Bildirim
Şu an ping sorunu yaşayan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi firmadan hizmet alıyorsunuz. -
-
Hattınız çok kötü saha dolabına veya santrale baya uzaksınız. -
-
En arızalı portu vermişler size millenicom sağlam bir firma değil neden bu rezalet şirketten hizmet alırsınız ki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
En arızalı portu vermişler size millenicom sağlam bir firma değil neden bu rezalet şirketten hizmet alırsınız ki
Türk telekom'a eskiden kalma borç olduğu için mecburen buradan aldık. Bizim eve çekili kablo yoktu. 2,5 ay önce twitter'dan Paul doany'e twit attım. TT destek ilgilendi gelip kablo çektiler. Kablo çekmeye gelen ekibe superonline'dan alabilir miyiz diye sorduğumda "Turk telekom'dan alacaksınız Superonline'dan alırsanız kabloyu kabul etmiyor Turk telekom" dediler. Bizde mecburen burdan aldık. İnterneti Türk telekom'dan alacağımızı söylemiştik destek ekibine. Artık onlardan almadık diye mi böyle yapıyorlar bilmiyorum. -
Evet kendi abonesi olmayanlara bu gibi bir çok uygulama yapılıyor. -
12ms eskisehir turk telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Evet kendi abonesi olmayanlara bu gibi bir çok uygulama yapılıyor.
Artık en son çare Paul Doany'e tekrar twit attım. Yönlendirdi aradılar. Sorunun millenicom'dan mı yoksa türk telekomdan mı olduğunu müdürlüğe sorup bilgi vereceğiz dediler. Sorun millenicom'dan nasıl olacaksa. Modem ulaşılabilir hızı 4200 iken -
-
vodafone net kullanıyorum
ping istanbul için 100 altına inmiyor..bazen 400-500
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X