Şimdi Ara

Steam üzerinden başlıyorum birlikte başlayacağım arkadaş arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzun süredir ne forumlara girmekteyim ne de oyun oynamaktayım. Eski üyeliğimi unuttum zaten yeni açmak zorunda kaldım :(

Uzun soluklu mmorpg geçmişi olan birisiyim. Sırasıyla KO, Silkroad, Cabal online oynamış birisiyim. Sizinde bileceğiniz üzere mmorpg'ye adım atmış biri kurtulamaz. Bende malesef tekrardan adım atmak üzereyim yıllar sonra olsa bile. Steam üzerinden başlayacağım yanıma oynayacağım biri yada birileri güzel olur diye düşünmüştüm.
    Teşekkürler.

• Steam üstünden daha fazla ping oluyodu sanırım bide ingilizcen iyi değilse oyundan aldıgın zevkte o oranda düşüyo bu benim görüşüm sadece
  • Steamdan indirdim çok ping olmadı ya anladığım kadarıyla EU'da olanlar NA'da olanlardan fazla fakat oyunu indirdim şimdi EU için tekrardan indirmek istemiyorum İngilizcemde sıkıntı yok ama yani iyiyimdir.
  • Ascension Valley'de klan kurduk gelmek istersen her türlü yardımcı oluruz
  • Klan adı yada herhangi bir kullanıcı adı güzel olurdu :D
  • Attım bilgileri hocam
  • Ben bu oyunu eu serverında 1,5 yıl once güzel bir türk klanında uzun süre oynadım simdi ise 1 hafta önce Steam üzerinden Mount Tyrannas serverında oyuna yeni basladım. Pvp server oldugu ıcın secdım,oyunu beraber oynayabileceğim 20++ yaş insanlar arıyorum, türk klanı benım ıcın önemli değil (daha evrensel klanlar herzamn daha basarılı oluyor, türkler birlik olamıyor oyunlarda) dungeon yapabılecegım 2-3 becerikli saglam adam olsun yeter, su an 2 kat xp event'ı var zaten lvl kasmak kolay. Bende mystic karakteri var hele hele de bi saglam lancer varsa buyursun gelsin end gamede durmadan dungeon yapabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://steamcommunity.com/id/alesta94/ level 44 mystic finaller var bitince 65 olurum guild aranır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alesta94

http://steamcommunity.com/id/alesta94/ level 44 mystic finaller var bitince 65 olurum guild aranır :)

Benim de finaller var şimdi hocam, Ascension Valley'de iseniz akarız finallerden sonra

Bu arada "A" harfinin drop oranı yükseltildi Jadeheart almayı unutmayın.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    "T" ile "R" harfi vardı dün gece 5-10 dakika BAM kestim ilk düşenler "E" ile "A" oldu ondan sonra biraz daha harf düşüreyim dedim :) "T" ile "E" den başka birşey düşmedi.
  • quote:

"T" ile "R" harfi vardı dün gece 5-10 dakika BAM kestim ilk düşenler "E" ile "A" oldu ondan sonra biraz daha harf düşüreyim dedim :) "T" ile "E" den başka birşey düşmedi.

Hocam Celestial Hills'deki kırmızı centaurları kesmeye çalışın, yaklaşık 15 dakikada kendime düşürdüm.

Sonraki 1 saatte arkadaşıma düşürdüm yani sakın bırakmayın 25 Mayıs'a kadar süresi var zaten.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Yapardım da 14 tane final e gircem 8 günde o yüzden 1 tane yeterli :)
  • quote:

Yapardım da 14 tane final e gircem 8 günde o yüzden 1 tane yeterli :)

1 tane yapın yeterli işte onu diyorum, zamanım olsa 10-15 tane atardım bankaya
  • bende oyunun eu sürümü vardı da, bu steam daki teranın bi farkı var mı ? ayrıca gameforge oyunu batırdı diyolardı en son, bu steamdeki gameforge olmayan versiyon yani, pingte falan sıkıntı olur mu ilerde ona göre bende indirebilirim steam olanını
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

bende oyunun eu sürümü vardı da, bu steam daki teranın bi farkı var mı ? ayrıca gameforge oyunu batırdı diyolardı en son, bu steamdeki gameforge olmayan versiyon yani, pingte falan sıkıntı olur mu ilerde ona göre bende indirebilirim steam olanını

Steam'deki oyunun kendi yapımcılarının versiyonu, ping oluyor tabi ama oynatmayacak birşey de değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

bende oyunun eu sürümü vardı da, bu steam daki teranın bi farkı var mı ? ayrıca gameforge oyunu batırdı diyolardı en son, bu steamdeki gameforge olmayan versiyon yani, pingte falan sıkıntı olur mu ilerde ona göre bende indirebilirim steam olanını

Steam'deki oyunun kendi yapımcılarının versiyonu, ping oluyor tabi ama oynatmayacak birşey de değil.

bu ilerde pvp de sıkıntı olmazsa indirmeye başlayım perşembe finaller bitiyo ondan sonrası için güzel olur

• quote:

quote:

quote:

bu ilerde pvp de sıkıntı olmazsa indirmeye başlayım perşembe finaller bitiyo ondan sonrası için güzel olur

Hocam ben de yeni sayılırım o yüzden şuan için bilemiyorum

PvP sunucuları ayrı sanırım ama biz de Ascension Valley'deyiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben de yeni sayılırım o yüzden şuan için bilemiyorum

PvP sunucuları ayrı sanırım ama biz de Ascension Valley'deyiz.

Kadroda 1 kişilik yer ayırın o zaman :) oyunu pek bildiğim söylenemez ama 35 lvl okçu kasmıştım sadece sonra sınavlar girdi araya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lake of Tears da 3 kisiyizz simdilik gelmek isteyen olursa bekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.