Şimdi Ara

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
13
Favori
12.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu ilkbaşlarda beğenmiştim fakat şuan çok tekrara bağladı.Oyunun dünyası güzel görevler ac kadar boğmuyor insanı ama görev tipleri hep aynı şuraya git kasadan bir şey al şuraya git veriyi kurtar şuraya git hapishaneden birini çıkar.6/10 luk oyun malesef

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Dikkat eder ve alıcı gözle bakarsanız hikayesinin de kayda değer ve bir mana ifade eden ve heyecan veren bir tarafı yok. Aslında böyle niteliksiz bir ürünü çok kaliteliymiş gibi pazarlayabilmeleri ve piyasada da bunun karşılığını bulması çok yazık ve üzücü bir şey. Akıl alacak gibi değil, en üst sürümü Amerika'da 130 dolara sattı bu adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt

Diyaloglarda sıkıcı ve basit.Neyse aylık ubi+ almıstık.

• CoreGame kullanıcısına yanıt
    Oyunun en büyük sıkıntısı sorunu bu zaten. Merak duygusu yok oyunda. Yani bir oyunda insanı en çok bağlayan şey bana göre meraktır. Oyuncuya o duyguyu verebilmen lazım ki oyuncu sonuna kadar götürsün o oyunu. Bunda ise zerre merak ettirecek bir durum bulamadım ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun tek iyi yanı müdahili yok 😅

• Dün Ubi+ alarak oyuna başladım. İlk gözüme çarpan sorun grafikler oldu. Aslında oyunlarda grafiklere pek takılmam ama bu oyunda rahatsız eden farklı bir şey var.

Sistemim kötü değil acaba benden mi kaynaklı diye bakındım ve herkes grafiklerden şikayetçi olmuş.

Buradan ve Reddit'ten okuduğum bir kaç ayarı yaptım ama maalesef beklediğim netliği bulamadım. Başka grafik ayarı tavsiyeniz varsa onu da denerim. :)

Onun dışında oyunun yapay zekası ve oynanışıyla ilgili sorunları olduğunu okudum. Star Wars evrenini seven biri olarak detaylara çok takılmadan bitirmeyi düşünüyorum.

Ubisoft böyle bir evreni bünyesine katarak cesurca bir hareket göstermiş ama bir çok kişi gibi firmanın geleceğini pek parlak görmüyorum.

Zaten aldıkları tepkilerle ve düşen hisseleriyle birlikte bir de Star Wars fanlarını da karşısına alması büyük cesaret.

• NHCanX kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen çözümsüz bir sorun, göze batan bir bulanıklık, puslu bir görüntü mevcut ve bu ne yapsanız tam düzelmiyor. En üst ultra ayarlardan bir sonraki seviye olan Outlaws görüntü kalitesi var, kodla aktif ediliyor, onda da fark etmedi. Halbuki oyun tanıtım videolarında çok daha net ve keskin. (Hem de seyrettiğimiz video Youtube olduğu halde. Malum normalde oyunun kendisi her zaman Youtube videosundan çok daha iyi görünür.)

Tabi bu da ayrı bir nitelikli dolandırıcılık ve kandırma olarak değerlendirilmeli kanaatimce. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 16 Eylül 2024; 16:36:28 >
  • Dlss fsr tarzı uygulamalar açık olabilir mi? %100 bile olsa biraz buğulu oluyorlar

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Tamam da hocam, bu teknolojiler daha çok Fps, akıcılık ve daha iyi görüntü kalitesi ve keskinlik verme vaadiyle pazarlanmıyor muydu ve bu teknolojinin üst versiyonlarına sahip olmalarını önemli bir sebep olarak göstererek tonla para istemediler mi 4000 serisinden, ben mi yanlış hatırlıyorum?!

Ne yapaılm yani, keskin ve net görünsün diye DLSS'yi mi kapatalım?! Bu nasıl iş? Yanlış anlamayın, sizi değil, ekran kartı üreticilerini muhatap alıyorum sorarken, yani dediğiniz gibi bir şey varsa diye.

Daha fazla fps için evet ama daha keskin ve daha üst grafik mi hayır, bu teknolojilerin olayı oyunu düşük çözünürlükte render edip sonra üst çözünürlükte ekrana yansıtmak, oyunu 720p çalıştırıp orjinal 4k görüntüdeki gibi keskinlik beklemek hayal olur

Fakat burada en üst düzey donanımdan ve Dlss kalite seçeneğinden bahsediyoruz, yine mi aynı durum olur? Ayrıca oyunu 4K'da çalıştırıyoruz, 720 degil, 720 nereden çıktı hem? 3090-4090 kartı olan neden 4K yerine 720 de çalıştırsın ki?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 16 Eylül 2024; 18:8:3 >
    Ben bile şüphe ettim 🙂 Talha aynacı'nın bir videosunda denk geldim, artık Doğal çözünürlükte oyun göremeyeceğiz, firmalarda nede olsa dlss fsr gibi teknolojiler eksiğimizi tamamlıyor diye fps ve kalite üzerine optimize etmiyor, sonra böyle kötü kalitede oynuyoruz demişti, bu teknolojiler her zaman native çözünürlüğe benzer olmaya çalışır, daha iyi olamazlar

