< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (19. sayfa)
-
-
Sırf stealth görevlerin bıraktığı tat için tekrar oynarım. Şu saçma ubisoft yapay zekası videolarına takılmamak lazım size düşen yakalanmadan o görevi bitirmek yapay zekanın basitliği saçmalığını araştırmak değil. Ama eğer bu küçümsenen yapay zekaya yakalanmadan görevi bitiremiyorsanız paslanmışsınız demektir bayadır böyle güzel stealth görevler oynamamıştık ubisoft tarafında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana düşene ben karar veririm kendi öznel yorumunu genel-geçer kural gibi yazman yanlış olmuş bilgin olsun bu 1. İkincisi neredeyse bu tarz gizlilik imkanı veren tüm oyunları oyun dayatmasa dahi gizlilikle oynamaktan keyif alan birisiyim. Benim burdaki itirazım öyle veya böyle yakalandığımızda görevin iptal edilip baştan başlatması. Bu devirde bunu yapan hangi oyun kaldı başka? Klasik ubi saçmalığı ki oyunculardan gelen itirazlara bakılırsa ubi de hatasını anladı ki düzelteceğini beyan etti. Özetle itirazım gizlilik görevi olması değil yakalanınca baştan başlatması. Belki ben ölmeden geçecek o görevi niye kafana göre yakalandın deyip bitiriyosun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bende uyuz oldum bide bastan baslatiyor
Tamam işte mis gibi sürekli eski oyunlar yad edilir buda eski oyun stilinde. Bu oyuna değer katıyor bu durum. Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmekse eleştirmeye devam edin.
Yâd ettiğimiz eski oyunların çağdışı mekaniklerini özlemiyoruz biz. Güzel olan hikayesini,sunumunu,atmosferini vs yâd ediyoruz. Neyse Allah'tan ubide aklı başında insanlar da varmış ki şikayetlerimizi dikkate almışlar.
Stealth görevi başaramayınca görevin iptal olmasından daha doğal birşey olamaz ama tabi yeni nesil bilmiyor bunu alarmı çaldırıp çatışarak ilerlerim kafasında.
Şu forumda yeni nesil oyuncu diye aşağılamaya çalışacağın son adamlardan biriyim. Yaşını bilmiyorum ama eğer sen yeni yetme oyunculardansan yazık sana. Bu da son mesajım sana. Bir noktadan sonra duvara konuştuğumu hissedersem uzatamıyorum maalesef.
Ubisoft stealth görevler hakkında ne değişiklik yapacak bilmiyorum ama yeni nesil oyuncuları dinlediyse forbidden westteki ortada duran parlak yeşil ekranın önüne gelince "sanırım ekranı kullanmalıyım" diyen ana karakter gibi yada god of war ragnarokda oyun içindeki karakterler "sağdan gidersen ana görev soldan gidersen yan göreve gidersin" şeklinde zeka seviyesine düşürebilirler oyunu o çok kötü olur. Sony oyunları pc ye çıktıkça oyunların aptala anlatır gibi tasarlandığını gördük gelecek karanlık.
Eskiden oyunlar böyle değildi eğer Sony oyunları böyle yapmaya başladıysa hedef kitlesinin seviyesini bildiğinden böyle yapmaya başlamıştır.
Sony'nin kafasındaki hedef kitlede ülkemizden hiç kimse yok bu arada kimse üstüne alınmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Kasım 2024; 15:35:53 >
Oyunda fps 110 dan 80 lere felan dusuyor mekan mekan degisiyor bi dengesiz ekran karti 4070 islemci 7700x sizdede boylemi
Yakalandın, tekrar başla olayını kastediyorsan o daha çok giriş bölümlerinde var; Pyke Syndicate mekanını ilk basarken gibi. Sonraki bölümlerin çoğu şöyle; ister pata pata git ister gizli git şeklinde.
Ama yapay zeka baya zorlayıcı iki şekilde de. Bilmiyorum bu youtubetakiler hangi kafayla böyle yapay zeka dalgaları geçiyorlar ama ben harda alıp oyunu klasik splinter cell gibi oynadım ilk yarısında, sonraki yarıda hızlı bitimek için(baya saat gömmüştüm ve başka oyunlar vardı listemde) zorluk ayarını düşürüp daha fazla aksiyona çevirdim.
İlk yarı için gerçekten diğer arkadaşın dediği gibi eski sağlam oyunları hatırlatan hardcore bir stealth var eğer öyle bişey olmasını isterseniz. Ben böyle oyunları sevdiğim için baya beğenmiştim oynanışını.
Artı olatak open worldde dolaşmak da, keşif hissi de gerçekten çok zevkliydi Jabba the Hutt'ın gezegeni hariç. Gerçi o gezegende de ana görevler müthişti, cabbar manyak bişeydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oynarken birkaç stealth görev tamamladıktan sonra zamanında splinter cell oyunlarından aldığım zevk aklıma gelmişti benimde direk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X