Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.304
Cevap
508
Favori
816.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: GoSHawk.

Chevrolet Cruze
    42.500 tl
    2011 model
    full paket
    1.6 124 beygir

O araç full değil, çünkü Plus paket değil...

Her ne kadar multimedia takıp aracı full gibi göstermeye çalışanlar olsa da, arkadaş full yazmış ama Plus kategorisine sokup kazıklamaya da çalışmamış.

Plus olmadığını nereden anladım; Manuel klimayı görebiliyorum.

Klima dijital değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: behram40

Hocam öncelikle saygılar,niye haram olsun ticaret yapmış arkadaş,zarar da edebilirdi.Üstelik bize de tavsiyede bulunmuş.Sağolsun.

neyin ticareti? ülkedeki ticaret mantığı tamamen kazık atma üzerine olmuş

Hahaahah sana göre ticaret sadece fabrikadan alıp %10 koyup perakende satmak mı?

Eğer azcık ticaret bilgin olsaydı bunun döviz alıp satmakla bi farkı olmadığını anlardın, adam fırsat bulup, emek verip, zaman ayırıp iyi arabayı ucuza alıp daha sonra satıyor. 3 ay sonrasına 3-5 bin lira kazanmak için acil satan adama nakit kaynağı olup geleceğine yatırım yapıyor. Dünyanın her yerinde buna ticaret denir ama siz araba alamayıp loser gibi ağlayabilirsiniz hayatınız boyunca.

Dolar 4 euro 5, allah ya da kendi parasını kazanmaya calısan insanlar değil hükümet yapıyor, ağlayacaksan ona ağla

hükümete de ağlıyoz kazık atmaya çalışan vatandaşa da... adam 40 bine aldığı arabayı 45e satıyor , seviniyor, sorsan sıfır araçların da fiyatı artıyor diyor, e laptopların da sıfır fiyatı artıyor dolar yüzünden , hadi git 5 bin liralık laptop al da 2 sene sonra 6 bine satabilecen mi ?

• Gayet iyi niyetli ve faydalı bir konu açılmış.Gereksiz muhabbetlerle konuyu baltalamayalım lütfen.
    10 tane doğru dürüst ilan varsa 100 tane karşılıklı cevaplaşamalar mevcut.
    Paylaşılan ilanlarla fiyat, araba durumu ile ilgili yorumlar olsun sadece.
    Yoksa belki de DH in bugüne kadar açılmış en faydalı konularından biri heba olucak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu.İnşallah amacı doğrultusunda devam eder.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Fotolar çok kalitesiz çekilmiş ama klima kumandaları üzerinde görebildiğim işaretlere göre dijital değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Sıkı takip etmek lazım araç piyasasını. Bundan 8 ay önce opel astra almıştım 39 a 3 ay kullanıp 42 ye verdim. Gittim 37 ye ibiza aldım 2 ay sonra 41 e sattım. 2.5 ay önce skoda fabia aldım 40 a şuan piyasası 46 47 satmadım kullanıyorum. Kısacası arabaları sıkı takip edin ucuza bulunca yapışın iyi para var al sat işinde.

haram para

sizin gibiler yüzünden eskidikçe fiyatı düşmesi gereken şey, fiyatı yükseliyor

niye haram olsun mahocum çalmışmı niye haram

bende sevmem bu işleri ama ne alakası var.öyle bakarsan bütün satıcılar haram yiyor demektir.

hocam bu tipler piyasayı yükseltiyor işte. aracın değeri 40 binse dürüst satışı 40 bin yazıyor. bu tarz insanlarda gidip 39 a alıyor malum sitede sonra ilan açıp 42-43 yazıyor. ulan benim aracım bundan daha temiz km daha düşük boya yok vs. diyen insanlar da fiyatını buna göre belirliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2014_103.000-km-de_181-hp_8-ileri_hayalet_cam-tavan_elk.bagaj-524211022/detay/

2014 MODEL​

VOLVO XC60 ADVANCE

YENİ NESİL 2.0D4 181 HP MOTOR

8 İLERİ GEARTRONİC ŞANZIMAN

103.000 KM'DE

YETKİLİ SERVİS BAKIMLI

!! ARACIMIZIN İÇİ VE DIŞI İLK GÜNKİ KADAR TEMİZDİR EZİK ÇİZİK YANIK YIRTIK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR !!

(ilanla alakam yok ama XC60 bakanlar için fiyat uygun görünüyor.)

ARACIMIZIN SADECE SAĞ ÖN KAPISI YETKİLİ SERVİSTE YENİLENMİŞTİR

Haklısınız benim gözümden kaçmış ben hatasız ise fiyat uygun diye düşünmüştüm.

• Sabah paylaştığım ilanın sahibi fiyatı 1.000 tl daha aşağı çekti, bunun nedenide muhtemelen ilanında birden meydana gelen görüntülenme ve favorileme sayısındaki artış,
    konu popüler konular arasına girdiğinden reytingi fazla bu minvalde sadece forum üyeleri değil üye olmayan insanlarda önerdiğimiz ilanlarla ilgileniyorlar ilgililere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killanici_Adi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-satilik-proton-415-manuel-muayene-2019-agustos-sifir-lpg-522339709/detay/

bu ilan sizce neden kaçırılmaması gereken bir araç hocam, bu aracı bir yakınınıza tavsiye edermisiniz? veya ederseniz neden edersiniz gerçekten merak ettim.

