Bildirim
Stereo amfi tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata alacağın en uygun amfiler, denon pma510, nad c320bee gibi amfilerdir.
Bir de uyumlu olabilieceğinden Yamaha'nın kendi amfileri de iyi olabilir.
Bu arada 150w olayı önemli değil, 40-50 W'lık bir amfi yeterli olur. -
Tesekkurler tavsiyeler icin normalde yamaha nin hsm50 monitorlerini kullaniyorum calisma odamda bunlarda takasla gecti elime minumum 60w istedigi yaziyor uzerinde.
Normalde sadece digiturk e ve dvd player a baglayip tv seyretmek icin kullanicam onun icin boyle aman aman bir amfi almama da gerek yokmus gibi geliyor bana. Salonda film icin z5500 de mevcut -
Yamaha NS-333'ün teknik özelliği olarak yazılan ifade minimum 60W istediği anlamına gelmiyor. Devamlı (continuous) RMS bu gücü verebildiği, maksimum pik olarak 150W'a dayandığı ifade ediliyor. İsterseniz 10W'lık bir amplifikatör ile de kullanabilirsiniz.
Ancak yüksek volümde dinleme alışkanlığınız varsa, yüksek volümde dinlerken amplifikatörün kesime (clipping) gitmesi halinde hoparlörü, özellikle tweeter'ı yakmak konusunda düşük güçlü amplifikatörler yüksek güçlü amplifikatörlerden daha risklidir. -
Anladim tesekkur ederim ama ben sadece tv izlemek icin kullanacagimdan yuksek sese ihtiyacim olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sadece dvd/tv için kullanacaksanız, av receiver alsanız daha mantıklı olmaz mı?
Hem hdmi üzerinden bağlantı opsiyonunuz olur hem de kullanırsanız fm radyolarınız.
Ses kalitesi çok önemli değil diyorsanız, receiver daha kullanışlı olur. -
Ben ev sinemasını kullanacağım zaman HT receiver’ı, normal TV yayını izleneceği zaman ise ayrı ve küçük bir 2.1 hoparlör sistemi bağlı bir stereo amplifikatör kullanıyorum. TV bir master/slave grup prize bağlı. TV açılınca stereo ampli ve küçük subwoofer otomatik olarak açılıyor ve devreye giriyor. Kullandığım stereo ampli Technics SU-A600mk3. Çıkış gücü hatırladığım kadarı ile 2*40W. TV izlemek için fazla bile… Siz digiturk’un yanında dvd’den de bahsettiğiniz için daha yüksek güce ihtiyacınız olabilir diye düşündüm… -
Bende receiver aslinda mantikli ama hep 5.1 sistem gordum stereo bir a/v receiver gormedim. Bende ilk etapta uygun fiyata markali 2x75w seklinde amfi arayacagim bulamazsam mecburen cin markalarina yonelmek zorunda kalicam.
Nerelerde bulunur nerden alabilirim bu tarz bir amfi? -
5.1 receiverın 2 kanalını kullanmanıza müsade verir diye biliyorum. stereo kullanabilirsiniz. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X