Şimdi Ara

Steam Hesap Satışı Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, para gereksiniminden dolayı Steam hesabımı satmak istiyorum fakat ne yapacağımı bilemedim. Aşağıda zaten gerekli bilgiler mevcut.

www.steamdb.info/calculator/76561198386380635/

Ayrıca hesabımı nereden satabilirim güvendiğiniz bir site var mı ve de oyunlara bakarak fiyatı değerlendirebilir misiniz?
    Yani ben 450-500 arasında düşünüyorum :/
    2 dakikanızı ayırıp yardımcı olursanız sevinirim :)

Steam Hesap Satışı Hakkında YardımSteam Hesap Satışı Hakkında Yardım

• Hahaha, 400-500 etmez hacı bu hesap. Steamdb'nin verdiği fiyatlar hesap satışında hiçbir şey ifade etmiyor. Birkaç tane site var böyle hesap satışı için, bildiğim kadarıyla gamemarkt, hesapsatis.com, r10 hatta dh forum'da satış yapanlar var. Hesap etse etse 150 - 200 TL eder. GTA V'in olması da artık bir anlam ifade etmiyor Epic yüzünden. Oyunların yarısı ücretsiz dağıtılan oyunlardan, kalanları ise max. 8-10 liraya alınabilecek oyunlardan. Demem o ki hesaba 150 lira'ya alıcı bulursan direkt sat. :)
  • 20-30 lira eder heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS : ₺43,5 TRY
    BioShock Infinite : ₺12,25 TRY
    Dying Light : ₺20,39 TRY
    Mount & Blade: Warband : ₺4,49 TRY
    Rocket League : ₺15,50 TRY
    The Witcher 3: Wild Hunt : ₺17,99 TRY
    Toplam : ₺114,12 TRY
    Geri kalan oyunlar ücretsiz veya ücretsiz verilmiş oyunlar.zaten steam kullanan hemen hemen herkesin sahip olduğu oyunlar. Buradaki toplam fiyat hesabınızdaki tüm oyunların indirimlerde alınabilecek fiyatıdır.
    114 lira verecek kişi de zaten bu oyunları yaz indirimlerinde alır ki o zaman fiyat daha da düşebilir. ayrıca oyunlar çok eski olduğundan potansiyel alıcılarınız bu oyunların bir kısmını oynamış. muhtemelen de içlerinden 1 oyunla belki 2 oyunla ilgileniyor olacak. ücretsiz aldığınız oyunlara steamdb'nin çıkardığı fiyatı görünce heyecandan gözleriniz yerinden fırlamış ve ateş basmış, 500 lira iyi para diyip heyecanla satmak istemiş olabilirsiniz, ki steamdb de hesabınıza 500 lira değil 338 lira değer biçmiş. o fiyatta tüm oyunların en düşük satış fiyatı üzerinden değerlendiriyor ücretsiz olanları hesaba katmıyor. bu yüzden ayağınız yere basarsa hesabınıza 50-60 lira biraz şanslı olursanız 70-75 lira veren çıkabilir.

• Öncellikle Merhabalar Arkadaşlar Bu Ayın Yani 2 Gün Sonrasında Ödemem Var Hacize Gidebilirim Bu Yüzden Satıyorum Aciliyetten Bazı Sitelerde Kıyafet Satıyorum Lütfen Yardım Eder misiniz?
    Hesabı Gamer Paket + Deluxe Game DLC = 350₺ 3 Yıllık 6 seviye Üst Düzey Rozetli Hesap. %5 indirimli. Tavsiye Edilen Ürün!
    Oyunlar 59 Oyun 31 DLC
    - Call Of Duty : WWII
    - Call Of Duty : WWII Multi
    - Company Of Heroes Seri
    - Football Manager 2017
    - Mount & Blade Bannerlord
    - Dawn Of Discovery Venice
    - Dawn Of Discovery
    - Sniper Elite 3
    - Metro 2033 Redux
    - Metro Last Light Redux
    - Tomb Raider
    - Left 4 Dead
    - Rust
    - Crysis 2 Maximum Edition
    - Dishonored
    - Outlast
    - Thif
    - Batman Arkham City
    - BioShock İnfinite
    - Ryse Son Of Rome
    - Sniper Ghost Warrior 2
    - Resident Evil R2 - T7
    - Half-Life Bütün Seri
    - Counter Strike Bütün Seri
    - CS:GO Para İle Alındı!
    - Homefront The Revolution
    - Fallout New Vegas
    - F.E.A.R 2-3
    -Devamı İçin Bana Ulaşın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam büyük hesap satışı.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.