Şimdi Ara

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
14
Favori
13.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uplayden launch argument olarak -unlockmaxsettings ekleyince outlaw grafik seçeneği çıkıyor.

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}

38 saat ile outlawsa noktayı koydum değerinin zamanla anlaşılacağını düşündüğüm harika bir oyundu.

Yalnız hala sabacc oynamaya devam ediyorum sevdim bu kart oyununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Eylül 2024; 18:7:32 >
  • Abi şakamısınız oyun beğenmemiş olabilirsinizde satır satır yok ubisoft ölsün yok yansın bence bir oyun için bu kadar kasmaya gerek yok valla hayat böyle geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

Siz doğru şekilde anlamlandıramamış olabilirsiniz, (sizi temin ederim, sizin algıladığınız gibi bir durum yok) burada tek bir oyun söz konusu değil, tüm oyunlarında kanaatimce nitelikli dolandırıcılık ve hileye başvuran bu firma (bazılarına bu ifadeler de abartı gelebilir, kanaate itiraz edilmez) hak etmediği ve karşılığını vermediği çok astronomik fiyatlar talep ediyor. O kadar yüksek fiyatlar çok daha özgün, sorunsuz ve kaliteli yapımlar gerektiriyor. Mevcut haliyle ticaretteki güven ve emniyeti zedeliyor. Tepki de bu noktadan gayet makul ve haklı hale geliyor. Siz başka taraftan bakmışsınız, elbette oradan bakıp anlayamazsınız.

• lostideas L kullanıcısına yanıt

kullanıyorum ondan mı acaba? denemedim de kaldırıp

• Temennilerimizin ciddi bir karşılığı varmış:

Ubisoft hisseleri 'Star Wars Outlaws'ın beklentilerin altında kalmasıyla düşüşte Yazar Investing.com

Ubisoft hisseleri 'Star Wars Outlaws'ın beklentilerin altında kalmasıyla düşüşte

Fransız video oyun şirketi Ubisoft Entertainment'ın hisseleri, yeni çıkan oyunlarına, özellikle de merakla beklenen "Star Wars Outlaws"a gösterilen ilginin düşük kalması nedeniyle Salı günü düşmeye devam etti ve ikinci gün üst üste kayıp yaşadı. Hisseler, GMT saatiyle 11:14'te %2,4 düşerek 2015'ten bu yana en düşük seviyesine geriledi ve yılbaşından bu yana %30'un üzerinde değer kaybetti.Hisse değerindeki düşüş, Cuma günü piyasaya sürülen "Star Wars Outlaws" ve şirketin ücretsiz oyunu "Xdefiant"ın beklenen ilgiyi görmemesinin ardından geldi. Midcap Partners analisti Charles-Louis Planade, düşüşü her iki oyuna gösterilen ilginin zayıf olmasına bağladı.Ubisoft, oyun iptalleri ve gecikmelerin de etkisiyle dört yıldır devam eden negatif nakit akışını tersine çevirmek için "Star Wars Outlaws"a umut bağlamıştı. Şirketin CFO'su Frederick Duguet, Temmuz ayında yaptığı açıklamada oyunun çıkışının Temmuz-Eylül çeyreğindeki net rezervasyonları önemli ölçüde artırmasını beklediklerini ifade etmişti.Eleştirmenlerden olumlu yorumlar almasına rağmen, "Star Wars Outlaws" oyuncular arasında beklenen ilgiyi görmedi ve Salı günü itibarıyla Metacritic'te kullanıcılardan 10 üzerinden 4,9 puanla "genel olarak olumsuz" bir skor aldı. J.P.Morgan analisti Daniel Kerven, oyunun olumlu eleştiriler almasına rağmen satış beklentilerini karşılamakta zorlandığını belirtti.Kerven ayrıca, "Star Wars Outlaws"ın geliştirme bütçesinin geçen yılki "Assasin's Creed Mirage"dan en az %30 daha yüksek olduğunu bildirdi. Buna ek olarak, Twitch yayın verilerine göre, "Outlaws"ın "AC Mirage"dan yaklaşık %15 daha kötü performans gösterdiğini belirtti. Sonuç olarak Kerven, "Outlaws" için satış tahminini Mart 2025'te sona erecek mali yıl için 2 milyon adet düşürerek 5,5 milyon adede revize etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 4 Eylül 2024; 17:35:56 >

