Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bari, sayende başkaları da dolandırılmamış oldu. Keşke bu adamlar ticaret yapamaz hale gelecek şekilde yargılansalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana müstehak yine hb den al da yine kazıklan.satıcısı hb olsa da adamların tavrı değişmiyor.en başta olaydan nasıl sıyrılmış hb, hiç üstüne almamış.ne teşekkür ediyorsun hb ye.o bilmem kim bey en başta arayacak sen orya burya şikayet etmeden arayacak.özür dileyecek para iadesi verecek üstüne de çek verecek.
  • HB çok uygun bir şey yakalamadığım sürece alışveriş yapmam. Zamanında bana da ufaktan sıkıntı çıkarmışlardı. Çok problem değildi ama müşteri memnuniyetelerı çok düşük. Fakat bunlar HB nin kendi içinde dükkan açılmasına izin verdikten sonra olmaya başladı. Öncesinde arızalı ürünü geri gönderdiğim de servis vs bile demeden alıp para iadesi yapmışlardı. Sonradan bozuldu. Cılkı çıktı.
  • Bence gir E-Devletten direk Tüketici hakem heyetine şikate et ve tam para iadesi iste. Hb 'nın bir ithilafta tüketici hakem heyetine gideceğim dediğimde yasal hakkınız gidebilirsiniz deyip, tüketici hakem heyetinden savunma gidince 0532 li bir numaralı bir numaradan arayıp sorunu çözüp şikayetinizden vazgeçin demişti. Bence direk yasal hakkını ara, hiç uğraşma, onlar uğraşsın.
  • Ben de Hepsiburada'da yaşadığım bir olayı anlatayım size. Tefal Titanium Hard diye bir tava var bir de Tefal Titanium Elegance diye tava var. Materyal farkı ve sağlamlık farkı olduğu için aralarında bayağı bir fiyat farkı var, HARD olan daha pahalı. Neyse bir hepsiburada satıcısı Elegance fiyatından HARD satıyordu ve resmine de Hard'ı koymuştu. Ben ve arkadaşlarım bu indirimli fiyatı görünce, ooo hepsiburada güzel indirim yapmış diye gittik aldık. Daha sonra ürün bir geldi Elegance, faturaya bakıyorum Hard yazıyor, ürüne bakıyorum Elegance yazıyor. Sonra gittim desteğe, başka bir satıcı olduğunu anladım orada. Güneş Elektronik bilmemne diye bir firmaydı ismi yanlış hatırlamıyorsam. Hepsiburada'ya çok sert dille şikayet yazdım 3-4 platformdan, sonra bir müdür aradı Hepsiburada'dan, bu arkadaşların partilerinde karışıklık olduğunu bir dolandırıcılık değil de hata olduğunu söylediler. 3 gün arayla 3 ayrı adrese aynı siparişten verdik, üçüne de aynı karışıklık denk geldi nedense. Ben de dedim ki paramı geri istiyorum, siz bu adamları koruyorsunuz şu an resmen ama bu adamlar sizin markanız üzerinden dolandırıcılık yapıyor. Biz paramızı iade aldık ama sorun şu o tavayı satan adamlar hala aynı şekilde satmaya devam ediyordu 1 hafta sonra bile. İşte bazen de böyle duyarsız davranılıyor.

++++Hepsiburada'da da yorumumuzu kaldırdılar benim de arkadaşımın da hatta tekrar yorum yaptık ve yorumlarımız yayınlanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklow12 -- 21 Eylül 2019; 7:12:52 >

• Sorunun çözülmesine sevindim. Hepsiburada'da Başka bir satıcı tarafından dolandırılaranşu arkadasın konusunun linklini de eklersen farkındalık olur.
    https://forum.donanimhaber.com/ss-li-hepsiburada-2-el-urun-gonderdi--140066610
  • Bu kaçıncı olay illa sosyal medyada gündem olmasımı gerekiyor hepsiburadanın gerekeni yapması için ?

