Elimde 32 gb ramli 4070 li i9 13900 işlemcili laptop var. Ultra veya high ayarlarda 2k 60 fps oynayabilir miyim bu oyunu? |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (17. sayfa)
-
-
ign türkiyeStar Wars Outlaws Steam'e geliyor! Oyun beklendiği kadar satmamışhttps://tr.ign.com/star-wars-outlast/125576/news/star-wars-outlaws-steame-geliyor-oyun-beklendigi-kadar-satmamis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
store.steampowered.comStar Wars Outlaws on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2842040/Star_Wars_Outlaws
-
Tıpış tıpış Steam de yayınlayacaklar, epic kaç yıldır dökmediği para dağıtmadığı oyun kalmadı hala firmaları satış yönünde ikna edecek bir pazar oluşturamadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uuuu daha 2 ay sonra çıkacakmış Steam'de. Neden bu kadar geç? Kim alacak o saatten sonra ve herkes yerin dibine batırıp, kopyası çıkıp ne mal olduğunu deşifre ettikten sonra.
-
21 Kasım ne yahu şaka gibi 😀 Bari hemen çıkar da iyice sönmeden milletin isteği satış yap biraz daha.
Epic ile olan bir anlaşma olabilir, bir de yeni güncellemeler üzerine çalışacaklarmış ona hazırlık yapıyor olabilirler, malum Steam puanı önemli
Benim gibi star wars fanlarının kaçırmaması gereken oyun olmuş. Her şeyi ile bitirdim easter egg ler özellikle güzeldi. Sadece Karbonit içinde han solo görmek bile bütün oyuna bedeldi. BU arada starfield dan çok daha iyi bir uzay temalı oyun yapmışlar. Grafikler ve gezegenler ayrıca şahane olmuş. Gameplay başarılı fakat yanınızda nix olmadan evden cüzdansız çıkmış gibi hissediyorsunuz
Oyundan zevk almak için bazı mantık hatalarını görmemek gerekiyor. Örneğin keşke kızın eline bir şok tabancası verselermiş de şu yumruk olayı olmasaymış. SW evreninde var zaten bir şekilde eğip bükerdiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Eylül 2024; 10:25:32 > -
Bari sopa gibi birşey olsaymış ya da bıçak
Yani ben de geçende benzer şeyi düşündüm, bu kadar gömülmesi biraz acımasızlık gibi.
Çoğu oyunda çoğu şeyi görmezden geliyoruz zaten, oyunumuza bakıyoruz, bu anlamda eğlenceli mi, eğlenceli. Ortam atmosfer zaten müthiş.
Grafik ve sesler konusunda yama mutlaka gerekiyor, son bir yama gelmişti galiba, sonrasında denemedim ama mesela grafiklerle ilgili bir salaklık vardı, onu config dosyası ile falan giderdik. Ancak bir de seslerle ilgili sorun oluyor bende mesela. 2+1 veya stereo seçiyorum, oyun içinde bazen sesler durduk yerde sanki 5+1im varmış gibi oluyor ve diyaloglar duyulmuyor, arada cızırtılı hale geliyor sesler falan... Oyundan çıkıp ses kartını kulaklığa alıp tekrar hoparlöre geçiyorum düzeliyor.
Önce ses kartında sorun var sandım ama başka bir oyun veya uygulamada böyle bir şey olmuyor. Sadece bunda...
Evet gidip kasklı zırhlı imparatorluk askerine çıplak elle çot diye koyuyoruz adam bayılıyor. Başka bir şey yapsalarmış daha iyi olurmuş. Boyunu kır, bük birşey yap, onu sallamamış adamlar resmen.
-
Ben acımasızlık olduğunu düşünmüyorum hocam. Oyunu evet belki ortalarına kadar dahi oynayamadım. Ancak tüm questler neredeyse birbirinin aynısı. Şuraya sız bunu çal buraya sız bunu getir. Sonra rakip çeteden biri ona değil bana çalış desin seçim yap sonra güya oyunun dünyasına etki etmiş halisünasyonu oluşsun. Bunlar bir yana alarmı tetikleme dedin eyvallah, gittim bir yere kadar gizli sonra mecbur kaldım alarm çaldı niye quest başarısız oluyo? Belki çatışarak öldürecem geçecem o kısmı niye bana bu özgürlüğü tanımıyosun? Özetle ubi dahi bu hatlarını kabul etti hocam yanlış tercihlerimiz oldu gizlilik konusunda vs diye 🙂
Oyunda merak duygusu da yok hocam görevler birbirinin kopyası gibi karakterler ruhsuz çatışmalar gereksiz uzuyo düşmanı kafadan vursam bile 2 3 kez isabet etttirmek gerekiyor yahu bir sith bile tek lazerle ölebiliyorken strom trooper nasıl kafadan 3 lazerle ölüyor xd
Var var eksikleri var kesinlikle haklısınız, aynı şeylere değiniyoruz zaten de işte dediğim gibi, çok baltalamıyor bende artık, beklentiyi düşük tutup devam ediyorum, bitirip siliyorum... Onu demeye çalışıyorum.
Oyun "müthiş" olunca zaten başka...
-
Evet şok tabancasıyla bu iş çözülürdü ve böyle göze de batmazdı. Çünkü oyun ilk buradan gömülmeye başlanıyor. Böyle bir şeyi elbette yapımcılarda düşünmüşlerdir ama belki de disney veya lucasfilm ile alakalı bir şey olmuştur bilemiyorum.
Ortam, atmosfer, gezegenler bunlar zaten şahane olmuş. Benim için star wars evreninde olmak oralarda gezmek bile yetiyor zaten. Görevlerde ister aksiyon ister gizlilik olması da gayet keyifliydi. Loot sisteminide yeterli şekilde yapmışlar keşif yapıp dolaşmak keyifliydi. Ses konusunda bir şey diyemeyeceğim ben hep kulaklıkla oynadım.
-
Arkadaşlar oyunda ki grafik ayarlarını her şeyi full ledim. Ama görüntü çok kötü duruyor. Film grain kapattım belki ondandır diye ama yok. Kapatınca da daha kötü oldu. Ayarları nasıl yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Dlss ayarları mı yanlış acaba quality nature yaptım ama. Yardımcı olacak varsa memnun olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de araç kullanımında sorun oluyor.Araç olduğu yerde donup kalıyorBazen satıcıya gidince karakter kayboluyor. PC de oynadığıma pişman oldum.
-
Souslarda bacaklara vurarak devleri öldürüp tatmin olduktan sonra burada yumrukla adam bayıltmaya laf edilmesi de ne bileyim
-
Farklı bir bakış açısı, ya çok gerçek dışı veya aşırı gerçekçi arasıbda ayrım yapamıyoruz 😀
Hiç değilse orada farklı yöntemlerle savaşabiliyorsun hocam ya
-
Maalesef oyun bu şekilde hocam. Ubisoft Launcher ayarlarından "-unlockmaxsettings" ekleyerek ekstra bir grafik ayarı daha açabiliyorsunuz. Ama bence bu da etkili olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X