Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gttigidiyorda aynı şekilde üstelik trendyolda da çakma satıyorlar,kışın trendyol sitesine bakarken newbalance marka ayakkabı görmüştüm ve ve fiyatı 120₺ falandı N harfini benzetememişler di besbelli çakmaydı newbalance mail atarak bildirmiştim ürünü hemen kaldırdılar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Eylül 2019; 16:15:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kral ya şöyle görenler uğraşsa bu firmalar gümleyecek ama kimse farketmiyor bile.

bu tip siteler kime ne geçirirse modunda çalışıyor.
  • Etiketleyelim ki Google'da arayan bu konuya gelsin

Erse Sanal Mağazacılık ve Teknoloji
    Elektroforever
    lenovo
    motorola
    garanti
    sorun
    Problem
    sahtekar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tokatı koydu yol aldı olan müşteriye oldu HB yeni yeni önüne geçmeye başladı adamlar 2 seneden beri ne para kaldirdilar

2 sene önce aldığım telefon o zamanlar 4.500₺ satılıyordu piyasanın altında almıştım sıfır diye muazzam jelatinlenmişti telefonda kozmetik hataları mevcuttu darbe benzeri sonra aptallık bende önemsemedim sıkıntılarım vardı ondan dolayı zaten 1-2 ay sonra 100-150₺ aşağısına müşteriye göstererek satmıştım kesinlikle yüksek paralı alışverişlerde 3.kişiler ile iş yapmayın bir ara HB surekli arıyordu beni bir sürü şikayetim mevcuttu

Edit : Şuan şark kurnazı firmalar isim değiştiriyor sürekli dikkat edin arkadaşlar alışveriş yapmadan önce firmayı araştırın lütfen yeri falan belli değilse veya 30m2 dükkan ile iş yapıyorsa bilin sıkıntı çıkıcak ürünlerde. Bu arada da HB de farkında yorum atınca yayınlanmıyor sitesinde

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 20 Eylül 2019; 16:59:42 >

• forumun gücü işte
    konu bu kadar büyümese, bu kadar öne çıkmasa adamların **kinde bile olmayacaktı
    he he diyip yollayacaklardı
    o yüzden kimseyi övmeye gerek yok
    övülecek olan forum dayanışması forum baskısıdır
    teşekkürü hak eden varsa o da forumdur
    hb değil
  • Hepsiburada üzerinden defalarca alışveriş yaptım.

Komple 2 kere ev kuracak kadar beyaz eşya defalarca telefon elektronik ıvır zıvır mutfak malzemeleri Araç lastiği bakım malzemeleri vs. Binlerce liralık alışveriş yaptım.

Bir satışta satıcı firma ilandakiden farklı renkte beyaz eşya gönderdi.

Ev kurulurken yaşanan bu olayda değişim süreci tedarik süreci iade vs derken ürün teslimi ev kurulmasından çok sonra gerçekleşebildi.

Fakat HB firması hep yanımızda oldu ve 1 kere şikayet ettikten sonra satıcı üstünde yaptırım yaparak süreci işletti her aşamasından da haberdar etti.

Sonuçta burası bir pazar yeri HB den alışveriş yaparken;

1- Satıcının HB olmasına
    2- Satıcının puanına ve yorumlarına
    3- Ürünün aldığı puana ve yorumlara dikkat etmek gerekiyor.

HB de çağrı merkezine ulaşmak sıkıntılı sorunları yazılı olarak çözmek istiyorlar.
    ÇM'ine ulaşırsanız işleriniz daha hızlı çözülüyor.

• Hiç teşekküre gerek yok bence. Böyle gündeme gelmese umurlarında olmazdı.

