Şimdi Ara

Strateji oyunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşın birisiyle konuşmuştuk bi straji oyunu varmış herşey çok detaylı ve gerçeğe uygun yapılıyomuş.. Mesela;

Ekmek yapacaksınız önce tarlada ekin yetiştirilip daha sonra bu ekinler değirmende un oluyor daha sonra fırında pişerek ekmek oluyor..

Aynı şekilde et sucuk vs yapılcak, ilk önce beside yetiştirip kasaba kestiriyosunuz..

Adını unuttum bu oyunun bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Knights & Merchants benzeri bi oyun

• stronghold galiba.
  • anno serisi sizi yeterince meşgul edecektir dediğin özelliklerin hepsi var köy kuruyorsun halkın ne isterse onu yapıyorsun geliştikçe başka adalarada koloni kuruyorsun aralarında ticaret rotası çiziyorsun a adasından ekmek kömür al b kasabasına bırak gibi çok güzel bir oyundur anno 1404 ü öneririm türkçe yamasıda var fazla zorluk çekmezsin.
  • Arkadaslarin dedigi gibi Anno veya Stronghold olabilir. Settler'da olabilir. Stronghold'u oynamadim ama cok iyi bir oyun oldugunu biliyorum,vaktim olursa baslayacagim bende bu oyuna.
  • Grafiklerin dandikliği farketmez diyorsan indir Settlers IV oyna derim
  • Stronghold Crusader ı deneyebilirsin..
  • Stronghold oyna
    Civizilation
    Age of Empires 3
  • istediğin gibi değil ama coh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

istediğin gibi değil ama coh

istediği gibi değilse niye öneriyorsun hocam başka soru sormuş adam aradığı böyle bir şey değil bunu istese başka türlü sorardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

quote:

istediği gibi değilse niye öneriyorsun hocam başka soru sormuş adam aradığı böyle bir şey değil bunu istese başka türlü sorardı.

denesin belki sever diye
  • quote:

quote:

quote:

denesin belki sever diye

Ben ne anlatıyorum peki hocam yeni bir şeyler denemek istese bu şekilde bir konu açmazdı değil mi?
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar, bu yazdıklarınıza tek tek bakıcam.. Umarım aradığım şeyi bulabilirim..
  • shogun total war
  • quote:

quote:

quote:

quote:

denesin belki sever diye

Ben ne anlatıyorum peki hocam yeni bir şeyler denemek istese bu şekilde bir konu açmazdı değil mi?

yav he he

• geçen bende açmıştım bu konunun aynısını bende çok eskiden oynamıştım o oyunu ismini unutmuştum ssonradan kendim buldum yine. dediğin oyun settlers serisi ama kaçıncı oyunu bilemem benm aradığm 4 tü sanırım sende bak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denesin belki sever diye

yav he he

Bravo hocam bir şey açıklıyoruz şurada seni ciddiyetine saygına bak bravo...

• settlers tam anlattığın gibi
  • Anno 1404 venice
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.