Hocam çok kötü görünüyor o zaman nasıl bir ayar yapmışlar anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (18. sayfa)
-
-
Bulanık görüntü alanlar Lens and Cinematic Effects Quality low olarak ayarlayın. Film Grain ayarını kapatın. Bu ayar gerçekten bulanıklaştırıyor.
Ek olarak birde bu ayarları deneyebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 30 Eylül 2024; 11:11:18 > -
Oyun çıkmadan önce görüntü kalitesini düşürüyorlarmış, o yüzden tanıtım videolarında öyle keskin görünüyormuş. Ve evet kod ile aktifleştirilen ultradan bir üst kalite seçeneği fark ettirmiyor. Bunun için yapılabilecek bazı şeyler var aslında. En üst düzey ekran kartına sahip olmanız. 4000 serisini kastetmiyorum. 3090 yeterli. Dlss’yi imkan varsa kapatmanız. Çünkü Dlss görüntü çözünürlüğünü düşürüyor, 4K’dan daha düşük bir seviyeye çekiyor kalite modunda bile ve performans ve yüksek fps sağlamaya yönelik bir özellik.
Diğer taraftan Nvidia’nın görüntü yükseltme seçeneğini de mutlaka açmalı ve Nvidia uygulamasından oyunu listeye eklemelisiniz. Bunlar nispeten işe yarar. Tabi ekranınız da mesela Lg Oled 4K gibi bir ekran olursa, hem tv’nin görüntü yükseltme özelliği hem de ayarlarından oyun modunda daha keskin ayara almanız faydalı olabilir. Nvidia denetim masasında video görüntüsü ayarları bölümünde Rtx video iyileştirmesi ve yüksek dinamik aralık özelliklerini aktif edin. Nvidia’nın yeni uygulamasında da grafikler/programlar bölümüne oyunu ekleyin. Faydalı olur bunlar.
-
Bunları deneyeyim hocam sağolun.
-
Rica ederiz
-
Elimde Star wars Outlaws kodu var arkadaşlar. 1500 TL'Yİ birakicam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 1 Milyon sattı ilk ayında.
www.bolumsonucanavari.comStar Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildihttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Outlawsin_Simdiye_Kadar_Sadece_1_Milyon_Sattigi_Bildirildi-122328.htm -
Ey ubisoft senin oyunlarının oynanmasının en büyük sebebi güç fantezisi yapma ve loot peşinde koşup oyun sonuna kadar daha iyi ekipman kovalama. Yapay zekayı, aynı içerikleri defalarca yapmayı falan geçtim oyun sonuna kadar oynatma olayı tamamen daha iyi ekipman ve ödül sistemi. Bu oyuna tek bir silah koyarak neyi amaçladılar acaba? Oyuncuyu oyun sonuna kadar devam ettirecek motivasyonu ne sağlıyor oyunda? Yetenekleri fullemek mi?
-
Benim için onların hiçbiri değil, çünkü zaten trainer kullanarak oynadım. Ama garip bir sürükleyiciliği var, bir şekilde sürüklüyor ama bunun çoğunun bir illüzyon olduğunu, gerçek anlamda keyifli ve harika ve kaliteli bir deneyim olmadığını kaliteyi deneyimlediğinde çok daha iyi ayırt edebiliyor insan. (Battlefront 2, Quantum Break, Shadow of the Tomb Raider gibi mesela. Outlaws bunların yanında senaryo, oynanış ve macera deneyimi anlamında çocuk oyuncağıdır ve tamamen niteliksiz ve yetersiz bir yapımdır.) Çok yerlerde sinir oluyor ve sıkılıyorsun ama devam ediyorsun, çünkü iyi seslendirmeler, oayalayıcı görseller, ilginç ortamlar ve sanki merak uyandıran, heyecanlı bir maceraya gidiyormuşsun gibi bir sunumu var ama işin iç yüzü öyle değil işte. (En azından çoğu yerde öyle değil. Zaten trainer olsa hayatta devam edemezdim. O ayrı.) Bu oltaya takılıp gidenler çoktur. Belli bir seviyeyi artık aşıp da farkındalık kazananlar zaten bu kandırmacayı ve niteliksiz tekrarı deşifre ediyorlar.