• Caslantas kullanıcısına yanıt
    Mağaza isimleri bittibitiyor sanırım bana da tamir görmüş telefon yolladılar hepsiburada üzerinden iade ettim kurtuldum bu tarz firmalara dikkat etmek lazım.
  • HB aracılığıyla x firmadan (eğer olumlu olmazsa durum her türlü afişe ederim)dün i9 9900 aldım 3.6 bin TL...Bugün geldi heyecanla açtım direk banta baktım daha önce açılmış bariz hemen işlemciye baktım pencereden resmen üstünde soğutucu takılmış şekilde kare çizgiler...hemen iade talebi paket yarın kargo...şimdi ben ne bileyim bi elemanın bu işlemciyi kanırtmadığını hız aşırtmanın dibine vurmadığını veya teşhirdeki bi pc den veya birine toplanmış sonra iade gelmiş bir pc den sökülmediğini ne bileyim...bariz ellenmiş...ben sabah 8 akşam 8 sadece yemek yerken 8-10 dk oturarak çalışıyorum...o ter bilmemnereme kadar akıyor para kazanacağım derken...Diğer pc bileşenleri kargoda gelmedi henüz ama işlemci başka firmadan seçmiştim 100 tl daha ucuz diye...hata...şimdi kime küfredeyim ne yapayım bilmiyorum...1 liralık şeyi hakkı olmayan 8 liraya aldığım bu ülkede herrrrr zaman haklıyız arkadaş....hizmet 0 bedeli anasının nikahı...azıcık bilinçsiz ol azıcık anlama argo tabirle amıca ol binbir türlü dolandırıldın...sistem tüketim sistemi insanları tüketiyor...Bu en bilindik teknomarkette de öyle çakal yuvası sanal alemde de öyle...haklıyken haksız duruma düştüğün paranla rezil olduğun yerdir bizim memleket...

Diğer bir konuda dün yazdığım mesajı kopyaladım...beklemedeyim bugün gönderdim kargoyu...Bir de derdimi anlatabileceğim mail adresi falan olsa yok karakter yetmiyor mesaj kısmında...

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

HB aracılığıyla x firmadan (eğer olumlu olmazsa durum her türlü afişe ederim)dün i9 9900 aldım 3.6 bin TL...Bugün geldi heyecanla açtım direk banta baktım daha önce açılmış bariz hemen işlemciye baktım pencereden resmen üstünde soğutucu takılmış şekilde kare çizgiler...hemen iade talebi paket yarın kargo...şimdi ben ne bileyim bi elemanın bu işlemciyi kanırtmadığını hız aşırtmanın dibine vurmadığını veya teşhirdeki bi pc den veya birine toplanmış sonra iade gelmiş bir pc den sökülmediğini ne bileyim...bariz ellenmiş...ben sabah 8 akşam 8 sadece yemek yerken 8-10 dk oturarak çalışıyorum...o ter bilmemnereme kadar akıyor para kazanacağım derken...Diğer pc bileşenleri kargoda gelmedi henüz ama işlemci başka firmadan seçmiştim 100 tl daha ucuz diye...hata...şimdi kime küfredeyim ne yapayım bilmiyorum...1 liralık şeyi hakkı olmayan 8 liraya aldığım bu ülkede herrrrr zaman haklıyız arkadaş....hizmet 0 bedeli anasının nikahı...azıcık bilinçsiz ol azıcık anlama argo tabirle amıca ol binbir türlü dolandırıldın...sistem tüketim sistemi insanları tüketiyor...Bu en bilindik teknomarkette de öyle çakal yuvası sanal alemde de öyle...haklıyken haksız duruma düştüğün paranla rezil olduğun yerdir bizim memleket...

Diğer bir konuda dün yazdığım mesajı kopyaladım...beklemedeyim bugün gönderdim kargoyu...Bir de derdimi anlatabileceğim mail adresi falan olsa yok karakter yetmiyor mesaj kısmında...
    bilgi@hepsiburada.com"a mail at. Eğer olumlu sonuçlandırılmaz ise bana haber ver konunun linkini bu konunun üst kısmına ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

HB aracılığıyla x firmadan (eğer olumlu olmazsa durum her türlü afişe ederim)dün i9 9900 aldım 3.6 bin TL...Bugün geldi heyecanla açtım direk banta baktım daha önce açılmış bariz hemen işlemciye baktım pencereden resmen üstünde soğutucu takılmış şekilde kare çizgiler...hemen iade talebi paket yarın kargo...şimdi ben ne bileyim bi elemanın bu işlemciyi kanırtmadığını hız aşırtmanın dibine vurmadığını veya teşhirdeki bi pc den veya birine toplanmış sonra iade gelmiş bir pc den sökülmediğini ne bileyim...bariz ellenmiş...ben sabah 8 akşam 8 sadece yemek yerken 8-10 dk oturarak çalışıyorum...o ter bilmemnereme kadar akıyor para kazanacağım derken...Diğer pc bileşenleri kargoda gelmedi henüz ama işlemci başka firmadan seçmiştim 100 tl daha ucuz diye...hata...şimdi kime küfredeyim ne yapayım bilmiyorum...1 liralık şeyi hakkı olmayan 8 liraya aldığım bu ülkede herrrrr zaman haklıyız arkadaş....hizmet 0 bedeli anasının nikahı...azıcık bilinçsiz ol azıcık anlama argo tabirle amıca ol binbir türlü dolandırıldın...sistem tüketim sistemi insanları tüketiyor...Bu en bilindik teknomarkette de öyle çakal yuvası sanal alemde de öyle...haklıyken haksız duruma düştüğün paranla rezil olduğun yerdir bizim memleket...

