Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-ticaret işi yapan biri olarak sona sormak istediğim şey su telefonun jelatini ve güvenlik yapışkanı var mıydı ?
    Eğer ki yoksa sen bunu o şekilde alıp kullandıysan, dolandırılmayı baştan kabul etmişsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 19 Eylül 2019; 23:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

E-ticaret işi yapan biri olarak sona sormak istediğim şey su telefonun jelatini ve güvenlik yapışkanı var mıydı ?
    Eğer ki yoksa sen bunu o şekilde alıp kullandıysan, dolandırılmayı baştan kabul etmişsin zaten.
    Hatırladığım kadarıyla kutu jelatinli bir şekilde elime ulaşmıştı. Hatta güvenlik bandı da yapıştırılmıştı. Zor bir şey değil ki hocam ben bile jelatinle yaparım bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radtv213 R kullanıcısına yanıt
    Desene profesyonel dolandırıcıymış firma. Hakem heyeti var en azından 45 günü buluyor sonuçlanması ama paranı alabiliyorsun.
    Beni gold bilgisayar dolandırmıştı batmasına yakın olamayan malları satıyor ürünü göndermiyordu kayyum atandığından dolayı da icraya veremiyordum. Kart harcama itirazı yaptım paramı o şekilde almıştım. Bu süreç tam 7 ay sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 19 Eylül 2019; 23:55:6 >
  • Etiket jelatin yapmaları çocuk oyuncağı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada bozmaya başladı artık. Önüne gelen firmayı satıcı diye platforma koyarsa düzelmez de.
    Ben de bir kulaklık aldım adam direk paketi açılmış ürünü göndermiş, dedim neyse 60 liralık ürün, PCye taktım hiç ses seda yok kulaklıkltan, bozuk ürünü bile bile göndermişler. İade talebi açtım 4 gün kargoyu teslim almayıp bekletmişler, kargo hasar tutanağı tutturmuşlar, üstüne hala bekletiliyor teslim alınmıyor. Bakalım HB 4 iş gününde sorunu çözeceklerini söylediler de 1 ayı geçti hala iade bekliyoruz.
  • Daha önce yukarıda bir yerde yazdım..YAPILAN EYLEM NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK...VE CEZA KANUNUNDA KARŞILIĞI 16 - 25 YIL ARASI HAPİS....Ben olsam direk Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunurdum..SAHTEKARLIK NASIL YAPILIYOR ?? GÖRSÜNLER....Bozuk telefonları firmadan ihale ile al, uyduruk kaydırık tamir yaptır yeni garantili telefon diye insanlara sat..Bu hırsızlık değil daha ötesi nitelikli dolandıcılık.....Rezil kepaze insanlar... Neyse Hepsi Burada burada aracı iş öteki adamlarda dönüyor..Er geç bir satışta kuyruğu adalete kaptıracaklar...Geçmiş olsun...

• Arkadaşlar merhaba.konuyu okudum benimde başıma buna benzer bir olay geldi.hepsiburada üzerinden xiaomi redmi note 7 (türkiye garantili) ürün almak istedim. Teleronu seçip rengini belirledikten sonra ücreti ödedim.ertesi gün ürünün satıcısı * alanmemnun * olduğunu farkettim.neyse kargo 2 gün sonra geldi paketi açtığımda üzerinde uyduruk ve ayrı bir şekilde düzenlenmiş türkiye garanti belgesi çıktı.ithalatçı firma alfa sanal mağazacılık vs vs.aradım hepsiburadayı.anlattım iade ettim ertesi gün paramı iade ettiler.dün satıcı hepsiburada olan aynı telefondan aldım.bugün gelen telefon gerçek türkiye garantili çıktı.siz siz olun satıcı hepsiburada değilse almayın kandırılıyor olabilirsiniz

• Kamuoyu tepkisi ile düzene giren bir mevzu daha. ''Buraya konuyu atınca noluyor ya git hakkını hukuki yollardan ara'' cılara gelsin. Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 20 Eylül 2019; 0:46:36 >
  • Bu arada çok kısa bir araştırma ile ERSE SANAL MAĞAZACILIK VE TEKNOLOJİ adlı sanal şirketin sahibinni facebookuna baktım

Son paylaşımı bir letgo ilanı ;

APPLE TÜRKİYE GARANTİLİ SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA

Yani anlaşılan avcı yine av peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

yanlış biliyorsunuz muhattap hepsiburada.com . çünkğ onun pos makinası kullanılıyor ve onun teminatı ile yapılıyor . bakmayın siz biz sadece aracıyız diye milleti kopardıklarına. onu söyleyen de 1500 e çalışan lise mezunu kopil.

Alıntıları Göster
    bakın başkaları farklı bildirmiş ,emin misiniz ?
    ben tam bilmediğim için soruyorum ,başkalarını yanıltmamak için daha önce başvuru yapanlar varsa onlardan bilgi almak lazım

ona bakarsanız n11 ve gg. da aynı şekilde onların pos makinesi kullanılıyor ama satıcıyı şikayet edin deniliyor

• @radtv213
    Sorununuzun çözüldüğüne çok sevindim. Belki konuyla çok alakası yok ama. 3-4 yıl önce lenovo tab 2 a7-30h tabletim için bir soru sormuştum , global android sürümü 5.0 , bize güncelleme gelmiyor hala 4.4.2 de diye sizde bu tablet için güncel sürüm kaç diye, yanıt ise ; efendim play storeden güncelleyebilirsiniz . ;) aklıma geldi güldüm yine.

• barnetta isimli satıcı bunlardan bile kötü. sen yine iyi denk gelmişin.
  • Erse Sanal Mağazacılık ve Teknoloji - MAPS üzerinden eksileyelim @radtv213 arkadaş onay verirse bu firma olduğuna dair link atsın ya da
  • Erse Sanal Mağazacılık ve Teknoloji firmasını hepsiburadada bulamadım,kapatıldı mı mağazası?

• Tam hepsiburada uzerinden mi max 3 cihazi alicaktim bu konuyu gordum ve frene bastim
    Sencep diyr firma cidden sakatmis bu isler

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

bakın başkaları farklı bildirmiş ,emin misiniz ?
    ben tam bilmediğim için soruyorum ,başkalarını yanıltmamak için daha önce başvuru yapanlar varsa onlardan bilgi almak lazım

ona bakarsanız n11 ve gg. da aynı şekilde onların pos makinesi kullanılıyor ama satıcıyı şikayet edin deniliyor

Alıntıları Göster
    eminim. satıcının kendi sitesinden almıyorsunuz n11 den alıyorsunuz. siz n11 den alacaksınız n11 de satıcıdan kesecek. siz vatandaşı şikayet etseniz diyecek ki n11 bana zaten parayı vermedi,neyi iade edeyim.

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Niye? Ben alıyorum hala da almayı düşünüyorum. Elektronik ürünlerde 100-200 TL daha pahalı bile olsa Hepsiburada satıcılı olarak satın alıyorum. Şimdiye kadar da hiç bir sorun yaşamadım.

• Apple'ın sıfır diye ürün değişiminde verdiği swap cihazlar gibi olmuş anladığım. Tek farkı Apple yine kendi garantisini veriyor ama yine de yenilenmiş telefon oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.