Bildirim
Steroid Bağımlısı Olmak vs Alkol Sigara Bağımlısı Olmak Anket
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Steroid Bağımlısı Olmak vs Alkol Sigara Bağımlısı Olmak Anket
(En Son Oy Tarihi: 17.11.2024)
Giriş
-
bizim hayata bakış açımız öyle bir yere evrilmiş ki trde tek eğlencesi sigara içmek olan insanlar var. Sigara içmese ruh sağlığı bozulacak adamlar var. Sigara içip fiziksel sağlığı bozmak mı içmeyip ruhsal sağlığı bozmak mı ? 80 lira olup insana sigaradan daha fazla keyif veren hçbir şey yok
-
İş yoğunsa o çay molanda şekerli çayla küçük atıştırmalıkla sigaranın dumanı sanki ağzındaki şekeri eritir
Yok kahve yok çikolata yok bilmemne ile sigara falan yalandır
Benim bağımlılığım bu o yüzden bırakamıyorum desem yeridir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sigara çok zararlı babam geçen sene kalp krizi gecirdi en büyük neden sigara bence çünkü yediği içtiği hep ev yemegi olan bir adam 3 damari birden tıkandı yarin da hastaneye yatacak bypass ve açık kalp ameliyatı olacak
Hayat stresli kardesim napalim sigara icelim gibi bir mantık saçmalıktan öte dümdüz beyinsizlik yani sağlığını kaybetmeye asla değmez
Mental sağlık da bence overrated bir olgu bu forumda 100den fazla mental sorunlu insan gördüm gercek hayatta da bir o kadar çok gördüm bozukluk varsa duzelmiyor istersen sigarayi baska yerden al istersen gunde 6000 mg hap iç faydasi yok
Alkol de seker hastalığınin icinden geciyor alkol yüzünden gorme bozukluğu yasayan bir amca vardi gecen sene hastanede dimdirekt gözünü bozuyor omg düşün
Bunların içinde alkol en sakatı. Eniştem rakıyı sünger gibi çekerdi. Hastaneye yatırdık ama bırakamadı. Sabah 7de 35lik şişeyi kafaya dikip lıkır lıkır içiyodu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu iki büyük bağımlılığın yanında sigaranın esamesi okunmaz onu geç
alkolde hayatın zindana döner ama uzun yaşama ihtimalin daha fazla
steroidin ölüm oranı yüksek
-
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steroid için para lazım ama sigara alkol için yancı olabilirsiniz genellikle işyerinde yalakalık dilencilik ile sigara işini götürenler çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 yasinda bi amca var adam günde 3 paket sigara iciyo 2 kere bybpass olmus hala turp gibi omg daha bi ameliyat daha olacak kalpten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de cok kotu seyler.
Güncel
Güncel
Son up
İçme
Ben sigara dumanının altında
Yana yana en sonunda kül oldum
Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X