Kay vess hiçbir yerde görülmemiş hali. Heryerde farklı gözüküyor bu karakter |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (13. sayfa)
-
-
-
EA Play'in içeriği spor oyunları dışında çöp bence, Battlefield ve Battlefront gibi oyunları zaten satın almak lazım. Bir tek Jedi Survivor var, o da kırılır bir süre sonra zaten. Bence içerik olarak en güzel üyelik Game pass, Indıana Jones ile birlikte Black Ops 6'nın da singleplayer'ını mutlaka oynarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Eylül 2024; 19:21:36 > -
Fsr 3.1 ile çıkmalıydı oyun hareket halindeki piksellenmelerden kurtulurduk kijimideki tek gözlü beyaz baykuş uçarken gözükmüyor mesela onun bir olayı vardır kesin nereye gitsem yakınıma konuyor.
Alttaki ss de kuşun kuyruğundan piksel dökülüyor.
-
Stealth modeli çok güzel tasarlanmış etrafınıza bakarsanız daha kolay bir iki yol hep buluyorsunuz o zamanda akıp gidiyor.
-
Avatar'ı ilk çıktığında FSR3 denemek için almıştım. oyunun başında nasıl oynayacaksın bir güzel anlatıyor sonra diyor ki şuraya git. çıktım ara tara bulamıyorum dediği yeri dedim bu ne ya? ormandasın yani şurası diye bir şey yok. gene bu outlaws'da mekan diye bir şey var, avatar'da yok Allah ne verdiyse dağ bayır orman.
-
herkese slmlar ekran kartı yanında hediye olarak verilen pc için kod mevcut, almak isteyen iletişime geçerse yardımcı olurum
-
7 kere şu kadına yenildikten sonra kuralları okuyum bari dedim
Oyunlardaki kart oyunları berbat birşey.
Factionlardan crimson dawn ın ödüllerini beğendim seviyeyi en üste çıkarmaya çalışıyorum yalnız ilginç bir durum oynayanların neredeyse hepsi pyke ile düşman bendede durum aynı uzun süre oynayıp pyke ile düşman olmayan varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Eylül 2024; 22:34:13 >
-
Ne kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Crimson Dawn tamam.
-
Sürekli oyundan atıyor yeni güncellemeden sonra
-
amd kart var. sürücüden güç kısmını -1 -2 yapıyordum bu oyunda kesinlikle yemiyor kapatıyorum güç ayarını. bir de max 2900 küsür mhz gpu default ama 2500 yapıyorum. voltaj 1125mv onu yiyor kart red devil olunca belki ama o sebepten de atabilir oyundan. yani ekran kartı amd ise ayarlarınızı ya komple default yapın hala olmuyorsa ayarları oynayın güç kısmında gerekirse artı değer verin.
-
Hocam avatar aynı sizin dediğiniz gibi karman çorman bi yapıya sahip. Her yer orman insanın kafası bulanıyo 😄 Avatar hislerini aktif ederek yön buluyosun ama benim yine de hoşuma gitmedi. Maalesef yine Avatar Cry oyunu olmuş 😀 En son Ac mirage a başladım tekrardan. İkinciye bitireyim bari. Yine ne varsa ac de var ubinin serileri içinde 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence de ac mirage daha güzel avatar'dan. his mi kaldı leyla oldum oraya git buraya git yolumu bulacam diye.
-
Nvidia 4070 var hocam
-
Sandcrawlerları hareket halinde görmek isterdim yer değiştiriyorlar oyun boyunca ama göremiyoruz.
