Şimdi Ara

Stop: 0x000000F4 Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayarımı Windows 8.1 Pro işletim sistemi sürümünden Windows 7' ye aldım. Alma sebebim ise ASUS marka Maximus IV GENE-Z sürümü olan anakartımın driverlarının daha desteklenebilir (GameFirst v.b. yazılımlar..) olmasıydı. Dün gece bilgisayarımı formatlayıp başarıyla kurduktan sonra YouTube üzerinden izlediğim bir video sırasında Stop: 0x000000F4 hatası aldım. Windows 8.1 işletim sisteminde bu hata ile asla karşılaşmadım, internette gördüğüm konulara bakındım ve deneme yanılma yoluyla bazıları sonuçlara varmış...

Bilgisayar bileşenlerim; Intel Core i7-2600K, Asus Maximus IV GENE-Z, Corsair Vengeance 2x4Gb (1600Mhz), Asus GTX560Ti TOP Edition, Corsair ForceGT 60Gb, WesternDigital 500Gb Caviar Black, Corsair HX850...

Memtest programı ile daha önceden RAM'lerimi test etmiş ve hiçbir sorun ile karşılaşmamıştım. Diğer parçalarımda da bir sorun olmadığını düşünüyorum. Windows 8.1' i çıktığından beri sorunsuzca kullanıyordum. Bu sorun neden kaynaklanabilir, bilen birisi varsa yorumda açıkça sorunu belirtirse sevinirim.

İyi forumlar dilerim!

• alptekin1caner A kullanıcısına yanıt
    blue screen viewer kur ss sini at hangi dosyadan kaynaklı olduğunuda çözersek tamamen soruna odaklanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 6 Ağustos 2015; 16:45:28 >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    BSW kurdum fakat Minidump klasörü oluşmamış, internette blue screen error almadıysan bu klasör oluşmuyor diyor kişiler. Dün akşam aldım fakat neden oluşmadı anlayamadım... OS' yi yeniden Windows 8.1' e çekme kararı aldım. Blue screen ile uğraşmaya vaktim olmadığından dolayı...

Yine de teşekkür ederim.
  • alptekin1caner A kullanıcısına yanıt
    okadar mavi ekran hatası aldım internetle alakası olacağını sanmıyorum.Yani dump dosyasının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 6 Ağustos 2015; 19:38:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.