kimse o para ne zorluklarla kazanılıyor bilmez. kendileri gibi tokatçı sanarlar herkesi. konu açtığın gibi , biz ne bilelim senin yapmadığını,sen taktın oynadın sonrada iade ediyorsun ileri geri konuşmaya başlarlar. böyle kansız işte bizim insanımız . konu açarsan pm at bende konuma sabitlerim destek isterim.

• Hepsiburada.com kadar paçoz ve pislik başka kurum yoktur. Kurumsal dünyanın en adi yöneticileri buradadır. Umarım bir yangında onların deposunda çıkar.

• radtv213 R kullanıcısına yanıt
    Attım upuzun bir mektup...teşekkur ederim...

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...Bu arada belki buradan sesimiz duyurulur da sistemde köklü değisiklige gidilir zaten kdv kdv li fiyattan otv bilmemne ile 8 kat pahali yasayan insanimiza velinimeti olarak cicek gibi davranmasi lazim hukumetimizin...Bunlar ses cikarmiyo ayfonun %60 ının devlete kalmasina bari kullanilmisini almasın kutusunu ilk kendi acsin zavallilar deyip el koymasi hakkimizi korumasi lazim...
    Bir de sonradan kibarlasanlar var o ayri 1000 tl civari buzluk aldim coleman adamlar acaba yermi diye her yani cizik naylonu bilmemnesi hic biseyi olmayan artik bilmemkac kere kampta kullanilmis(muhtemelen abartmiyorum) mentese vidalarinin icinde bosa döndügü artik tutmayan şeyi bana gonderdiler...Direk sikayet vara yazdim artik isyan yeterse yeter deyip...Telefon geldi hemen depo sorunu olmus falan filan...yani tam argo tabirle "kime ne gecirirsem" hesabı...100 kere tovbe ediyoruz aradan zaman geciyor 1000 kere bozuyoruz belki duzelmistir diye daha da beter be arkadas...

• "hepsiburada'nın kendi ürünlerini alın" diyen arkadaşlar; mesele o değil ki.

asıl mesele hepsiburada'nın ister kendi ürünü olsun isterse tedarikçi ürünü olsun her durumda kendi üyelerinin arkasında durmak zorunda olmasıdır. gerisi hikaye.

konuya katılım yüksek olmasa arkadaşların belirttiği gibi baya bir uğraştıracaklardı.
  • Hepsiburada değişmez. Geçmiş olsun .
  • Geçmiş olsun. Merak ettiğim iki şey var. Ürünü ilk teslim aldığınızda kutusu jelatinli miydi? En ufak dahi kılcal çiziği yok muydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kötü niyetli satıcıların önüne geçilecek demiş hepsiburada ama bu işi direkt kendisi de yapıyor zaten. Satıcı hepsiburada olunca da güvende değilizki. Örnek olay:

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-laptop-iade-almiyor--138056167#138086558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 20 Eylül 2019; 22:3:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

Geçmiş olsun. Merak ettiğim iki şey var. Ürünü ilk teslim aldığınızda kutusu jelatinli miydi? En ufak dahi kılcal çiziği yok muydu?
    Tamamen jelatinli ve çiziksizdi. Zaten Dora bayağı iyi yeniyor zaten işleri bu. Dora şu an Nokia ve Xiaomi telefonları galiba yenileyip satıyor. Ama bunu gizli saklı yapmıyor. Siteleri de var.

• radtv213 R kullanıcısına yanıt
    yenilenmiş telefon diye %10 altına satsa hem kanunen hem ahlaken uygun olacak ama insanımız düzenbaz,dolandırıcı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.