Ama daha önce dedim ya, bu heriflerde ciddi bir sorun, bir arıza var. Adamlar kusurlarını gör(e)miyorlar yahu. Vay kafalarına. Geçen okuduğum habere göre açık açık oyuncuları (çok üst düzey beklenti içinde olmaları sebebiyle) suçlamış Outlaws için. E buna da yuh denir. Ama sen 70-130 dolar istiyorsun, o nasıl olacak!? Bunun tam karşılığını almak istemek mi suç? Sen ortalama fiyat iste, bakalım kimse bu kadar eleştirecek mi seni?! Bu herifler iflah olmayacak anlaşıldı.
Haberin tamamını aşağıdan okuyabilirsiniz:
Kısmi alıntı: "Ubisoft, Outlaws’ın iyi bir oyun olduğunu düşünüyor! Yves Guillemot, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir yatırımcı çağrısında, şirketin son Star Wars oyununun beklentilerin altında kaldığını kabul etti. Ancak ilginç bir şekilde, sorumluluğu şirketin üzerine almak yerine, oyuncuların beklentilerini suçladı. Guillemot’a göre, artık oyuncuların beklentileri o kadar yüksek ki, yalnızca ‘kaliteli’ bir oyun çıkarmak yeterli olmuyor. Guillemot, oyuncuların artık sıradan bir kaliteden fazlasını istediğini iddia etti. “Günümüzün zorlu pazarında ve oyuncuların olağanüstü deneyimler beklediği bir dönemde, yalnızca sağlam bir kalite sunmak yetmiyor” diyen Guillemot, bu beklentilerin oyunun satış başarısını ciddi şekilde etkilediğini vurguladı."
Aşağıdan da bazı tespit ve yorumları okuyabilirsiniz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 2 Ekim 2024; 0:23:12 >
-
oy oy oyunu baştan yazmışlar. spoiler olur dediği yeri de vermedim. baştan başlayacam ben şu RT efektlerini de kapatma seçeneği gelirse. 4k outlaw ayarda oynuyorum amd kartla tat vermiyor RT kapatamamak.
-
Hocam ben bir şans daha vermeyi düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla asıl büyük güncelleme daha sonra gelecek. Kasım diye biliyorum. Şu görevlerdeki illa gizlilik isteyen saçmalıklar vs. Ondan sonra başlamayı düşünüyorum 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani ben böyle bir sistemle bir oyunu 50 küsür fps oynamayı reddediyorum diye bıraktım. hellblade2 de mesela 60 fps oldu 4k son ayarda onu da bıraktım ama ona FSR3.1 gelecek onu bekliyorum.
şimdi şu kapatamadığımız RT ayarları.
bu da ayrı bir Rt ayarı Ultra seçili 52 fps
kapalı
123 fps
bu ne ya bu kadar mı oynar? renkler HDR yüzünden böyle ama açık kapalı kaç kere baktım aynı len işte görüntü ışığınızı yiyim. o kapatamadığımız RT ayarları yüzünden ne kadar düşüyor acaba?
gizlilik falan denemedim işte bi ilk soygunda dan dun girdim burada bıraktım. tattonie falan varsa ve oyun içi oyun sabbacc mı ne varsa zaten oynar bitiririm ben bunu her türlü de jedi survivor gibi olmasa bari. onu da imkansız bir cambazlık yerinde bıraktım baya ileride. ilkinde öyle açılıp kapanan platformdan platforma 4 kere atlamıyorduk yani bitiremesinler diye yapmışlar resmen.
neydi silahın ismi ya bir türlü aklıma gelmedi. vs ile dan dun girdim yazacaktım?
-
Hocam eğer benim gibiyse sorunun çözümü belli. Benim de oyun çok kötü gözüküyordu.Hatta buraya yazmıştım nasıl grafik diye . Ben bir sorun olduğunu şöyle anladım. Gemimize ilk girdiğimde aranıyor ekranında fotoğrafım bulanıktı yüz seçilemiyordu.O zaman ekran kartı sürücüsünde sorun var dedim ve ddu ile nvidia ekran kartı sürücüsünü ve nvidia apps beta yazılımını sildim. (silmeyi güvenli modda yaptım tam silme yapabiliyor ve geride birşey bırakmıyor mutlaka yapın) Daha sonra nvidia app i tekrar yükledim . o da sürücüyü yükledi. Oyunu açınca harika grafikler geldi. Mutlaka deneyin hocam bende oldu.
