Şimdi Ara

Standart boya kalınlıkları değişirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay evvel 2014 model 1.4 cvvt otomatik i20 aldım boyasız diye. Expere göstermedim. Boya cihazı ile kendim ölçüyorum her yeri yaklaşık 0,58 ile 0,65 arası çıkıyor. Arabada şase numarasından ve plakadan hasar kaydı çıkmıyor. Arabam sizce komple boyalımıdır ?

• o kadar dalgalanma olur.
  • Komple boyalı evet, 600 mikron boya mı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinali 200 taş catlasa 300 dur.
    Bu durumda geçmiş olsun.
  • ölçüm cihazınızın kalibresi bozuk olma ihtimali yüksek.

Bende de boya cihazı var kalibre bozuk oldu mu çok farklı rakamlar çıkıyor

Ama aracı alırken baktırmamanız büyük sıkıntı geç olsa da gidip gösterin derim gerçekle yüzleşin
  • Kaportadan ziyade, aracın iç kısımlarına bakın. Mesela motor yanındaki direkleri kimse boyamaz, fakat fabrikada kaporta ile aynı yerde boyanır direkler. Direkteki boyayla kıyaslayın. Araçların boya kalınlıkları değişken oluyor. Yüzeyin temizliği de etken tabi.

Japonlara laf atarlar mesela boyası ince diye. Hatta pasta cila atan adamlar güya yanaşmaz Japona. Jazz'ın boyası 0.24 mm'ydi. Geçen bir Insignia ölçtüm 0.18 mm çıktı her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 17 Ekim 2018; 10:39:5 >
  • Her yeri 0.58 ile 0.65 arasinda çıkıyorsa fabrikasyon ya da fabrikasyon kadar iyi boyanmıştır.

Hic macun yoksa dert edecek bir durum da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Hyundai kullanıcısı arkadaşım, aracını satarken kalınlık fazla çıktı diye "bu araba komple boyalı" demişler. Ama arkadaş boyalı olmadığından emin ve iddia etmiş. Hyundai marka araçlarda boya kalınlığı daha fazla olduğunu başka Hyundai markayı ölçerek doğrulamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 17 Ekim 2018; 11:54:35 >
  • cihazınızın ölçüsünü mikron'a göre ayarlayın.Kaç mikron çıkıyor.0,58 ne?Ayrıca kalibre edin cihazınızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.