|
Steam kış indirimleri başladı: İşte indirime giren seçmece oyunlar
-
-
Bu yılsonu Epic'e parayı vereceğim gibi. Çoğu aynı fiyatta, ama Epic'te ekstra 200 lirayı doldurana 50 lira indirim var. O yüzden daha ucuza geliyor.
-
Witcher 3 complete edition 15 lira yalnız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde şöyle bir durum var. Epic her fırsatta bedava oyun vererek gönülleri fethetti. Bir şey alacaksak ve çok fark yoksa kesinlikle epic üstünden olmalı.
Kankam sen çok yanlış geldin
Battlefield 1 : 33,59 TL
Star Wars Battlefront 2 : 41,99 TL
Red Dead Redemption: 98,67 TL
Çok ciddi bir şekilde bu oyunları tavsiye ediyorum bir daha bu fiyatları göremeyebilirsiniz. İndirimler 5 Ocak'a kadar demiş kredi kartı ekstresi kesildikten sonra alın (benim 25 Aralık mesela).
-
Sen ülke ve gündem bölümüne gitsene burda ne işin var?
Yahu Epic Games bir tık daha ucuza veriyor vs evet ama, o launcher daki kasma ne olacak? İnsanı deli ediyor resmen, sırf o yüzden bile epicten oyun almak istemiyorum, steam o konuda çok kullanışlı 🤷🏻♂️
Malum partiyi gömeceğim diye kendini rezil etmişsin. Siyaset ile oyunu birbirine karıştırma. Bir firma sana karşılıksız iyilik yapıyor, siyaset yapanlar senin mezarını kazıp aç gezmeni sağlıyor.
-
:) Biraz kalk, dolaş, hava al.
-
Alt tarafı oyun yav. Ve oyun dağıtımcıları. Akp ile ne alakası var. Ülkenin, çocuklarımızın geleceği Epic'e ya da Steam'e bağlı değil. Tıklıyorsun iki taraftada aynı oyun açılıyor. Ha çok sosyal olan, steam arkadaşlıkları olan, daha fazla para verip Steam'i yine tercih edebilir. Yine de partiler ile kıyaslayacak isen Epic'i Akp gibi değil, Zafer Partisi gibi düşünebilirsin. Sonuçta oyun geliştiricilerinden de Steam e göre çok daha az komisyon alıyor. Steam diyor ki, ben tekelim, bana oyun koyacaksanız, onca uğraşıp, yatırım yapıp geliştirdiğiniz oyuna ortak çıkarım, ciddi oranda paranızı ben alırım. Epic diyor ki, siz geliştirmenize bakın, ben düşük komisyon alırım. Ha ama sonuca bakarsan ikisi de Tekel olsa adamı öper, ticari firma sonuçta. Yine de Steam'in sağolsun yıllardır döviz kurunu Tr için neredeyse bedava tutması çok iyiydi. Çok ucuza güzel oyunlar alabildik.
Yine de merak ediyorum, bu kadar Steam'e tutkuyla bağlıysanız, şu ana kadar GTA da dahil Epic'in verdiği hiç bir bedava oyunu almadınız herhalde? İhanet etmezsiniz yani Steam'e değil mi? Steam'in de gözleri yaşarmıştır.
-
Gerçekten bizim için son büyük indirim olabilir. Almak istediğiniz oyunları almaya çalışın.
Ne alaka. Babasının hayrına verdi sanki oyunları. Bir iki eski oyun verdi niye Steam gibi bir platform varken neden özürlü bir launcher kullanayım sadece unreal engine için kullanıyordum onda bile deli ediyordu yavaşlığıyla. Arada ciddi bir fiyat farkı yoksa Steam daha rahat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu yılsonu Epic'e parayı vereceğim gibi. Çoğu aynı fiyatta, ama Epic'te ekstra 200 lirayı doldurana 50 lira indirim var. O yüzden daha ucuza geliyor.
|
Alt tarafı oyun yav. Ve oyun dağıtımcıları. Akp ile ne alakası var. Ülkenin, çocuklarımızın geleceği Epic'e ya da Steam'e bağlı değil. Tıklıyorsun iki taraftada aynı oyun açılıyor. Ha çok sosyal olan, steam arkadaşlıkları olan, daha fazla para verip Steam'i yine tercih edebilir. Yine de partiler ile kıyaslayacak isen Epic'i Akp gibi değil, Zafer Partisi gibi düşünebilirsin. Sonuçta oyun geliştiricilerinden de Steam e göre çok daha az komisyon alıyor. Steam diyor ki, ben tekelim, bana oyun koyacaksanız, onca uğraşıp, yatırım yapıp geliştirdiğiniz oyuna ortak çıkarım, ciddi oranda paranızı ben alırım. Epic diyor ki, siz geliştirmenize bakın, ben düşük komisyon alırım. Ha ama sonuca bakarsan ikisi de Tekel olsa adamı öper, ticari firma sonuçta. Yine de Steam'in sağolsun yıllardır döviz kurunu Tr için neredeyse bedava tutması çok iyiydi. Çok ucuza güzel oyunlar alabildik. Yine de merak ediyorum, bu kadar Steam'e tutkuyla bağlıysanız, şu ana kadar GTA da dahil Epic'in verdiği hiç bir bedava oyunu almadınız herhalde? İhanet etmezsiniz yani Steam'e değil mi? Steam'in de gözleri yaşarmıştır. |
Malum partiyi gömeceğim diye kendini rezil etmişsin. Siyaset ile oyunu birbirine karıştırma. Bir firma sana karşılıksız iyilik yapıyor, siyaset yapanlar senin mezarını kazıp aç gezmeni sağlıyor. |
Benzer içerikler
- tbt nedir
- gmail toplu mail silme
- bina yıkım kararı sorgulama
- mırıldanarak şarkı bulma
- chatgpt 4o ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X