NOT: HDR'ı kapatın. Ayarlardan dept of field low yapın(bulanık yapıyor) , film grain kapatın bir deneyin olmadı ayarlarımı size atarım bende görüntü çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 5 Ekim 2024; 22:48:14 > -
dün kuzenler geldi benim 11900kf sistemdeki şubatta aldığım 4060ti'yi sattım söktüm verdim. aadama 7900x3d sistem topladım eylül'de ama radeon 8000 çıkacak bir iki aya diye kart aldırmadım onu da ertelediler ve 599 dolar tavsiye edilen falan deyince dedim salla. 1080p'de oyun oynayacak vaktim de yok abi gowları oynasam yeter dedi ben de al o zaman sana kart dedim yani memnun olmadığımdan değil. oradaki oyunlara baktık RDR2 gow1-2 vs görüntü süper kuzen de şaşırdı hatta bu ne ya diye? 4060ti aslında güzel kart bence. o makinede 2k rog 27" hw gsync monitör var HDR'sini de kuzen beğendi. ben kendime 4070 super aldım bu arada yarın gelecek ama 16pin aparatım yok o da amazon.de'den 21 ekimde gelecekmiş o makine offline bir süre. amd sistemdeki 850w xpg core reactor psuyu da söküp intel sisteme takacam 3x8pin kablosu var diye. öyle monitöre amd kart almam aga yoksa seasonic 750w var 2x8pin çıkışlı bi 7800xt alır geçerdim zaten şubatta 2 kez 4070 siparişim iptal edildiği için 4060ti almak durumunda kalmıştım. sonra diğer sisteme geçtik buradaki oyunlara bakıyoruz. dell 32" 4k 144hz bir alet var geçen sene temmuz'da aldığım. en son bu outlaws'a baktık tuhafıma gitti. ya turdaki yer yüzünden renkler ışıklar? kapalı alan diye mi yoksa o kadar oyundan sonra neden bu kadar kötü göründü bu oyun gözüme diye? 4k outlaw ayar RT'ler en düşük seviyede. bir de o RT light kapalı. diğer sistemle 4060ti bile olsa jedileri gösterince bunu beğenmedi tabi kuzen ve netekim ben de beğenmedim dedim böyle miymiş? yani zaten kötü izlenimim ve hayal kırıklığım varken mesajını okuyunca önce sevindim sonra üzüldüm çünkü oyun amd sistemde. yine de dediğin ayarları deneyeceğim not aldım teşekkür ederim.
-
Oyuna girer girmez fanlar son sürat dönüyor, daha menüye girerken. Diğer hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamadım. Çok oynayınca arada dönüyor sonra normalleşiyor ama bu oyunda aralıksız çok yüksek sesle dönüyor. FPS baya yüksek yani kasma değil ama bir çeşit sorun, bug var oyunla ilgili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 Kasım'da Steam'e geliyor.
store.steampowered.comStar Wars Outlaws on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2842040/Star_Wars_Outlaws -
Bu oyun 2K monitörde güzel gözükmüyor AMD kart varsa VSR. Nvidia kart varsa DSR açıp masaüstü çözünürlüğünüzü 3200x1800 yapın oyundada bu çözünürlüğü seçin.
Oyun ilk açılışta shader cache yaptığı için işlemciyi çok kullanıyor hatta ilk açılıştan sonra bazı grafik ayarlarını değiştirmekde shader cache işleminin tekrar yapılmasına sebep oluyor.
Bir tavsiyemde oyunu oynayacağınız grafik ayarlarını tutturduktan sonra oyunu kapatıp shader cache temizliği yapmanız çünkü grafik ayarlarını değiştirdikçe cache tekrar tekrar değiştiği için negatiflikler olabiliyor.
AMD kartta bu işlem alttaki menüden yapılıyor nvidia bu işlemi için taş devrinden klalma arayüzüne bir tuş koydumu bilmiyorum sanmıyorumda nette araştırıp yapın nvidia shader cache location diye.
