Şimdi Ara

Steam’den Playstationa gecmek. SAVE dosyasi yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol tarafina gecmek istiyorum (gunde 2 saat oyuna ayirabiliyorum ondada pc ile ugrasmak istemiyorum artik) elimde 2 tane ps5 var biri pro biri ilk versiyon. Proyu desk setup yapicam. Normali tvye kurucam.

Ancak soyle bir durum var. Oyunlari bitirdikten 1-2 ay sonra bosluklarda donup bitirdigim oyunda overpower olarak takilmak gunluk stresimi atmama yardimci oluyo.
    (Cyberpunk, ac, witcher gibi)

Butun kutuphanem ve cloudsave dosyalarim steamde bu oyunlarin (biten oyunlari asagida paylasicam) hazir save dosyalarini internette ps icin bulabilir miyim ? Bulsam bile psn hesabima ekleyebilir miyim kalici olarak. Kupa onemli degil benim icin.

Steam’den Playstationa gecmek. SAVE dosyasi yardim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Soylediklerinizin hicbiri mumkun degil

• saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkurler

• atahanyy kullanıcısına yanıt
    Hocam Save dosyaları hesaba bağlı o yüzden paylaşım yok. Sadece tek bir hesapta açılıyor.

• witcher 3 için dediğiniz geçerli. oyun içi GOG hesabı olacak. o hesaba save dosyası otomatik atılıyor. ister PS4 ister PS5 ister steam ile açın kaldığınız yerden çapraz save dosyası ile devam edebiliyorsunuz bu mükemmel bir olay.

ama aması var tabii diğer oyunlar için destek olmadığından mümkün görünmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game pass yavas indirme sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.