Şimdi Ara

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
29.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dewil_cedric

neccko kardesım senin calısman nasıl qıdıyor clear sky yane.

Ceviri 3 gun once bittmisti zaten. Su an deneme asamasindayim, oyunu detaylı oynayip hatalari duzeltiyorum.
  • Bendeki Dvd'deki süprüz yumurtalardan birisinde yapım sorumlusu Rashit Safiullin röportajı var. Bu konuda onun yalancısı olduğumu baştan belirteyim

Film ilk kez çekilirken deneysel bir Kodak ile çekiliyor. Çekimleri banta aktaramadıklarından bir yıllık çalışma çöpe gidiyor.

STALKER SERİSİ türkçe yama yapılıyor

• Orijinalden alıntı: neccko

Ceviri 3 gun once bittmisti zaten. Su an deneme asamasindayim, oyunu detaylı oynayip hatalari duzeltiyorum.

güzel logostaker sana ulasmaya calısıyordu
  • ya logo nerelerde... Bende çevrilecek metin yok 2 gündür. Boş boş yatıyorum. Organizasyon çöküyor mu

Cumartesi günü sana 10 tane metin atarım dedi. 1 tane attı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

ya logo nerelerde... Bende çevrilecek metin yok 2 gündür. Boş boş yatıyorum. Organizasyon çöküyor mu

Cumartesi günü sana 10 tane metin atarım dedi. 1 tane attı...

dur ben ulaşmaya çalışım bı.
  • Tamamdir, adamın günahını aldık. Mail atmış, ben başlıyorum çevirmeye...
  • quote:

Tamamdir, adamın günahını aldık. Mail atmış, ben başlıyorum çevirmeye...

tm dostum.
  • Bu arada beyler, benim cephede işler karıştı. Farklı sebeplerden ötürü cuma günü 8 günlüğüne uzuuun bir seyahate çıkmak zorundayım. Haliyle elimde kalan son bir metin var ve yetişmeyecek çünkü şu an için uğraşacak vaktim yok.

Bu konuda anlayışınızı bekliyorum, çünkü olaylar benim dışımda gerçekleşti. Metni almak isteyen varsa bir el atsın.

Haftaya Pazar günü döneceğim, o zamana kadar zaten çevirimiz bitmiş, Beta'yı test ediyor oluruz umarım.
  • bana yolla...
  • S@N@Ne!!! üşenmeyip filmden bahsettiğin için çok teşekkürler. Çok faydası oldu.
  • Ana menuye eklenecek menu ile, oyunun videolari artik istenilen zamanda oynatilabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 7 Nisan 2010; 2:08:22 >
  • Bu Türkçe yamayı oynamak için hangi versiyonunu indirmemiz gerek arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Bu Türkçe yamayı oynamak için hangi versiyonunu indirmemiz gerek arkadaşlar?

1.05 veya 1.06 olur
  • quote:

Ana menuye eklenecek menu ile, oyunun videolari artik istenilen zamanda oynatilabilecek.

güzel çalışma dostum ellerıne sağlık.

• ben bu sitenin cevap olayına da artık...!
    yaw mesaj atacam, giriş yapmışım, mesajı gönder diyorum, giriş yapmadın diyo

bu arada bütün bi hafta dersanenin etütleriyle uğraştım. Bu haftada ööle olacak gibi görünüyor. Akşamları etrafı şöyle bi kolaçan etmek için gelirim. O aralar bana mesajlarınızı, iletilerinizi yollayabilirsiniz ;)

Cumartesi saat 9.00 da bir toplantı daha var, unutmayın. O gün sizden yaptığınız çevirileri alırım ;)

• the manyax teşekkür ederim, resmen oyunu yeniden düzenledik :) Bunun dışında diğer arkadaşlarında emeğine saygım var, çok teşekkürler. Bu yola çıktığımda yalnızdım () şimdi ekip olduk, yola devam.

de beers, sen geldiğinde yama bitmiş olur, hep birlikte deneriz iyi yolculuklar
  • logo neccko bıtırmıs clear sky denıyor onlada bı ırtıbata qecsek oda 1 mayısta yayınlasa iyi olur 2si bi arada olur
  • the manyax, metni yolladım hacım...

gelince görüşürüz beyler...
  • iyi yolculuklar de beers
  • Dediğim gibi şu an test aşamasındayım. Clear Sky serinin diğer versiyonlarına göre çok farklı. Gruplara katılmalar vs derken çok fazla secenek var buda oyunun gidişatını değiştirebiliyor. Hal böyle olunca test işi uzun sürüyor. Benim ne zaman çıkaracağım belli değil ama en kısa sürede çıkaracağım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.