Şimdi Ara

Starbucks 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu güzel fırsat için starbucks tr sahibi kuveytli alshaya grubuna bizzat teşekkür ederim.

Peşin peşin söyliyim, "hayır boykotunuz işe yaramadı, sizin kültürünüzde zaten oradan kahve içmek yoktu ve bu standart bir promosyon"

Güle güle için dostlar 👋🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Temmuz 2024; 17:30:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 alana 1 bedava falan değil bu yeniden doldurma bedava zaten adamlarda öyle reklam yapmış siz niye böyle yalan söyleyerek insanları kandırıyorsunuz

Ben arkadaşımla gittim ben alacağım içeçeğim o bakacak 30dk sonra bardağımı ona vereceğim gidip o içecek bu sefer ben bakacağım?

Yani cidden insanlar kafayı yemiş firma böyle bir şey iddia etmiyor bunlar ediyor gairp

• 1 alana 1 bedava falan değil bu yeniden doldurma bedava zaten adamlarda öyle reklam yapmış siz niye böyle yalan söyleyerek insanları kandırıyorsunuz

Ben arkadaşımla gittim ben alacağım içeçeğim o bakacak 30dk sonra bardağımı ona vereceğim gidip o içecek bu sefer ben bakacağım?

Yani cidden insanlar kafayı yemiş firma böyle bir şey iddia etmiyor bunlar ediyor gairp

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    kendine 1+1 işte, neyin tatavasını yaptın.

ha şunu diyebilirsin, kim 2 tane kahve içecek, o zaman olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi insanlara yardımcı olmak için mi konu açmış yoksa provokasyon amaçlı mı belli değil

• Starbucks 1 Alana 1 Bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bir seferde yarım kilo kaynar espresso içiyorum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    ordan da beleş içiyoz, sadece kafamıza çay atmıyor, kahvemizi de beleş dağıtıyor reiz (devletin firması Telekom dağıtıyor kodları, prime ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Temmuz 2024; 19:17:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

sıcak fırsatçı beleş içerde sıcak fırsatçı olmayandan malı götürüyor reis

• crashris kullanıcısına yanıt
    Espresso iç olm su koymak istemiyorsan. Süt koy latte olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben burdan da içmem ki aklı başında kahveci çok. benim böyle işinden hariç başka şeylerle algı yapan hiçbir firmaya para kazandırmamak gibi takıntım var

hangi kahveci mesela, Tchibo ?

hocam yerel kahveciler vs

kıraathane dışında bir şey bilmez bu. ilk mesajda bahsettiğim tiplemelerden birisi bu işte. kızmış dmden sövüp engellemiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Temmuz 2024; 21:40:52 >
    yerel kahveci nerde bulayım her dışarı çıktığımda ? her yerelci iyi midir, bim 'den aldığı Vip kahveyi kitlemesin.

bu kadar atar yaptın, verdiğin tavsiyeye bak

Kac aydir full eslab'a gidiyorum mono kampanyasi + yildiz kazanmak starbucks tan cok daha kolay.Eslab candir

arkadaş senin mahallene ayda bir yeni kahveci açılmıyor mu ne diym sana ben. bizim burda her yaz 2-3 tane yeni açılıyor işimi görüyor :D:D

• dün şöyle uygulamadan ayrıntısına bir baktım.. sütlü filtre dahil değildi yanlış okumadıysam..
    veya soğuk filtre de dahil değil..
    ben filtre içerim, severim ama sütlü.. (dün de ilk kez sütlü soğuk kahve içtim, ama zaten kampanyadan hemen sonrasında haberim oldu.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.