Para kalmamış, eldekilerle star wars yapalım bunlar alır ne de olsa demişler ellerinde patlamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}NikTekyoutube
    Thank You for Watching this Video, if you enjoyed it Subscribe to the Channel for more. If you want to be part of some big giveaways that are always happening, Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial For business inquiries and brand promotions, you can contact me in this email: niktekchannel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=q0qq8lhNUbQ
  • Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}

Adamlar gizli hazinenin olduğu yere birde gizli manzara koymuşlar yarın tdu çıkmasa bitmesi üzerdi.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Evet, bu video ve videoya yazılan yorumlar da gösteriyor ki, bu herifler öyle de yapsak satıyor böyle de yapsak satıyor düşüncesiyle özgün ve her yönüyle özenilmiş yapımlar yerine, basma kalıp, klişeleşmiş şeyleri olabilecek en yüksek fiyattan kakalamaya ve insanları resmen kazıklamaya çalıştılar, bir video yorumunda da denildiği gibi: "buna 130 dolar veren bunu hak ediyor!" Ayıptır, gerçekten bu yapılan nitelikli bir dolandırıcılık faaliyetidir. Tabi diğer bir yorumda da haklı olarak denilmiş: "bunları satın alan da aynı şekilde suçlu!"

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Değil değil, yamadan değil, zaten bir arkadaş yazmış yamasız da çöküp duruyormuş oyun. Of Ubisoft of. Avatar bile hala çöküp duruyor. Adamlar ciddiyetsiz gerçekten. Bu kadar para istemeye utanmıyorlar ve tam manasıyla özgün, kaliteli yapımlar ortaya koymadan piyasaya sunmaya yüzleri tutuyor.

• 3440x1440 da RTX 4080 ile Ultra ayarlarda FG açık native de 90-100 arası çalıştırıyorum. Hiçbir çökme problemi yaşamadım şimdilik.
    Oyunun yapay zekası ve bazı mission yapıları can sıkıcı olmuş ama evreni güzel yapmışlar. Tatooine de her tarafı dolaşıp gezesim geldi. Film ortamlarında böyle takılmak özellikle serinin hayranları için tam bir fan service oluyor.
    Far Cry klonu bekliyordum Avatar gibi ama ondan iyi buldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

Hocam 4000 serisinde 2k ile problem yasamamanız normal. simdi ben de 1080p ile 3000 serisinde cokme yasamadim desem ne mana ifade eder ki.. ama ben 3090 ile 4k ultra da çökme yasadim ve yasiyorum. onemli olan 4k ultrada çökme olmaması. ayrica evet ortam guzel duruyor, bunda herkes müttefik ama en guzel manzaraya uzun sure bakilsa gorulmez olur. bir yerden sonra zihin ona alışıyor ve algılamaz hale geliyor. işte o noktadan sonra da benim söylediğim ve şikayet ettiğim noktalar ön plana çıkıyor. Çin işkencesi misali, kafanıza damlayan o su damlaları başta pek rahatsız etmezken ilerleyen zamanlarda beton etkisi yapıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 5 Eylül 2024; 9:16:9 >
  • Gene klasik bugisoft. 2k ultrada oynuyorum kafasına göre bazen 1 saat oynatıyor bazen 5 dkda bir oyundan atıyor

AMD RX 6800XT vardı öncesinde onda da bir problem yaşamadım. Boşta RX 6400 duruyor da halen
    Ben normalde ubisoft yapımlarından aşırı sıkılırım ama bunda hiç öyle olmadı. Belki de her arka lore u zamanında okuyup izleyip şuanda karşılaşmaktan hoşlandığım içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 5 Eylül 2024; 13:36:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

Ne mutlu size. Beğenmemenin ayrıcalıklı bir tarafı yok.