O iş öyle değil. Dlss için hele ki hiç değil. Dlss native'den daha iyi olmaya çalışıyor ve oluyor da. Fsr'da doğru olabilir ama Dlss hakkında konuşuyorsak, Dlss hemen her zaman native çözünürlükten daha iyi netlik verir. Örneğin Rdr 2, native ile Dlss karşılaştırdığınızda dlss cam gibi görüntüdedir. Native onun yanında bulanık kalır. Star wars jedi survivor mesela, o da öyle. Yani oyun örneği vermeye gerek yok. Hiçbir oyun native olarak dlss'ten daha net değil. Nvidia sihir yarattı resmen.

Fsr'da da böyle olan oyunlar var ama dlss'e göre çok az. Çoğu oyunda native, fsr'dan daha iyi ama Dlss'ten daha kötü.

Star wars çöplaws için konuşuyorsak bu oyunun sorunu. Oyunun neresi düzgün ki çözünürlüğü düzgün olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Eylül 2024; 13:36:48 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hele güçlü bir gpu varsa dlaa kenar yumuşatma hepsinden daha güzel görüntü veriyor. Fsr ise bazı oyunlarda bakıyorum bulanıklık var veya uzak çizimde rezalet. Böyle çizik çizik duruyor . Nvidia çok daha başarılı.

Dediğiniz durum, Ubisoft oyun çıkmadan önce downgrade yapıyor bundan kaynaklı herhangi bir ayar ile çözemezsin.

Nvidia kart kullanıyorsan, oyun filtreli bölümünden ( sharpenning, sharpenning +, color... gibi ayar ) ile biraz daha iyi görüntü elde edebilirsin.

Ubisoft'un yaptığı oyunların muadili yok, bu yüzden ne yaparsa ne kadar kötü yaparsa yapsın satacak oyunları, hepimizde alıp oynuyoruz.

AC Shadows için tepkiler yağıyor, dislike rekorları kırdı ama çıktığında herkes alacak ve oynayacak, Japonlarda buna dahil.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Amd kullanmama rağmen fsr'dan iğreniyorum. Gerizekalıca bir upscale tekniği. Bulanıklaştırarak performans arttıracaksa arttırmasın o performansı. Güçlü bir gpu kullandığım için ve yüksek fps almak gibi bir derdim olmadığı için şükür ki fsr'a çok ihtiyacım olmuyor 4K'da. İlla kullanacaksam Xess kullanıyorum. Dlss'ten sonra Xess gelir.

Dlss neden her ekran kartına koymuyor diye nvidia'ya kızıyorlar da adamlar haklı. Özenle yapılan geliştirilen el emeği bir teknoloji. Yapay zeka çekirdeklerini de kullandığı için her karta yapamamaları normal. Ama şu 7900 xtx'te dlss olmasını çok isterdim. Neyse artık 5000 serisini duyursun nvidia da bu Amd'de durmayacağım. Ray tracing performansı kötü kartın çözemedi amd bu ray tracing işini. Nvidia tek başına at koşturuyor dlss ve ray tracing alanlarında. Çok büyük fark açtı. Amdnin hem upscale teknolojisi leş hem ray tracing leş sadece ucuz olmakla olmaz bu işler yani. Aslında kullandığım karttan memnunum çok sağlam performans veriyor ama bir markanın yaptığı en iyi kartın ray tracingi artık rahat götürmesi gerekir. Bu kadar çuvallamaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Eylül 2024; 21:9:42 >

Ubi+ bizde kaç tl şimdi bir de AC shadows çıktığında oynayabilmek mümkün olacak mı bu şekilde? Oyunu almak istemiyorum ama 1 aylık ubi+ alıp bitirebilirim, sırf japon temalı olduğu için istiyorum onu da  

• Kage. kullanıcısına yanıt
    300 lira ve Ac'nin de oynanması lazım

E iyi o zaman 300 lira 1 ayda bitiririm her türlü, zaten uzun oluyor bir kereden fazla oynatan bir oyun değil ac, satın almaya gerek yok.

O şekil yapayım ben, teşekkürler.

• Oyunu bitirdim. Bana ortalama bir eğlencenin yanı sıra kattığı şey "Klostrofobi" oldu. 

Gizlilik adı altında havalandırmalardan geçmekten hiç olmayan bir kapalı alan korkum ortaya çıkacak sandım.

İyi ki Ubi+ ile deneyimlemişim. Diğer türlü fiyatı ve oyunu karşılaştırırsak üzebilirdi.

Yine de;

May the Force be with you.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.