Iyi geceler arkadaslar.Sorunum stalker call of pripyat ta xrengine hatasi ile ilgili. Oncelikle sunu belirteyim,oyunu para ile satin almadim,bir oyun sitesinden icinde crack dosyasi ile birlikte indirdim. Simdi yaptiklarima gelince:
*oyunu kurdum,crack i ..\bin klasorundeki orjinali ile degistirdim,bazi sayfalarda gordugum user.ltx dosyasinin silinmesiyle ilgili islemleri de yaptim,oyuna basladim..yani bazi forumlarda sorun olarak anlatildigi gibi oyuna girememe veya ekran donup kalmasi sorunum olmadi.
*ancak biraz oynadiktan sonra,bir yan gorev (the hit) i bitirmek icin finalde max carpenter denen vatandasla konusup payima duseni alir almaz pat diye xr engine hatasi veriyor.yaklasik 6 7 saattir ugrasiyorum bakmadigim sayfa kalmadi,soylenenleri harfiyen yaptim ancak yine ayni hata devam ediyor.
**bilgisayar donanimi gereksinimleri karsiliyor(256mb ekran karti,3 gb ram var) **xp pro isletim sistemi kullaniyorum(bunun bir ektisi olmaz sanirim) ***ekran karti guncellemeleri vs vs yaptim ***directX in son surumunu yukledim ****daha ne diyeyim bilmiyorum,incik cuncuk herseyini kurcaladim.
velhasil,ne yaptiysam olmadi..
bu anlattiklarimin isiginda,sorunun ne olabilecegi ve nasil giderebilecegim hakkinda bilginiz varsa,paylasirsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler
NOT: 1.6.2 ingilizce surumu ve razor1911 crack (baska cracklerle de ayni hatayi verdi)
up up up
kardeşim aynı sorun bendede var ne denediysem ne yaptıysam olmadı