Şimdi Ara

Şu ana kadar mid lane'de alınmış,verilmiş en garip firstblood.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    olay 1500 elo'da dönüyor.

Youtube'dan direk video olarak eklemeyi bilmiyorum,kusura bakmayın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahxe -- 4 Kasım 2012; 3:14:31 >

• Çok güldürükçülüymüş.
  • 1500 değilde

biri yorumlarda birbuçuk elo demiş katılıyorum
  • Garip ? Gragas sanırım hiç anivia karşısında oynamamış anivia yımırta olduktan sonra WTF dediğine göre..
  • Ad runeleriyle girmis anivia :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

Garip ? Gragas sanırım hiç anivia karşısında oynamamış anivia yımırta olduktan sonra WTF dediğine göre..

anivia wtf nasıl öldünn diye yazıyor gragas da im retarded yazıyor
  • quote:

Garip ? Gragas sanırım hiç anivia karşısında oynamamış anivia yımırta olduktan sonra WTF dediğine göre..

güzel kardeşim anivia orada şaşırıyor nasıl olduda ben adam almışım diye. dar gelirlilik yapmayın, 720p izleyin, chati doğru okuyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam vurmayın yanlış okumuşum Fakat yine de garip olmadığı konusunda ısrarcıyım
  • Disconnect olduğunda baseye doğru gitmesi gerekmiyormuydu onun, gragas bayaa bir fail olmuş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Disconnect olduğunda baseye doğru gitmesi gerekmiyormuydu onun, gragas bayaa bir fail olmuş :)

şu sıralar internetim arızalı oldugu için sadece botlarla first win için oynuyorum

sürekli git gel yapınca veya,bazen net gitmeden de oyun dc veriyor,bazen geri gidiyorsun bazen oldugun yerde kalıyorsun,hatta inadına ileri atack bile yaptıgı oluyor
  • ya aslında minion damageleri op,gragasın pek bir suçu yok.Ayrıca anivia nın base ad de op.
  • gragas: im retarded

saat 5:20 kahkaha attım yan komsu uyanmıstır
  • Buçuk elo olabilir evet..
  • extagon is that you?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

quote:

anivia wtf nasıl öldünn diye yazıyor gragas da im retarded yazıyor

ben de aynısını yaptım.
    ama genelde dc olan kişi ben oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Disconnect olduğunda baseye doğru gitmesi gerekmiyormuydu onun, gragas bayaa bir fail olmuş :)

şu sıralar internetim arızalı oldugu için sadece botlarla first win için oynuyorum

sürekli git gel yapınca veya,bazen net gitmeden de oyun dc veriyor,bazen geri gidiyorsun bazen oldugun yerde kalıyorsun,hatta inadına ileri atack bile yaptıgı oluyor

Çok kötü bir durum ya. Hep gidip geliyor. Oyunlarda artık psikolojim bozuldu. Gidecekmi gider mi derken falcı olup çıkıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.