Şimdi Ara

Steam Oyunları Kendi Kendine Bilgisayardan Siliniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sorun bende çok uzun zamandır var. Bilgisayarı iki kişi kullanıyoruz biri kardeşim biride ben ikimizinde ayrı ayrı steam hesabı var kardeşimin oyunları hiçbir zaman silinmiyor ama benim indirdiğim oyunlar birkaç saat içinde veya 1-2 gün sonra kendi kendine bilgisayardan siliniyor. İnternette hiçbir çözüm bulamadım bu soruna sormadığım kişide kalmadı çareyi burada aramak durumunda kaldım :) herhangi bir bilgisi olan varsa bu konu hakkında lütfen es geçmesin benim için çok önemli bıktım artık bu sorundan. Bilgisayarda belki virüs vardır diye kaç kere format attım antivirüs programlarının neredeyse hepsini teker teker denedim ama sonuç aynı oyunlar siliniyor. Kardeşimin oyunları ise hiçbir zaman silinmiyor. Benim oyunlarımı kardeşimin silmediğinden eminim. Steam hesabımın şifresini bile değiştirdim ama nafile :(

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon584145

Herkese Merhabalar.
    Bu sorun bende çok uzun zamandır var. Bilgisayarı iki kişi kullanıyoruz biri kardeşim biride ben ikimizinde ayrı ayrı steam hesabı var kardeşimin oyunları hiçbir zaman silinmiyor ama benim indirdiğim oyunlar birkaç saat içinde veya 1-2 gün sonra kendi kendine bilgisayardan siliniyor. İnternette hiçbir çözüm bulamadım bu soruna sormadığım kişide kalmadı çareyi burada aramak durumunda kaldım :) herhangi bir bilgisi olan varsa bu konu hakkında lütfen es geçmesin benim için çok önemli bıktım artık bu sorundan. Bilgisayarda belki virüs vardır diye kaç kere format attım antivirüs programlarının neredeyse hepsini teker teker denedim ama sonuç aynı oyunlar siliniyor. Kardeşimin oyunları ise hiçbir zaman silinmiyor. Benim oyunlarımı kardeşimin silmediğinden eminim. Steam hesabımın şifresini bile değiştirdim ama nafile :(

Dostum tam bilmeden yazmak istemiyorum ama bence sorun tamamen steam ile alakalı :)

Doğruya doğru ben origin dahilinde böyle çileden çıkarıcı sorunlar bir senedir hiç yaşamadım ama steam her gün başka bir falso veriyor , oyuna steam üstüne basmadan geçemiyorsun fakat o steam de bomb.k vaziyette bilmiyorum biz mi çok acemi ve beceriksiz kullanıcılarız yoksa herkes steamden az biraz çekiyor mu arada sırada ?

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Abi bilmiyorum ama kardeşim hiçbir sıkıntı çekmiyor aynı zamanda steam kullanan bir sürü arkadaşım var onlarda da bir sıkıntı yok sadece bende var bu sıkıntı ayrıca denemek için yeni bir tane hesap açtım dandikten bir tane 40 kuruşluk bir oyun aldım indirdim o hesaptaki oyunda silindi yalnızca kardeşimin oyunları silinmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon584145

Abi bilmiyorum ama kardeşim hiçbir sıkıntı çekmiyor aynı zamanda steam kullanan bir sürü arkadaşım var onlarda da bir sıkıntı yok sadece bende var bu sıkıntı ayrıca denemek için yeni bir tane hesap açtım dandikten bir tane 40 kuruşluk bir oyun aldım indirdim o hesaptaki oyunda silindi yalnızca kardeşimin oyunları silinmiyor :)

Kardeşin gizli steam developeri falan olmasın

Steam Türkiyenin sosyal ağlarda destek hatları,hizmetleri ve toplulukları var buralara sorununu yazıp destek arayabilirsin hatta Türkiye dahilinde ulaşabileceğin telefonları varsa arayıp sorabilirsin de çok daha sağlıklı olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 9 Temmuz 2015; 0:39:28 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkür ederim dediğini deneyeceğim inşallah çözüme ulaşabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.