• Bitirdim. 75/100 eder. Normalde 67/100 veririm de ama hikaye ters köşe yaptı

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Evet hocam aynı kanaatteyim. Bence 6.5 dan 7 verilebilir ama sinir bozucu durumları, aşırı tekrara düşmeleri, oradan oraya koşturmaları, hikaye modunda bile anlamsızca zorluğu ve oynanabilirliğin rahat olmamasını, teknik hataları vs. hesaba katınca 5.5 dan 6 verip ceza keser gibi puan düşürmek de çok mümkün yani. Sonunu daha göremedim. Bakalım artık.

Adamlar o kadar ciddiyetsiz ve müşteri odaklı olmaktan uzak ve dediğiniz gibi kolaya kaçan bir tarafları var ki, ben oyun hakkında ciddi bir problem ilettim. Mesajım üzerine oyunda güncelleme yapmak yerine kullandığım trainer programındaki oyun ilerlemesinde sorun oluşturan hile özelliğini kaldırtmışlar! Böylesine de pes doğrusu! Çözüme bak! Mevzu da şu, blaster güncellemesini bir sahnede yapman ve sonra uzay yolculuğuna çıkman isteniyor. Halbuki trainer ile blaster yükseltmelerini önceden yapmış bulundum malımı bilmiyormuş gibi. (o an için basiretim bağlandı zaar) Sonra tabi salak oyun algılamıyor blaster yükseltmesinin zaten yüklü olduğunu, oyuna baştan başlamam gerekti. Orada ufak bir ayarlama yapmak yerine cheathappens firmasına söylemişler ve Aurora trainer programındaki o özelliği kaldırtmışlar. Pes yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 6 Eylül 2024; 19:53:35 >

• Almak isteyen olursa 800 liraya star wars outlaws nvidia kodu satıyorum. Rtx 4070 üzeri kart gerekli etkinleştirmek için.

• Oyundaki ultra'dan sonraki kalite modu (kodla aktifleştiriliyor) haydut-outlaws modunda gözle görülür bir görsel kalite artışı fark etmedim.

Grafik kalitesi ve motoru hakkında ulaşabildiğim bazı bilgiler aşağıda. Unreal 5 olmaması ve genel olarak çok fazla kaliteli bulunmaması (güzel görünse de) ifade edilen şeyler. Fakat bu kalitesiz demek değil tabi. (10 üzerinden 7 gibi ama kesinlikle 10 değil) Ama 2024'e göre gerçekten bir parça puslu görünüyor. (Kromatik kaplama, film greni devre dışı olduğu halde.) Ve halen Detroit Become Human bence çoğu oyundan iyi görünüyor.

"Oyun hikâye temelli açık bir dünyaya sahip ve Massive Entertainment tescilli Snowdrop oyun motorunu kullanmaktadır."

https://starwars.fandom.com/tr/wiki/Star_Wars_Outlaws#:~:text=Zaman%20%C3%A7izelgesi&text=Star%20Wars%20Outlaws%2C%20Massive%20Entertainment,tescilli%20Snowdrop%20oyun%20motorunu%20kullanmaktad%C4%B1r.

"Grafikler beklenenin altında kalmış. Oyunun bazı manzaraları gerçekten hoşumuza gitti. Yine de kaplama kalitesini 2024 yılına göre yeterli değil. Kalite modunda ise grafiklerin biraz daha iyi bir seviyeye geldiğini söylemek mümkün. Bir diğer konu ise yüz animasyonları. Maalesef ki Outlaws’ın yüz animasyonları pek iyi değil. Karakterler pek donuk duruyor ve senkron değiller. Ubisoft’un son bir kez daha cilalamaya ihtiyacı varmış."

https://onedio.com/haber/ubisoft-basarabilmis-mi-star-wars-outlaws-inceleme-dosyasi-1243088

• 2017 yılında çıkan Battlefront II'nin grafikleri daha güzel bu oyundan. Favori engine'lerim Frostbite, Unreal 5 ve RED engine. Ubisoft'un Far Cry oyunlarında kullandığı Dunia engine de fena değil. Snowdrop kötü bir engine, ayrıca Ubisoft karekter yüz animasyonlarına önem vermemiş, 2024 yılında çıkmış bir oyuna yakışmıyor. Basit oyun yapımcılarından bu beklenebilir de, Ubisoft gibi bir şirket stüdyolarında bunu yapacak yeterli alt yapıya sahip değilse, bıraksın bu işleri.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.