|
Bildirim
Tek bir hız testi ile kotalar yok edilecek.
|
millet yıllardir kullanıyor biz dron gören köylü gibiyiz 5g ye
|
Mıllet 6g ye odaklandi biz daha ihale yapmamışız. Zaten faturalar da*2 olur
|
ben yeni hava alanında denemiştim 5G'yi. sadece speedtest yaptım ve sanırım 1gb falan data gitti. |
Kota meselesi çözüme kavuşmadan.Olsada olur olmasada olur.
|
İsterse 10 G olsun küçük küçük paketleri pahalı pahalı dayadıktan sonra.Taahhütün bitmesine 10 ay olmasına rağmen şimdiden düşünmeye başladım çekirge gibi hangi farklı operatöre uygun olsun diye atlamak.Adamlar kendi müşterisine geçirmeye çalışıyor başka operatör daha uygun veriyor.Bıktık artık oraya geç buraya geç.Ne 5G si ya umurumda değil
|
5G'yi bilmem de mobilde 40-50Mbps hızda makul fiyata sınırsız internet vadedebilen operatör turknet etkisi yaratır, kısada piyasayı toplar.
|
5g ye geçilecekse artık şu paketlerin sınırsız olması gerekiyor
|
2019 yılında İngiltere'de sınırsız 5G kullanıyordum.
Bu kadar acele etmeseydiniz 10 GB kotalı 5G'yi Bangladeş kalitesini İsviçre fiyatına yaşadığımız cennet vatanımızda test etmeye :) |
|
ben yeni hava alanında denemiştim 5G'yi. sadece speedtest yaptım ve sanırım 1gb falan data gitti. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 19 Şubat 2025; 15:19:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
5 sene önce haritalardan covid vakalarını takip ederken 5G olan ülkelere de bakıyordum, ufacık adalarda bile vardı, bizim halimize bak hele. Avrupa bizi kıskanıyor, yersen. Ver mehteri ver. |
4.5G ilk geldiğinde öyle 2-3 testle bitirmiştim. O zamanlar 80-90Mbit hız veriyordu. Hız testinde baya büyük bir dosya aktarıyor yani 1-1.5GB falan gibi. Deneyecekler dikkat etsin :) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bol bol isiyin... |