Şimdi Ara

ST55 (data kablosu) hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ST55 telefon ile gprs aracılığı ile müzik, resim veya logo ları inceleyebiliyorum ancak telefona kaydedemiyorum. Bu nedenle de data kablosunu almaya karar verdim. acaba kablo aracılığı ile müzik, oyun filan yükleyebilirmiyim telefona.

Kablo aldığım zaman istediğim melodi, resim vs. leri yükleyebilecekmiyim. Bir bilen yok mu? bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaza -- 10 Mart 2004, 0:10:03 >

• EĞER GPRS DEN İNDİRMEK İSTİYORSAN tagtag.com/ertel ADRESİNDEN İNDİREBİLİRSİNİZ...

DATA KABLOSU ALIRSAN KAT KAT DAHA İYİ OLUR PC'E İNDİR ORDAN TEL.E AT OYUN/RESİM/MELODİ/ VS.

YANİ HERŞEY YÜKLEYEBİLİRSİN........
  • wap.mobildepo.com
  • gprs e girip müzikleri buldum hatta dinledim. Ancak kaydetme seçeneğini bir türlü bulamadım bu telefonda. M55, CF62 CX65 hepsini kullandım. Onlarla indirdim. ama bununla kayıt yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaza -- 10 Şubat 2004, 1:56:42 >
  • ST55 ve ST60'larda waptan indirdiğin melodiyi dinleyebiliyorsun ama kaydedemiyorsun..Data kablosu ile kaydetme konusunda bir bilgim yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.