-
Vram yetmiyor büyük ihtimalle. 12 gb tamamını kullanıyor
-
olabilir ayarları kıs bakalım biraz şu RT olanlar açıksa özellikle ondan da yapıyor olabilir ama oyun vram buldu mu çöküyor tepesine. geçen açtım ayara girdim daha oynamadım ha diyor 19 nokta küsür gb vram kullanılıyor. 7900xtx kart. zaten ilk hotfix güncellemesinde vram kullanımı ayarlandı diyor demek ki var bir sorunu bununla ilgili. 4k ultra artı RT'yi de ne var ne yok açtım sağlam düştü fps ama oynanıyor yanlış mı gösteriyor bir de FSR FG açılmıyor RT varken. yapay zeka çekirdeklerinin canı çıkıyor tabi o RT'yi yapacam derken bir de üzerine FG'yi yapamıyor. AFMF de açılmadı hypr-x seçmeme rağmen ona şaşırdım demek ki aynı şey yine yapay zeka çekirdekleri diyor bizden bu kadar. bi bulanıklık var hatunun suratında kamerayı çevirince ama ara videolarda cam gibi görüntü. 2k high da yapsan RT kapatıp çok bir şey değişmez bence ya zorlama kartı boşuna. bir de son FG'yi açma RT FG belki yapay zeka çekirdekleriyle bir derdi vardır oyunun ama ilk dediğin daha mantıklı vram.
-
Haklı çıkmaz olaydım... Oyunda ilerliyorum kaç gündür... Çok haklı olarak sormuş olduğumuz "ne kadar iyi olabilir ki?" ifadesi, belli bir kalitesi olmakla birlite bir çok basma kalıp, tekrara düşen içerikler ve sinir bozucu hatalar ve çökmeler ve bir ton candan bezdiren durumlar bekliyorduk. Tam da böyle oldu. (genel olarak incelemeler kanaatimizi teyid ediyor, hatta biri şöyle demiş: "bu oyundan sonra Ubisoft'tan bir b.k olmayacağını kesin olarak anladım ve kanaat getirdim!")
Oyun yayınlanan güncellemeye rağmen halen çok sorunlu. Sık sık nedensizce çöküyor. Bu kalitede (!) bir oyun için ciddi handikap. Speeder denilen hız aracının kontrolleri o kadar kötü ve öyle aptalca hatalar barındırıyor ki anlatılmaz yaşanır. Oynayanlara Allah'tan sabır diliyorum. Oyun ilerledikçe (her Ubisoft oyununda olduğu gibi) bir sürü hammaliye yaptırmaya başladı. Aslında başta da vardı da, sadece ana hikayeden ilerlemiştim bu yüzden ama artık ana hikaye içinde de yan görevler gibi şuraya git, buraya git, onunla konuş, o konuştuğun da seni üç ayrı yere göndersin şeklinde bıkkınlık veren klişe ve anlamsız görevler vermeye başladı. Of of, of ki of!
Çok sayıda sorunlar, hatalar ve sinir bozucu durumlar, angarya görevler, işler ve klişeleşmiş içerik mevcut. Ama yine de 300 liraya fazlasıyla değer. Keşke her Ubisoft oyununda olan hatalar ve birbirinin (konsept, tarz olarak) kopyası oyun şablonu olmasa ama Ubisoft işte. Biz bıktık, adamlar bıkıp usanmadı....
Of Ubisoft of, oraya git buraya git, oraya git buraya git, iki diyalog dinle, öbür tarafa git, şimdi diğer tarafa git şunu getir, Allah belanızı versin, her oyunda bok varmış gibi aynı tarz, aynı şablon, of ki of. (Bir de her oyun aynı değil diyenler hay kafasına... Görüntü ve ortam farklı olunca farklı olmuyor akıllım...Hay Allahım!) Kısmi olarak bu oyundan keyif almayı anlarım ama hiç kusur bulmayıp mükemmel demeyi anlayamam. Yahu sinir hastası oldum, öyle bir Allah'ın belası speeder yapmışlar ki sağa sola çarpmadan, doğru dürüst kontrol edilmesi imkanı yok. Fren diyorlar, ya çalışmıyor ya da zınk diye duruyor, ortası yok ve onunla bizi bir sürü şeye çarpacağımız daraşmalaık yerlere de sokuyor. Hangi geri zekalı dizayn etmiş ki. Trainer kullandığım halde hiç gereksiz bir sürü sinir bozucu zahmet ve sıkıntı çekiyorum. Tam bir rezillik. Keşke oyun dünyasından yok olup gitse şu firma. Yerini adam gibi işler çıkaranlar alsa....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 3 Eylül 2024; 22:32:6 >
-
Hocam merak ettim, acaba Türkçe yama kullanıyor musunuz, birisi ondan oluyor demiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X