-
Dikkat çekici ve önemli tespitler yapan üç video aktarıyorum. Bu konuda hepimizin bilgilenmesi ve oyunların neden böyle olduğunu net bir şekilde anlamlandırabilmemiz gerekiyor. Bunları zihnimizde somutlaştırmamız, oyunlara neden Türkçe dil desteği gelmediği konusunda da doğru bir yaklaşıma sahip olmamızda yardımcı olacaktır kanaatindeyim.
90's GameryoutubeSon zamanlarda çok fazla insan "oyunlardan eskisi gibi keyif alamıyorum" gibi şeyler söylüyor. Ben de bu konuda bir video hazırlamak istedim ve bu videoda özellikle Triple A oyunlarda yatırımcıların nasıl bir etkisi olduğundan bahsettim. Ayrıca Dying Light 2, Assassin's Creed, Far Cry, Hogwarts Legacy gibi popüler Triple A oyunlarda kullanılan "Ubisoft açık dünya formülünü" de anlattım. Elbette oyunlardan keyif almamızı engelleyen daha çok şey var. Bu yüzden konuyu 2-3 videoya yaymaya karar verdim. Bu sadece serinin ilk videosu. #pcgaming #pcoyunları #oyunkanalıhttps://www.youtube.com/watch?v=XSYqEfk8g7490's GameryoutubeSon zamanlarda çok fazla insan "artık oyunlardan keyif alamıyorum" gibi şeyler söylemeye başladı. Ben de bu konuda bir video hazırlamıştım ve orda oyunlardan keyif almamızı engelleyen bir kaç şeyden bahsetmiştik. Şimdi de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Videoda oyunlardaki fizik motorlarından, özellikle de Cyberpunk, Half Life, Doom, Call of Duty ve Battlefield gibi Triple A FPS oyunlarındaki fiziklerden bahsettim. Bir de eskiden oyunların neden bize daha çok keyif verdiğini ve oyunlardan keyif alamamamızın sebeplerinin sadece oyunlarla ilgili olmadığını da düşünüyorum. Bence bu konunun yaşam koşullarımızla da doğrudan ilgisi var. Ayrıca konuşacak daha çok şey olduğu için serinin 3. videosu da gelecek :) #pcgaming #pcoyunları #oyunkanalıhttps://www.youtube.com/watch?v=uRdaIc6NvjE&list=PL-TPJLmzUKSwA8d3n1tvtC63VU-aAPpJb90's GameryoutubeBu içerikte bağımsız yapımlarla ve Triple A oyunlarla ilgili genel bir değerlendirme yaptım. Siz de bu konulardaki fikirlerinizi belirterek içeriğe katkı sunabilirsiniz. İyi seyiler dilerim :)https://www.youtube.com/watch?v=qMslFrfAG8YALLAH'SIZ ROCKSTAR!!!!!! (Çok Sinirlendim)
Tilki SelimyoutubeBen tilki selim. Bir çoğunuzun bildiği adıyla takla king oyun portal selim. Bu videoda Rockstar oyun şirketinin yeni çıkardığı red dead redemption pc portu yine Türkçe çıkmadı! Türkçe oyunlar görmek istedikçe her geçen gün büyük firmalar Türkçe oyun çıkarmamakta ısrar ediyor. Ancak bugünkü video konumuz türkçe yama'lar değil! Daha önce gta 6 videomda bahsettiğim gibi hem eleştiri anlamında geri dönüşler aldım hemde destek gördüm. Video konusu red dead redemption pc sürümünün oyun fiyatı! Steam'de oyunlar çok zamlandı ve herkes indirim kıovalıyor ancak hem epic'te hemde steam'de rockstar oyunları çok yüksek fiyatlardan çıkışını yapıyor. Bu videoda podcast eleştiri tartzında en son çıkan red dead redemption 1 pc sürümünün fiyuatı ile ile alakalı yorumlarımı yaptım. iyi seyirler :)https://www.youtube.com/watch?si=mRw8fXBlYbjwbI1H&v=AOITax9miVE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 8 Kasım 2024; 4:2:53 >
-
Oyunu aciyorum ama oynadiktan bir kac dakika sonra oyun kapaniyor. Dosyalari dogruladim, oyunu silip yeniden install yaptim, Ubisoft uygulamayi da silip yeniden kurdum ama sorun cözülmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X