Şimdi Ara

Stronghold Crusader taktikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutlaka oynayanınız olmuştur, eğer bildiğimiz güzel taktikler varsa paylaşalım.Ben bir tane söyleyeyim.Meyhane ,popularity'i çok fazla arttırır. Bunlardan 5-6 tane yapın mutluluk +8 olur.Ondan sonra ister -8 vergi alın, ister halka yemek vermeyip tüm yemekleri satın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonlaYüzelim -- 6 Mart 2015; 9:13:12 >

• Olm taktigi bosver saladdini yandas olarak alip ucuz alevli askerler ve lav tasiyan dayiyi alip butun sehrini yakardim boylede bi psikopatim. Bana sicrarsa itfayecileri hazirda tutardim ne gunlerdi bee.
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    şu da güzel bi taktik şimdi aklıma geldi, 20 tane shield çıkarırdım,20 tane de alevli ok atan ballistalardan çıkarırdım, düşman kalesinin dibine gidip balistalala hem kaledekileri temizleyip hem de şehri yakardım
  • 200-300 tane okçu atlı basıp saldırıyorum kaleyi 3-4 dakika da temizliyorlar
  • Ben hep yakma uzerine taktik yapardim. 80 asker gonderip aralarina lav tasiyan kardesi gonderip kamufulaj ederdim paaat butun sehir yanardi.
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Güzel bi taktik, ben de çok kullanmıştım ama iyi paran olması lazım.Paran yoksa shield lar baya işe yarar.
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Link atinda indiriyim özledim. Ne günlerdi be pig vardı onu dost yapar heryere saldirirdim. Özellikle sneka vardı sanırım o beni sinir ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonlaYüzelim

Önce hard def, sonra yardır.

Herkes boşuna para verdin derken, ben alemlere akardım bu oyunla.
  • quote:

7-8 yıl olmuştur oynayalı. Ne oynardım be eskiden... Taktik falan hatırlamıyorum ama maalesef
  • önce full def kalır para asker vs kasardim adam akıllı kale kule dizerdim. hayvansı ordu ve topçu birliklerimle yavaştan saldiriya gecerdim. askerlerimin çoğu ninja olurdu ve bol miktarda el bombası gibi bi şey atan adam ve gelişmiş okçu birliklerimle saldirirdim. en son sadece kral kalınca 1. savaşçı çıkaran yerdeki kiliclilari yollar kralı keserdim.

güzel günlerdi. bazen özlüyorum aciyorum giriş müziğini dinleyip çıkıyorum.
  • Zırhlılar ve alevli okçuları basıp gönderiyordum.

Crosbow kullananlarda iyi iş yapıyordu ama en güzeli kalelere tırmanana ninja gibi tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Zırhlılar ve alevli okçuları basıp gönderiyordum.

Crosbow kullananlarda iyi iş yapıyordu ama en güzeli kalelere tırmanana ninja gibi tipler
    1000 tane assasin anasını bile kralın
  • Bi ara hamachiden atalım beyler geçmişi yad ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Bi ara hamachiden atalım beyler geçmişi yad ederiz

Ben teq siz hepiniz
  • evlerden kale kurardim
  • fokof kullanıcısına yanıt
  • quote:

Başlar başlamaz varını yoğunu marketten sat 2-3 ev yap tüm altınını assassinlere yatır.2-3 dakikada biter oyun sonra sıkılıp silersin zaten

• Sheogorath kullanıcısına yanıt
    stronghold'dan sıkılmam
  • Bi tuşla kahkaha atıyodu onu spamlayarak all in yapardim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.