Bildirim
Starex yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şimdi şöle açıklıyim sana
.Tci 100 bg dir ve motor teknolojisi eski ve değişik olduğundan dolayı 140 bglik crdidan daha fazla yakıyo(tecrübeyle sabittir)
crdi biraz daha pahalı fakat parasını kesinlikle çıkartacak vadede.Hem mazot yüzünden hemde motor performansı yüzünden.Ama 2 motorda genel anlamda örneğin vw veya mercedesden fazla yakar. -
CRDI uzun şase göremedim showroom da varmıdır uzun şase olanı? -
Abi sana şöyle izah ediyim tcı lar çok yakan, az kaçan cinsten ; crdi lar az yakan, çok kaçan cinstendir.Arada çok fazla fark yok zaten, tcı almak mantıklı olmaz bence -
crdi al ben de tci space var satmak istiyorum satılmıyo crdi ler tutuluyoo -
teşekkürler arkadaşlar. birde aklıma takılan bir şey var.
H 100 neden Starex ten daha pahalı? Starex in bir çok artısına reğmen. yakıtı sordum H 100 ile aynı dediler. kısacası siz hangisini tavsiye edersiniz? H 100 mü starex crdi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _faruk_ -- 21 Temmuz 2007; 20:26:37 > -
starex tabikide kullanım rahatlığı konforu bi kere sür bir daha otomobil sürmezsin -
Abi h100 de neymiş starex'in yanında ? O fiyatın öyle olmasının sebebi de h100 ün daha çok tutulması ve yakında yeni starexin çıkacak olmasıdır.O paraya crdi starex alınırken h100 ün yanına yaklaşmayın derim.Acaip savurur yolda + rampada bayılıyor + konfor ''0'' tabi starexle karşılaştırma sonucunu söylüyorum.Normalde h100 güzel araba, transporterdan sonra tercih edeceğim ilk araç -
hayır h100 ün pahalı olmasının sebebi kore montaj olmasıdır hatta buna bi örnek daha getzler accentle aynı fiyata yakındır bi alt sınıf olmasına rağmen.Çünkü getzde kore monyajdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 22 Temmuz 2007; 17:49:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: hazar20012001
hayır h100 ün pahalı olmasının sebebi kore montaj olmasıdır hatta buna bi örnek daha getzler accentle aynı fiyata yakındır bi alt sınıf olmasına rağmen.Çünkü getzde kore monyajdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 22 Temmuz 2007; 17:50:32 > -
kardeş bunun montajla alakası yok çünkü h 100 de starexde yerli üretimdir sadece h 100 grandsalonlar ve starex minibüsler kore üretimidir ayrıca getzle accentte aynı sınıf araçlar getz accenttin biraz değişmiş hb hali bunun ekonomik sebeplerle alakası vardır belki maliyet gibi olabilir
-
Abi ben starexin ucuz olmasının nedenini 2008'de yeni starex çıkacak olmasına bağlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 23 Temmuz 2007; 9:01:22 > -
arkadaşlar bu soruyu iki farklı mağazaya sordum
biri; h100 ün üretiminin bitmesine, diğeri ise 2008 de yeni starex in çıkacak olmasına bağladı -
600 ytl lik bir modül yardımı ile starex Crdi ların km deki yakıt sarfiyatını şehir içi 19 şehirler arası 16 ykrş a düşürdük..İlgilenen arkadaşlar temasa geçebilir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
Abi sana şöyle izah ediyim tcı lar çok yakan, az kaçan cinsten ; crdi lar az yakan, çok kaçan cinstendir.Arada çok fazla fark yok zaten, tcı almak mantıklı olmaz bence
oyle deyıl tcı ler yukte daha avantajlı cok yakar ama cokda ceker -
quote:
Orjinalden alıntı: xmiralay
quote:
Orjinalden alıntı: 58_transporter_58
Abi sana şöyle izah ediyim tcı lar çok yakan, az kaçan cinsten ; crdi lar az yakan, çok kaçan cinstendir.Arada çok fazla fark yok zaten, tcı almak mantıklı olmaz bence
oyle deyıl tcı ler yukte daha avantajlı cok yakar ama cokda ceker
Bence öyle olmaması gerek.Nihayetinde biri 100, diğeri 140 bg. ve arada epey tork farkı var.Motor da zaten 2.5. -
Starex 100hp olanları (TCİ) ekonomik ve ikinci elde yüksek model araç almak isteyip, motor sorunu yaşarsa, ekonomik olarak yaptırıbileceği bir seçenek. Zira yakıtı fazla mı yakıyorsunuz? alternatifiniz var. ucuz mazot, biodiesel, olmadı yakıt pompası kısılır. Modeli yüksektir. 2004 modelini 12 milyara bulabilirsiniz. Birçok ticari araçta hava yastığı bile yokken, bu araçların ful olanlarını en fazla 20.000YTL'ye alırsınız.
Evet tüketimi fazla. Ama bu birazda aracın kullanımına bağlıdır. Bendeki otomatik olanı şehir içinde 12, şehir dışında 9-10 arası tüketiyor. Her sabah evden okula kullandığımda 300krş yakıyorum. O zaman gerçekten fazla. Ama bir kamyonet tutmam gerektiği zamanlarda ekonomik oluyor. Sınıfına ve parasına göre iyi bir araç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X