Şimdi Ara

Stadyumlara 5G şebekesi kuruldu: Yarın Galatasaray stadında herkes 5G'yi deneyebilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hız testi app'ları belli bir miktar download ediyor misal 100 mb. Bant genişliği yükseldikçe çektiği miktar artmaz yani. Bu olay Fast'ta böyle idi, SpeedTest'i bilemedim şu an kafam pek yerinde değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tercihe sorsunlar 4g 100gb mi yoksa 5g 20gb mi deseler tabi ki 100 gb 4g seçerdim. ayrıca yaw siz 5gyi bırakın 4g hızları alın öpün başınıza koyun.

kota fazla olsun cep telefonunda 4g den fazlası gereksiz.

• hangi bandlardan test ediliyor ? o kadar kişinin olduğu yerde normalde 4.5G ile nasıl oluyor bilen var mı?

• Sınırsız mobilde biraz daha zor olabilir. Ama kotalar çok düşük. En azından başlangıç için fiyat artmadan kotalar artmalı. Birşey izleyeceksin elle kere düşünüyorsun ne gider kotadan diye.

• şehrin göbeğinde doğru düzgün çekmeyen şebeke 5G değil 15G'ye geçse benim için önemsizdir. önce şebeke sorunlarını çözsünler Stadyumlara 5G şebekesi kuruldu: Yarın Galatasaray stadında herkes 5G'yi deneyebilecek 

• Buna benzer bir konu daha açılmıştı ordada yazmıştım çin uydular üstünden 6g testlerini yaptı ve çok başarılı neticeler elde edildi..
    Çek cumhuriyeti, japonya, Güney Kore, Finlandiya,isveç kanadının bazı yerlerinde 6g hizmeti başlamış durumda zaten..

bence 5g yi atlayıp 6g üstüne çalışılması daha verimli olur.. illa 5g de yapılıcaksa artık çok yeni bir teknoloji gibi bence tanıtılması doğru değil 2019 da global çapta devreye girdi 5g .. ilk local bölgesel testler zaten 2015 lerde başlamıştı.. yani toplamda nerden baksan 10 senelik bir tekmoloji ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de şu yayın kalitesine el atsak mı ? hala 720 den hallice görüntü kalitesi ile maç izliyoruz evimizde hazır 5g test ediyorsunuz uydu yayıncılığında da 4k yayını denesek yıl olmuş 2025

• byorkouk kullanıcısına yanıt

istemeyecek. yeni kartlar uyumlu. denendi, onaylandı.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

yapmayın allah aşkına, emekli yöneticisiniz nasıl yazabiliyorsunuz böyle bir şeyi? hıza göre çekilen miktar tabii ki artıyor.

• 34 noktada test ediliyormuş bu 5G. diğer noktaların neresi olduğuna dair bir bilgi bulabilen var mı?

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Ne alaka yöneticilik ile?

Benim kullandığım yöntemde uygulamaya test için dowload ve upload edilecek miktar hatta doğrulama için üzerinden kaç tekrar geçileceği belirtilebiliyor. Bu da hızdan bağımsız data kullanımını gayet sınırlandırıp sabitliyor. Örneğin "100 MB data 40 saniyede işlenebiliyorsa hız 20 mbps, 8 saniyede işleniyorsa hız 100 mbps'dir" gibi canlı test ile gayet stabil ölçüm değerini verebiliyor. Sizin bahsettiğiniz atıyorum 60 saniye boyunca dowload / upload ettiği veri miktarından yapılan hız ölçüm değeri, bu yöntemde evet hız yüksek ise 60 saniye boyunca işlenen veri çok olabileceğinden data miktarı hıza bağlı artar.

Bilip bilmeden saçmalamayın bir daha.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Güzel inşallah kotalar hıza dayanır

• Test yaparken kalan kotanıza dikkat ⚠️
    Stadyumlara 5G şebekesi kuruldu: Yarın Galatasaray stadında herkes 5G'yi deneyebilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

Huawei firmasına olan ambargolar olmasa çoktan yıllar önce 5G tüm dünyanın ana kullanım senaryosunda olacaktı. Şimdi 6G işinde kim başı çeker yada çekiyor bilmiyorum ama sırf ülkeler telekominasyon teknolojisi yüzünden bilgi sızdırması olmasın diye birbirlerinin yoluna taş koyup teknolojinin yaygınlaşmasını önlüyorlar. Önümüze ne konuyorsa yemeye mahkumuz maalesef.

• Stadyumlara 5G şebekesi kuruldu: Yarın Galatasaray stadında herkes 5G'yi deneyebilecek

stadyumu bıraksınlar şehir merkezinde adam gibi bağlantı sağlasınlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • az kalsın 5 yiyerek 5g yi 5gs yapacaklardı

• aptal diyince kızıyorlar 5G yi alın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tlye 10 mbps sınırlandırılmış sınırsız (?) İnternet veriyorlar yiyene

• 5g ayağına fiber döşeme işine yoğunlaşsalar bari

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    3g'ye düşürseniz muhtemelen üç beş kat iyi sonuç alacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.