Aracının işi sadece alıcı satıcı buluşturmak değil güvence vermektir bu işten para kazanıyor.
  • 1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internetten alışveriş bundan 8-9 yıl önce filan hem güvenliydi hem zevkliydi de.İyi fırsatlara güzel şeyler alabiliyorduk.Şimdi alışveriş tamamıyle bilinmezlik içinde, kim nereden nasıl bir ürün gönderecek belirsiz.
    Ben de huawei mate20 tlfonumu satıcısı hepsiburada olarak aldım, hayalet ekran sıkıntısı cıktı neyse huawei servisi yenisiyle değişti sıkıntı yok.
    Bu gittigidiyormuş, n11miş, hepsiburadaymış, trendyolmuş artık hepsi aynı bokun laciverti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 21 Eylül 2019; 11:3:41 >
  • Ben buna benzer bir sorun yaşamadım hb de ancak bir keresinde aldığım ürünü beğenmedim ve şikayetlerimi dile getirerek bir yıldız verdim ürüne . Yorumu hb de yayınlatana kadar kırk takla attım defalarca müşteri hizmetlerine yazmak zorunda kaldım sonra yayınladılar yani işin peşini takip etmesem hayatta yayınlamazlardı üstelik bir süre sonra da sildiler yorumu.

• dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde nereden alışveriş yapsın adam, sanki diğer sitelerin çok farkı varmış gibi yazmışsınız.

• mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    telefon için özellikle amazon.com.tr yi öneririm.ben aldım sorun olmadı, sıkıntısız.forumda sıkıntısız iade eden de var.
    diğer elektronik için de amazon ön planda.şimdilik çok iyi umarım gg ebay gibi bozmaz amazon da.alternatif dediğiniz gibi pek yok ama göre göre lades de olunmaz.hb çok sıkıntılı.sanmayın ki satıcı hb olan ürünlerde sorun yok onlarda da ciddi sorunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipcikti88

HB çok uygun bir şey yakalamadığım sürece alışveriş yapmam. Zamanında bana da ufaktan sıkıntı çıkarmışlardı. Çok problem değildi ama müşteri memnuniyetelerı çok düşük. Fakat bunlar HB nin kendi içinde dükkan açılmasına izin verdikten sonra olmaya başladı. Öncesinde arızalı ürünü geri gönderdiğim de servis vs bile demeden alıp para iadesi yapmışlardı. Sonradan bozuldu. Cılkı çıktı.
    O yakaladığınız çok uygun olan ürün de ikinci el olabilir. Bir keresinde bir ürünü çok uygun fiyatlı diye hepsiburada.com'dan satın aldım, ikinci el çıktı. Problem çıkarmadan iade aldılar. Yani satıcı hepsiburada olsa da ürün ikinci el olabiliyor.
  • Önce kendini çıkarsın Hepsiburada.com

Msı montitörlerin %90'ı 2. el veya iade ürünleri.
  • geçmiş olsun ıvır zıvır dışında hiçbirşey almadım hepsiburadadan telefon pc vs asla
  • Konu sahibi işini halletmiş keyfine bakıyor herhalde. Forumdasin aşağıda linkini verdiğim konusunu da ilk sayfaya eklersen bir faydan olur. Sadece kendine Müslüman olan tayfadan olmamak lazım.

• Çok geçmiş olsun hocam. Sorunu çözmenize sevindim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Sorunun çözülmesine sevindim. Hepsiburada'da Başka bir satıcı tarafından dolandırılaranşu arkadasın konusunun linklini de eklersen farkındalık olur.
    Öncelikle üslubunuz hiç hoş değil. ikincisi konu sahibi kendisi rica ederse seve seve eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Çok geçmiş olsun hocam. Sorunu çözmenize sevindim.
    Teşekkür ederim hocam siz gibi değerli forum üyeleri sayesinde çözdük.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.