Şimdi Ara

Statik Elektrik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler direk konuya giriyorum ben gemide çalışıyorum ve vucudum 7/24 statik elektrikle doluyor ve çok stresli oluyorum bunu nasil vucudumdan atabilirim gemi bazen 30 gün sefer atiyo tanker oldugu için fazla limandada kalmiyoruz gemi içinde nasil atabilirm bu statik elektirigi yardimlarinizi bekliyorum

• Daha once toprakta ciplak ayak yuruyunce gittigini duymustum. Belki toprakli biseyler yarayabilir. Ama 30 gunde ne kadar gider bilemem. :)

Konuyu takipteyim bende merak ettim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli ellerini yıka ve yüzünü ıslat.mümkün olduğunca duş al.statik elektirği su alır götürür.duştan çıkınca mutlu olmamızın sebebide budur.
  • Statik elektrikle stresin iliskili oldugunu gosteren bilimsel bir kanit yok bildigim kadariyla. Bence de dus almak, onun disinda o ortamda yapabildiginiz kadar spor.. Eger stres duzeyleriniz cok yuksek ise nefes egzersizleri cok isinize yarar diye dusunuyorum. Bir de iyi uyku cok onemli. Ama illa statik elektrigimi azaltacagim diyorsaniz, benim bildigim metallere temas etmek de bu etkiyi yapar. Elbette elektrik baglantisi olmayan buyuk metallere.
  • cevaplarınız için teşekkürler stersten kastım uyku duzensizligine neden oluyor statik elektrik olmadı 1 torba toprak getireyim gemiye kamarada ayagımı basarim :)
  • negatif iyon yayan devreler var, eğer gemi pozitif yükleniyorsa belki nötürleşme sağlanabilir en azından küçük bir oda için.
    eğer gemi negatif yükle yükleniyorsa pozitif iyon yayan devreler var. bilmem olurmu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.