İlanda yazanların bazıları
    "KOMPLE BOYALI
    KM ÇALIŞMIYOR KM DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
    ÖN TAKIMDA MASRAF VARDIR
    GÖSTERGE ÇERÇEVESİNDE ÇATLAKLAR VAR GÖĞÜSTE ÇATLAK PATLAK BİRŞEY YOK
    KLIMASI SÖKÜLMÜŞTÜR GÜNLÜK KULLANIYORUM ARACI YOLDA KALIRMI UZUN YOLA GİDERMİ DİYE SORULAR SORMAYIN . BEN DERİM GİDER SİZ ALIRSINIZ 1 KM SONRA YOLDA KALIR ORASINI BİLEMEM. BEN İSTANBULDAN ALIP GELDİM ARACI"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 5 Şubat 2018; 16:32:33 >

• Dün eklediğim megane satılmış sanırım. Konuya galericiler mi dadandı ne;))

2014 model Focus 3.5 trend-x

Dizel - manuel

62000 km

Kazasız-boyasız

70.000 tl istenmiş

Piyasasına göre mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum. ( İlanla alakam yoktur )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Parçalarını İstanbul Aksaraydan başka hiç bi yerde bulamayacağınız bir araç. Arabada bi motor kalmış ki o da sakat. Temiz toplusunu ufak fark vererek çok rahat alabilirsiniz.Sonuçta ikinci eli neredeyse yok denecek kadar az doğal olarak satılık ilanlarında ciddi pazarlık payları olacağını düşünüyorum. Hiç bi albenisi hiç bi artısını ben göremedim. Bilmediğim bi artısı varsa kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnadına Yaşamak

Merhaba,

Lacetti bütçesi 30 binin altında olanlar için biçilmiş kaftan bence, binmiş biri olarak söylüyorum.

Marka Chevrolet
    Seri Lacetti
    Model 1.6 SX
    Yıl 2006
    Yakıt Benzin & LPG
    KM 120.000
    Hasar 1300tl (tek parça lokal boya)
    Fiyat 28750

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-bakimli-orijinal-gorulmeye-deger-lacetti-523950830/detay/

Özel mesaj atan arkadaşlar ,

Araç benim değildir, bilginize...

• quote:

quote:

Merhaba,

Lacetti bütçesi 30 binin altında olanlar için biçilmiş kaftan bence, binmiş biri olarak söylüyorum.

Marka Chevrolet
    Seri Lacetti
    Model 1.6 SX
    Yıl 2006
    Yakıt Benzin & LPG
    KM 120.000
    Hasar 1300tl (tek parça lokal boya)
    Fiyat 28750

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-bakimli-orijinal-gorulmeye-deger-lacetti-523950830/detay/

Özel mesaj atan arkadaşlar ,

Araç benim değildir, bilginize...

teklifler nasıl hocam

• TAM AİLE ARABASI KLEPİR İlan No: 525572748

Araçta ağır hasar varmış ona görede fiyat verilmiş diye düşünüyorum bana cazip geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-aralik-ayi-cikisli-hatasiz-sigara-icilmemis-25.000km-517980039/detay/

Volkswagen Golf
    Model 1.4 TSi Comfortline
    Yıl 2014
    Yakıt Benzin
    Vites Yarı Otomatik
    KM 25.000
    Fiyat:82.000 TL

Sürüş paketi yok gibi gördüm ama olsaydı kaçırılmayacak araç denilebilir. 80 bin teklif edilip alınabilir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 5 Şubat 2018; 16:51:14 >

• Uzun zamandır arkadaşım için clio 3 arayışındayım. Baktığım ilanların içerisinde gayet temiz düzgün duran bi araç. 140.000 Km arkadaşa çok geldiği için biz alamadık ama bu sınıf bi araba arayan arkadaşlara güzel bi alternatif olduğunu düşünüyorum.

Model : Renault Clio 3
    Yıl : 2008
    Yakıt : Dizel
    Km : 140.000
    Fiyat : 30,750
    Pazarlıkla 30,000 e alınır. Boş ve boyalı hasar kayıtlılara bu fiyatları istiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileli_sofor -- 5 Şubat 2018; 17:25:22 >

• Marka/modeli: Volvo V70 3.0 T6
    Üretim yılı:2010(son üretim yılı)
    Km'si:135000
    Hasar durumu:yok
    Fiyatı:78500

vergisi + yakıtı olmasa güzel fiyat aslında. (yıllık 4089 tlcik mtvsi var)

@otomobilci_x hocam bence boş mesaj atılmamalı(linksiz). herkes sohbet edecek bile olsa bir ilan paylaşmalı bence.
    en azından başka bir sitede gördüğüm başka bir konuda kural böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 5 Şubat 2018; 18:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

Marka/modeli: Volvo V70 3.0 T6
    Üretim yılı:2010(son üretim yılı)
    Km'si:135000
    Hasar durumu:yok
    Fiyatı:78500

vergisi + yakıtı olmasa güzel fiyat aslında. (yıllık 4089 tlcik mtvsi var)

@otomobilci_x hocam bence boş mesaj atılmamalı(linksiz). herkes sohbet edecek bile olsa bir ilan paylaşmalı bence.
    en azından başka bir sitede gördüğüm başka bir konuda kural böyleydi.

Hocam herkesin bu tür ilanları belirleyecek tecrübesi olmayabilir hatta çoğu kişinin yoktur. Bununla birlikte İlanlar hakkında soru sormak, muhabbet etmek de herkesin hakkı diye düşünüyorum aslında herşey tadında kaldıktan sonra herşey yazılabilmeli diye düşünüyorum, bence paylaşılan ilanlar konuya uygun olduktan sonra diğer yazılanları okumadan geçebiliriz ama ilanlar konuya uymuyorsa bunu tıklayıp ilan detaylarını okumadan yani vakit kaybetmeden yapamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.