Şimdi Ara

Strateji Oyunu Arıyorum Ölmek Üzereyim Bi El Atın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdığım Gibi Strateji Oyunu Arıyorum Fakat Günümüz Çağlarında Olabilir Veya Çok Eskiye Gitmeden 1940 - 2013 Arası Dönemde Geçen Strateji Oyunu Lazım Fakat İçinde Türkiye Olması Şart..Yabancı Ülkelerle Oynamak İstemiyorum Nefret Ediyorum...

Her Türlü Strateji Olur İçinde Türkiye Olsun Yeter ( Osmanlı Demiyorum Türkiye Diyorum )

• sende çok şey arıyosun böle bi oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreorucc

sende çok şey arıyosun böle bi oyun yok

İstediğim Kadar Çok Şey Ararım Böyle Oyunlar Var Bi Kaç Tanede Oynadım Varsa Diye Sordum Bilmiyosanda Konuyu Yorma Her Şeye Muhalefet Olma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tredrey -- 29 Ağustos 2013; 19:40:49 >
  • Ergen detected

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheem

Ergen detected

Alakası Bile Yok Hangi Forumda Açtıysam Saçma Saçma Yorum Atıyolar Bilmiyosan Yazma Arkadaşım Geliyo Konuya Öyle Oyun Yok Diyo Ben Rüyamdamı Oynadım O Kadar Oyunu..
  • Hocam Comand and Conquer Generals in bir modu vardı içerisine Türkiye de atılabiliyordu onu bir deneyebilirsiniz sanki. Age of Empires serisinin birin de de Osmanlı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Dediğin kriterlere sadece Hearts of Iron uyar. Ingilizce seviyenin çok iyi olması gerekir oynayabilmen için. HoI 2.dunya savaşı yıllarında geçiyor. Çok ayrıntılı ve öğrenmesi çok zor. Klasik Paradox oyunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quenton

Dediğin kriterlere sadece Hearts of Iron uyar. Ingilizce seviyenin çok iyi olması gerekir oynayabilmen için. HoI 2.dunya savaşı yıllarında geçiyor. Çok ayrıntılı ve öğrenmesi çok zor. Klasik Paradox oyunu

hoı2-3 oynadım dostum neredeyse sökmek üzereyim fakat asker çıkartma konusunda biraz geri kaldım pek oynıyanda olmadığı için öğrenemedim biliyorsan oyunu sorunumu yazayım

Tavsiyede bulunan capo arkadaşa teşekkürler indiriyorum..
  • Age of empires 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: tredrey

Yazdığım Gibi Strateji Oyunu Arıyorum Fakat Günümüz Çağlarında Olabilir Veya Çok Eskiye Gitmeden 1940 - 2013 Arası Dönemde Geçen Strateji Oyunu Lazım Fakat İçinde Türkiye Olması Şart..Yabancı Ülkelerle Oynamak İstemiyorum Nefret Ediyorum...

Her Türlü Strateji Olur İçinde Türkiye Olsun Yeter ( Osmanlı Demiyorum Türkiye Diyorum )

Osmanlı ile derdin ne?Neyse Rise Of Nations i oyna.Onda Türkler var ve oyun ilk cağdan-gunumuze(nukler var vs)....Bu arada bulabilecegin en iyi strateji oyunlarindan biridir.Oyunda ilk cağdan beride Türk olarak geçmektedir.

• Rise of Nations'ı oynamadım onu deneyeyim. Hearts of Iron 3'te soruna çözüm bulabilcek kadar iyi değilim üzgünüm @tredrey
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Orijinalden alıntı: tredrey

Yazdığım Gibi Strateji Oyunu Arıyorum Fakat Günümüz Çağlarında Olabilir Veya Çok Eskiye Gitmeden 1940 - 2013 Arası Dönemde Geçen Strateji Oyunu Lazım Fakat İçinde Türkiye Olması Şart..Yabancı Ülkelerle Oynamak İstemiyorum Nefret Ediyorum...

Osmanlı ile derdin ne?Neyse Rise Of Nations i oyna.Onda Türkler var ve oyun ilk cağdan-gunumuze(nukler var vs)....Bu arada bulabilecegin en iyi strateji oyunlarindan biridir.Oyunda ilk cağdan beride Türk olarak geçmektedir.

Osmanlı İle Derdin Ne Ne demek :) Total war oynaya oynaya osmanlı beni sıktı o yüzden Öneri için eyvallah

• Rise of Nations:2 yil boyunca oynadigim tek oyun.1 yil tek 1 yilda hamachiden kapistim.Hala Turk hamachi aglari var hepsi pro.Oynarsan veririm birini

• company of heroes 2 satın alıp oynayabilirsin.ikinci dünya savaşı sırasında geçiyor.rus ve alman milletlerinin çarpışmasını yansıtıyor.ha dersen yok arkadaş ben ruslarla oynamam,amerika-almanya arasındaki savaşları oynamak isterim,o zaman company of heroes'u alacaksın.ilkinde amerika,ikincisinde rusya var.tercih senin...

zaten iki oyunun arasında aman aman bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheem

Ergen detected

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.