Şimdi Ara

Stock widgeti kullanisli hale getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda arattim ama bulamadim. Daha once yazildiysa kusura bakmayin.

Ios 5 ile birlikte notification centera eklenebilen stock widget imkb verilerini gosteremiyor diye biliyorum ancak doviz kurlarini gostermek mumkun. Asagidaki kodlari stock uygulamasina eklerseniz amerikan dolari euro pound ve japon yeni bilgilerini alabilir ve stock widget uzerinden notificatin centerda gorebilirsiniz.

USDTRY=X
    EURTRY=X
    GBPTRY=X
    JPYTRY=X

• Bu süper oldu iste. 1 yılı askın süredir iPhone kullanıyorum borsa uygulaması herhangi gereksiz klasorunde olmuştu taki bu mesajı okuyana kadar. tesekkurker.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Teşekkürler
    Arkadaslar ben bu konuda biraz acemiyim bu dediginiz kodlari nereye ekleyecem hangi menüde yani ? veya herhangi bir dosyami kuracam
  • Güzel oldu. Sag altta 'i' var oraya girince sol ustte '+'dan tek tek ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 17 Ekim 2011; 3:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

Güzel oldu. Sag altta 'i' var oraya girince sol ustte '+'dan tek tek ekleyebilirsiniz
    Ios 5 de gelen yeniliklerde ekrandan parmaklarini asagiya kaydirinca hava durumu ve borsa cikiyor ve aramalar mailler burada gözüküyor, buraya baska bir sey ekleme yapabilirmiyiz? buranin menüsüne nasil giriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Bu süper oldu iste. 1 yılı askın süredir iPhone kullanıyorum borsa uygulaması herhangi gereksiz klasorunde olmuştu taki bu mesajı okuyana kadar. tesekkurker.

Ben de tıpkı sizin gibi bir kenara atmıştım benim işime yaramamasından dolayı, artık gün yüzü görebilir :).

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler Baysado, bir parçası daha telefonun işe yarar hale geldi sayenizde benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Bu süper oldu iste. 1 yılı askın süredir iPhone kullanıyorum borsa uygulaması herhangi gereksiz klasorunde olmuştu taki bu mesajı okuyana kadar. tesekkurker.

Ben de tıpkı sizin gibi bir kenara atmıştım benim işime yaramamasından dolayı, artık gün yüzü görebilir :).

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler Baysado, bir parçası daha telefonun işe yarar hale geldi sayenizde benim için.

Alıntıları Göster
    Ben Türk şirketlerinin borsa değerlerine bakardım TCELL gibi ama buda fena olmadı açıkcası,tşk.ler...

• Hakikatten ilk defa bı işe yaradı şu borsa aracı, imkb olmadıktan sonra ne yapayım ben yabancı borsaları. Ama şimdi sayenizde döviz kurlarını görebilir olduk. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Hakikatten ilk defa bı işe yaradı şu borsa aracı, imkb olmadıktan sonra ne yapayım ben yabancı borsaları. Ama şimdi sayenizde döviz kurlarını görebilir olduk. Çok teşekkür ederim.

altın vs. fiyatlarını da koyabiliyor muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

Alıntıları Göster
    Cidden çok iyi oldu bu, elinize sağlık

• quote:

:) + 1 altinda gorsek guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

quote:

:) + 1 altinda gorsek guzel olur

Alıntıları Göster
    çok faydalı, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: baysado

Forumda arattim ama bulamadim. Daha once yazildiysa kusura bakmayin.

Ios 5 ile birlikte notification centera eklenebilen stock widget imkb verilerini gosteremiyor diye biliyorum ancak doviz kurlarini gostermek mumkun. Asagidaki kodlari stock uygulamasina eklerseniz amerikan dolari euro pound ve japon yeni bilgilerini alabilir ve stock widget uzerinden notificatin centerda gorebilirsiniz.

USDTRY=X
    EURTRY=X
    GBPTRY=X
    JPYTRY=X

süper oldu çok teşekürler,

Acaba bana çok gerekli olan birde Brent Petrol fiyatı var, onu görmemiz için bir kod varmıdır? Biliyorum petrol bir stok değil ama belki biliyorsunuzdur böyle bir yok.

birde keşke bu stokalra kendimizde isim verebilseydik, USDTRY=X yazısı biraz abes kaçıyor ekranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 17 Ekim 2011; 9:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orijinalden alıntı: baysado

Forumda arattim ama bulamadim. Daha once yazildiysa kusura bakmayin.

USDTRY=X
    EURTRY=X
    GBPTRY=X
    JPYTRY=X

süper oldu çok teşekürler,

Acaba bana çok gerekli olan birde Brent Petrol fiyatı var, onu görmemiz için bir kod varmıdır? Biliyorum petrol bir stok değil ama belki biliyorsunuzdur böyle bir yok.

birde keşke bu stokalra kendimizde isim verebilseydik, USDTRY=X yazısı biraz abes kaçıyor ekranda
    altın ons fiyatını da görebilmek mumkunmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: clax22

altın ons fiyatını da görebilmek mumkunmu acaba

Alıntıları Göster
    ONS/USD fiyatını görmek için XAUUSD=X yazman lzm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_omen

ONS/USD fiyatını görmek için XAUUSD=X yazman lzm...

Alıntıları Göster
    cok tesekkurler super oldu :)
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Teşekkürler.
    Kullanışlı , teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Kullanışlı , teşekkürler.

Alıntıları Göster
    İlginç bir şekilde bende USDTRY çıkmıyor, diğerleri tamam. Bir de Kanada doları için sembol nedir acaba?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.