Şimdi Ara

Staj Yeri bulma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar. Ben Bilgisayar Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Yazın zorunlu stajım için staj yeri arıyorum. Bana önerebileceğiniz stratejiler nelerdir, nelere dikkat etmeliyim? Üniversitelerin teknoparklarına gidip işletmelere CV bıraktım. Önümüzdeki hafta büyük küçük demeden yazılım şirketlerine gidip kapı kapı dolaşıp CV bırakmayı planlıyorum (Konum istanbul). Şimdiden teşekkür eder tavsiyelerinizi önerilerinizi beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bir sürü kamu devlet mekanlarına gittim bir sürü özel mekanlara gittim yalvardım gerekirse hiç para vermeyin dedim nazikçe rica ettim hiçbiri vermedi vermiyorlar staj bulmak çok çok çok zor benim okuduğum bölüm farklı ben yüzyüze konuşmayı tercih ediyorum ama işe yaramıyor

• meola147of kullanıcısına yanıt

Bir yerde abiniz dayınız halanız tanıdığınız aracı koyacağınız biri yoksa maalesef çok zor gerçekten..

• Hocalarıma yazdım, bir yere yönlendirdiklerini söylediler bakalım nasıl sonuçlanacak.

Up

• Archthediron A kullanıcısına yanıt

3. veya 4. sınıfta bul niye acele ediyon

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Teknoloji fakültesinde okuyorum hocam bizim stajlar 2.sınıfta da zorunlu stajımız var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Staj seferberliğine başvur cumburbaşkanlığının düzenlediği

• Up

• Kapı kapı dolaşmak sizce gerçekten işe yarar mı ya ben online başvuruya pek sıcak bakamıyorum imkan varsa gidip elden CV teslim etmek daha mantıklı geliyor bana nedense. Çoğu kişi online başvursan yeter diyor da o yüzden yinelemek istedim

Up

• İmkanın varsa ikisinide yap

• ücretsiz naylon staj verenler oluyor. çok çok çok çok mecbur kalırsanız hiçbir yer bulamazsanız naylon yapın.

• 2.sınıfta staj yapma. boşa gider.

teknik bilgine güveniyosan şunları şunları biliyorum diye linkedinden büyük/küçük şirketlerin insan kaynaklarına mesaj at.

teknoparklara maile devam.

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

tamamen yalan palavra ben geçen sene cumhurbaşkanlığı ofisi kariyer kapısı başvurmuştum sınıfımızdaki hiç kimseye staj vermediler bu sene de yapıyorlar aynısını hepsine başvuruyoruz hiçbirimize staj vermiyorlar bu ülkede en güvenmediğim kişi cumhurbaşkanıdır zaten sokaktan rastgele geçen kişinin bana staj verme ihtimali daha yüksek

zorunlu stajın varsa veriyorlar genelde bana ziraat bankası teklif etmişti staj tabi bölümede bağlı sümeroloji mezunu adama devlette nasıl staj verecekler

• Dönem başında ulusal staja başvuraydın, istediğin yerde istediğin zaman asgari ücretle staj yapardın  

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

mezun olduğum bölümle gittiğim kamu kurumları %100 uyumlu gittiğim kamu kurumlarının ismi zaten benim bölümümün ismi zorunlu stajım var ve vermiyorlar

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

palavra biz ulusal staja tüm sınıf başvurduk hiçbirimize staj vermediler başvurunuz bekleniyor yazıp duruyor hala

Bölüm ne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.