Şimdi Ara

ssd ye işletim sistemi kopyalamam lazım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. benim laptop acer aspire v3-772g i5-4200m 2,5 ghz turbo boosr up to 3,1 ghz ddr3 12 gb ram 4 gb ekran kartı nvıdıa geforce gt750m 1 tb hdd

http://hizliresim.com/9246oO

yeni bir ssd alarak sistemimi hızlandırmak istedim. ssd satın aldım SSD 256 GB SAMSUNG 850 PRO SATA3 2,5" MZ . pc nin hdd sini çıkartıp ssd yi taktım çalıştırdım karşıma böyle bir ekran çıkıyordu ... anladığım kadarıyla benim pc recovery sistemli olduğu için pc kendi hdd sini görmediği için hata veriryor. bende yeni bir yöntem ile eski hdd yi taktım ve pc nin yedek bölümüne ssd yi taktım pc açıldı ama bir türlü ssd ye windows sistemi yükleyemedim.

mevcut win8 işletim sistemini yeni ssd ye nasıl kopyalayabilirim. lütfen yardım edin yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum deli olacam 550 tl verdim ssd ye :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADINLAR -- 20 Ocak 2016; 10:23:45 >

• Mini tool partition wizard ile kopyalayabilirsin.

SSD yi harici kutuya tak ve USB den bağla.
  • Hocam, şöyle ki. Rufus isimli programı baska bir pc ye indiriyosun. (Rufus yada wintobootic ile bootlayabilirsin. Tahminimce dosya sistemini yanlış seçmişsin. Leptopun dosya sistemini doğru seçip bootladığına ve detaylı bir programla bootladığına emin ol) Sonra win8 usb ye atılan versiyonu indiriyosun internette bulabilirsin win8 usb diye. Biraz geç gördüm afedersin. Usb ye iso şeklinde olan win 8i bootladıktan sonra usb hazır. Usb yi al cebine git evine. Sonra aç leptopunu, baslarken "bios menu <F12>" falan yazar. Bios menuyu açıp usb yi seçiyosun. Leptop yeniden baslıyo . Sonra direk win8 kurulum çıkıyo. Bu dediklerin olmadı dersen. Sen usb ye bootlarsın minimum 8gb bos bir usb. Bootu yaptıktan sonrasına win8 usb den kurma falan yazınca envayi çeşit video bulunuyor açıklayıcı. Onları tek tek dene. Hepsinde ortak tek şey var usb ye windowsu bootlamak. Geç gördüm tekrardan afedersin. Muhtemelen şuan kurmuşsundur windowsunu, seninle aynı sıkıntıyı çekenler olabilir onlar okur faydalanır umarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    ilginiz için tşk ederim.
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    ilginiz için tşk ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.