Bildirim
SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
N11'de Türk düşmanı bir firma maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: radtv213
Kesinlikle doğru anlamışsın. Üstelik N11'de öyle telefonlar satıldığında parantez içinde yenilenmiş telefon diye yazarlar. Ama bu bile yoktu. Bu arada öne çıkarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. -
Ücreti yüksek olan üründe geri göndermeni istiyorlar. -
Adamlar aşmış kendini play store'dan günceleme veriyorlar. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bu hocam ben eksiledlm siz de yapın link koyacağım başa zaten
Evet kapatılmış hocam onlar elektroforever ismi ile satış yapıyorlardı ve şu an yoklar
Bu tarz ****lar ticaret adı altında nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar. Kesinlikle bu yaptıkları yanına kar kalmamalı gerekli tepkiyi göstermemiz gerekiyor. -
gittigidiyor sistemini yürüttükleri sürece bu şeyler yaşanır. adamlar 1000 tane sıkıntısız satar sonra batar başlarlar pisliklere, bunu önleyemezsin. eskisi gibi sadece kendilerinin ürünlerini satmaya devam etmeliler. ben hepsiburadan alışveriş yaparken 50 tl üzeri herşeyi hepsiburadanın kendi isminden alıyorum. -
hayırlı olsun kardeşim. -
Ben sadece HepsiBurada satışı olan ürünleri alıyorum -
Satıcısı hepsiburada değilse uzak durun yine bir kaç firma dışında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Orange dragon
hayırlı olsun kardeşim.
Bir kere de kendi telefonum kırılınca TEŞHİR adı altında yedek olarak kullanmak için LG G3 almıştım bu şerefsizlerden Haziran'ın başında 500TL'ye. Gelen telefon arızalıydı. Aradım geri yolla yeni gönderelim dedi. Gönderdim yeni yolladılar. 1 hafta sonra arıza verdi. Geri yolladım 2 hafta onlarda durdu sonra yeni telefon yolladılar. Gelen telefon da arızalıydı. Sonra geri yoladım ve arayıp tartıştım. Yeni telefon yolladı. Oda abuk sabuk ısınma problemi, ekran kararması falan vardı ama kullanılıyordu. Arayıp haram zehir zıkkım olsun, çocuklarından çıksın diyerek kapattım telefonu. Bu firmalar kesinlikle kapatılmalı!
Aynı olay benim de başıma gelmişti, adamlar 2. El anakartı sıfır diye yolladılar bana sıfır anakartın ne olduğunu bilmiyoruz sanki. Güvenlik bandı olmayan, jelatinleri sökülmüş anakart üstelik üzerinde parmak izleriyle doluydu. Neyseki hemen gönderdim soruzsuz şekilde iade aldım.
Bu arada ürünün satıcısı HEPSİBURADA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 20 Eylül 2019; 11:49:0 >
Olay buyudukten sonra alınan reaksiyon malesef ki gerçeği yansıtmıyor. Hepsiburada müşteri memnuniyetini dikkate alsaydı ilk mesaj yazdığınızda sorunun çözümü için uğraşırdi. Pabuç pahalı bunu görünce hemen ilgili pitircik kesiliyorlar. Kapatılan firma da duruma ne üzülmüstur sormayın yarın b ismiyle hesap acıp 3 Krus indirimli satmaya devam eder bizlerde koşar alırız.
Bu arada bilmeyenler için söyleyelim. Ürünün satıcısı hepsiburada olsa bile aynı satıcı sistemi işleyebiliyor. Örneğin x firması hepsiburada ile anlaşiyor ve x firmasi hepsiburadanin deposu oluyor. Satici hepsiburada gözüküyor ama ürünleri x firması gönderiyor,yani mallarını hepsiburada deposuna göndermek yerine kendisi kargo çikisini yapiyor
Bir ülkede dolandırıcılık suç olmaktan çıkmışsa ve hiçbir şart altında cezalandırılmıyorsa, üstüne de bir insanın gözünü arsızlık, hırsızlık dolandırıcılık bürümüşse hiçbir şey onu durduramaz bu memlekette, hepsiburada.com'dan kovulsa N11'e gider, oradan kovulsa, gittigidiyor'a gider, ordan kovulsa sanalpazar'a gider hiç olmadı kendisi site kurar oradan satar ama ahlaksızlığından vazgeçmez, yeni türkiye'ye ve yeni türk insanına hoşgeldiniz. -
Hocam bir de artık hakkımızı sosyal medyada aramaya başlamamızı da eklersen yorum her şeyi özetleyecek. Maalesef durum bu.quote:
Orijinalden alıntı: maxalanya
Bir ülkede dolandırıcılık suç olmaktan çıkmışsa ve hiçbir şart altında cezalandırılmıyorsa, üstüne de bir insanın gözünü arsızlık, hırsızlık dolandırıcılık bürümüşse hiçbir şey onu durduramaz bu memlekette, hepsiburada.com'dan kovulsa N11'e gider, oradan kovulsa, gittigidiyor'a gider, ordan kovulsa sanalpazar'a gider hiç olmadı kendisi site kurar oradan satar ama ahlaksızlığından vazgeçmez, yeni türkiye'ye ve yeni türk insanına hoşgeldiniz.
aynen. anakart almıştım ama uyumsuz çıktı. 250 tl ye aldığım anakartı 50 tl ye ptt ye ödeyerek geri yollamıştım. iade aldım parayı da 50 tl yandı.
1150 pin işlemci destekli anakart yoktu tr de. olan firmalara da şunu sormuştum: uyumsuz olursa iade alıyor musunuz ? firmalar hayır dedi . 15 gün iade hakkı vs dediğim halde biz kabul etmeyiz, malı aldın ve bitti dediler. faxon muydu neydi anakart tr deki.
işlemciyi satıp 1151 pine geçtim komple. tr den garantili aldım parçaları.
1. nesil 1150 pin anakart 400 tl idi tr de ve iade + garanti yok
4. nesil 1151 pine geçtim, anakart 120 tl idi. i5 işlemciyle beraber 800 e mal olmuştu o zaman. eski işlemcimi de 200 e satmıştım. çine kargo zararı dahil yeni sistem 650 tl ye mal oldu. 3 seneyi doldurduk. hala çok memnunum. -
hb deki çakma satıcılar kapansa da içim rahat değil. isim değiştirip geri gelirler. huylu huyundan vazgeçmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X