Şimdi Ara

Stajyer Ehliyet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 17 yaşımı doldurdum ve Ağustos 2015'te 18 e gireceğim fakat 2015in başından itibaren stajyer ehliyet uygulamasının hayata geçeceği konuşuluyor. Bugün bir sürücü kursuyla görüştüm ve bana A2 ehliyeti almamı onların dosyamı kapatmayacaklarını ve 18 yaşım dolduğunda gidip b ehliyetinin yalnızca direksiyon sınavına girerek alabileceğimi söylediler. Bunun doğruluğu hakkında bilginiz var mı? Yani A2 ehliyete sahipken fark ehliyetiyle b sınıfını stajyer uygulamasız alabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Güncel.
  • Ehliyet kursu senden iki kez para almak için sallamış.
  • Her yıl aynı terane ,bence bu yılda çıkmayacak stajerlik muhabbeti.
  • bu sene a2 alın seneye b ye geçip usta sürücü olursunuz. aday sürücülüğün maksadı sürücüye trafik ahengini öğrenmek için zaman tanınmasıdır.

MADDE 22 – 2918 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir. 

“Aday sürücülük

EK MADDE 17- İlk defa sürücü belgesi alanlar en az bir yıl süre ile aday sürücü olarak kabul edilirler.
  • 10 senedir stajerlik olacak güya sürücü kursu işgüzarlık yapmış bir şeyin değişeceği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

bu sene a2 alın seneye b ye geçip usta sürücü olursunuz. aday sürücülüğün maksadı sürücüye trafik ahengini öğrenmek için zaman tanınmasıdır.

MADDE 22 – 2918 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir. 

“Aday sürücülük

EK MADDE 17- İlk defa sürücü belgesi alanlar en az bir yıl süre ile aday sürücü olarak kabul edilirler.

Hocam bir sorum daha olacak eğer şimdi A2 ehliyete başvurursam bu arada uygulama yürürlüğe girerse A2 Ehliyeti de mi stajyer olarak almış olacağım?

Bu arada arkadaşlar bir şey değişmeyecek demiş düzenlemeler sona erdi ve resmi gazetede yayımlandı önümüzdeki yıl içinde başlayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Ehliyet yenileme hakkında
    5 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel.

• Ehliyetimi 2008 Yılında almışım. Ben almadan önce de stajyer ehliyet yasası seneye çıkacak deniyordu ve hala çıkacak. Bilmem anlatabildim mi?
  • Ben 2 sene önce ehliyeti alırken vardı bu muhabbet o zaman çıkacaktı hala çıkmadı bence 2015'te de çıkmaz.
  • Arkadaşlar sorum bu değil ki resmi gazetede kanun değişikliği yayımlandı ocak 2015de yürürlüğe girecek.
  • beni 2001 de babam zorla gönderdi, seneye ehliyet almak zorlaşacakmış diye
  • Güncel
  • Bu is iyice corba oldu ya bu sene de gelmez bence

• Ehliyet almakta cok zorlasti artik her koltuga oturani gecirmiyorlar malesef direksiyon sinavi tabiri caiz ise cok daha sık elenip ince isleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 2 Aralık 2014; 9:50:35 >
  • A2'ni şimdi alman mantıklı, ben zamanında A2 almadığım için pişmanım, bazen motor kullanmak zorunda kalıyorum..
  • Stajyerliğin geleceğini bu sene de sanmıyorum. Ama a2 ehliyet sahibi de olmak istiyorsanız sürücü kursunun önerisinin size bir zararı yok faydası var. A2 alıp dosyayı kapattırmaz ve byi.de aldıktan sonra gider ehliyeti bastırırsanız iki defa ehliyet bastırma ücreti vermekten kurtulmuş olursunuz.

• dosyani nasil acacaklar? yasin tutmuyor. stajyer ehliyette korkulacak birsey yok. sadece 3 kere hiz, kirmizi isik ihlali yapatrsan ehliyetin gidiyor onuda yapmayiver bi zahmet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.