım. Fiyat limiti genişse samsung 850 pro, corsair neutron gtx, samsung 840 pro öneriliyor, daha kısıtlı bütçe doğrultusunda benzer performans sergileyen bazı ssd ler, samsung 840 evo, crucial mx100 veya bx100, sandisk extreme2 veya ultra plus, kingston hyperx 3k vs, liste genişliyor yani.

Hocam işletim sistemini gta5 ve gelecekte hızlı olmasını istediğim birkaç uygulamayı yuklerim bunun için ne kadarlık bir alan yeterli olur

Fazl Birşey Yüklemeyeceksiniz 120 - 128 Gb Yeterli Olucaktır Harddiskini D Ssdyide C Yaparsın Mis Gibi Olur

• İşin matematiğine girecek olursak 120 de yeter diye bir sonuç çıksa da, zamanla diskin dolduğu, ve ssd nin maksimum performans için boş alana ihtiyaç duyduğunu göz önünde bulundurduğumuzda 240 uygun bir seçim olur. Zira günümüzdeki üst seviye oyunlar oldukça yüksek boyutta oluyor. 120 yetmez mi, yeter ama sistemin ilk yüklemelerinle sınırlı kalmayacaktır ve keşke dememek için 240 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşin matematiğine girecek olursak 120 de yeter diye bir sonuç çıksa da, zamanla diskin dolduğu, ve ssd nin maksimum performans için boş alana ihtiyaç duyduğunu göz önünde bulundurduğumuzda 240 uygun bir seçim olur. Zira günümüzdeki üst seviye oyunlar oldukça yüksek boyutta oluyor. 120 yetmez mi, yeter ama sistemin ilk yüklemelerinle sınırlı kalmayacaktır ve keşke dememek için 240 öneririm.

Tamam hocam 240 lık alıyorum o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.