< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelseries_Türkiye -- 12 Ekim 2020; 16:51:1 > |
SteelSeries'ten Devrim Niteliğinde Yeni Ürünler
-
-
kaç millon
-
-
Tam Sensei Ten alacaken mouse tanıttılar aklım karıştı
Artic 9 un mikrofon kalitesini beğenmedim o yüzden Pro wireless mi yoksa Artic 9 mu alsam arada kaldım
-
Türkiye fiyatları aşırı pahalı akakceden baktım. Fiyatları tam yüzde 65 artmış. Gittim coolar master mh 572 aldım 800 TL'ye kafam rahat...
-
Şarjsız pille çalışan mouse dert yapar adama. Pil masrafını katınca o kadar pahallıya geliyor ki senelerce kullanımda bence olumsuz bir durum. Steelseries bu mouseun kendi içerisinde pil barındıran ve aynı zamanda hem kablolu hem kablosuz çalışan versiyonunu çıkarmalı. Pil bitmeye yakın kablo takılarak kullanmaya devam ederken şarj edilir. Gece yarısı pil bitse ve pil almayı unutmuş olsan kafayı yersin.
-
latens değil gecikme...Türkçe'yi kirletmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Ekim 2020; 20:56:59 > -
Ne çıkarsa devrim niteliğinde oluyor zaten. Bir klavye 1.600 TL'ye satılırken nasıl devrim denmez buna?
-
Mause padı almak istedim mobilden, Ülkenize gönderilmiyor uyarısı var
-
Rival kablosuz mouse'u ciddi düşünüyordum, fakat tolere edebileceğimden daha ağır maalesef. Başka bir ürünle devam ettim yoluma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TS41 -- 21 Ekim 2020; 8:15:43 > -
mouse fiyatını 550 görünce sayfayı kapattım...
-
devrim niteliğinde 600 tl mauspadlaer
-
Merhabalar,
Ürün Kasım ayında Türkiye'de satışa sunulucaktır. -
sen de duracell pil alma bimden pil al. bimdeki piller duracell'den yüzde 5 daha kötü. yüzde 95 aynı performans
-
Kur farkından dolayı, böyle güzel iık ürünlere istesek de erişemeyeceğiz malesef. Cok acı.
-
Asgari ucret 2300 tl mouse pad 600 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SteelSeries Rival 110 Mouse'um ekolojik ömrünü doldurduğu için bende 310 almaya karar verdim ve hop bu çıktı. Şimdi ne alsam bilemedim. Acaba hangisinin sensörü daha iyi?
-
bu yaz heves edip rgb mouse pad aldım büyük olanından. ışığını son seviye açtığım halde ışığı sol kısımdan verdiği için sağ tarafın ışık seviyesi düşük kalıyor. ya bendeki arızalı ya resimdekiyle alakası yok.
@Steelseries_Türkiye bunun için herhangi bir garanti durumu mevcutmudur acaba? garantiye yollayabilirmiyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nyctinusbu yaz heves edip rgb mouse pad aldım büyük olanından. ışığını son seviye açtığım halde ışığı sol kısımdan verdiği için sağ tarafın ışık seviyesi düşük kalıyor. ya bendeki arızalı ya resimdekiyle alakası yok.
@Steelseries_Türkiye bunun için herhangi bir garanti durumu mevcutmudur acaba? garantiye yollayabilirmiyim?
Çok sönük olmadığı müddetçe normal, ışık kaynağı solda çünkü, yakın olduğu için daha parlak oluyor.
-
200 dolar normal fiyatı, 2.400 lira türkiye fiyatı
türkiye ekonomisi sağ olsun, biz snoopy den devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne çıkarsa devrim niteliğinde oluyor zaten. Bir klavye 1.600 TL'ye satılırken nasıl devrim denmez buna? |
|
latens değil gecikme...Türkçe'yi kirletmeyin |
kaç millon |
devrim niteliğinde 600 tl mauspadlaer |
Benzer içerikler
- hyperx cloud 2 mikrofon çalışmıyor
- kesintisiz güç kaynağı kaç saat çalışır
- 1000 hz monitör
- 750 hz monitör
- klavye ışığı açma
- hdr ne işe yarar
- razer kishi ultra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X