Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.306
Cevap
508
Favori
816.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-servis-bakimli-ici-disi-temiz-kazasiz-525913502/detay/

pıyasayı bılen arkadaslar nasıl fıyat?fıyat ıyıse gıdıp bakıcam.

Km düşük diye fiyatı çok yüksek tutmuş. Focusun en boşu bu. Trend X bile değil. 54 e trend x aldı bir arkadaş 2013 model. Bu çok pahalı. Yine de siz bilirsiniz. Focus bakıyorsanız kilometreye çok takılmayın. 100 binin üzerinde de olsa bakımlıysa arkana bakmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Dün eklediğim megane satılmış sanırım. Konuya galericiler mi dadandı ne;))

2014 model Focus 3.5 trend-x

Dizel - manuel

62000 km

Kazasız-boyasız

70.000 tl istenmiş

Piyasasına göre mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum. ( İlanla alakam yoktur )

Dün eklediğim focus'da gitmiş;) umarım forumdan bir kullanıcı almıştır:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Bir alt vergi diliminden faydalanabilir mi diye inceledim de,kasko bedeli:141.845 tl. çıkıyor.(başka bir versiyonda146.000) çıkıyor)yıllık vergisi:4.089 tl.Aracın kasko değerinin %5'i(7050 tl) yıllık vergisinin üstünde çıkıyor.(altında çıksaydı bir alt kademe vergiden faydalanabilirdi).vatandaş aracını;78.500 tl'ye satıyor(piyasası bu demekki),Hayatın olağan akışı içerisinde kasko bedelininde buna yakın olması gerekmiyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram40

Bir alt vergi diliminden faydalanabilir mi diye inceledim de,kasko bedeli:141.845 tl. çıkıyor.(başka bir versiyonda146.000) çıkıyor)yıllık vergisi:4.089 tl.Aracın kasko değerinin %5'i(7050 tl) yıllık vergisinin üstünde çıkıyor.(altında çıksaydı bir alt kademe vergiden faydalanabilirdi).vatandaş aracını;78.500 tl'ye satıyor(piyasası bu demekki),Hayatın olağan akışı içerisinde kasko bedelininde buna yakın olması gerekmiyor muydu?

Bu araç neden bu kadar ucuz?

Mükemmel görünüyor ve hatasız.

Vergi düşünmek bu araç için saçmalık çünkü aynı donanım aracı almak için zaten 250 bin tl vermek lazım. Aradaki 180 bin tl fark ile vergi ödenebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşşırttıdıbilekbörd

Konu sahibine bu yararlı konu için teşekkür ediyorum.

Fluence alma arifesindeyim birkaç gün içinde netlestirmem lazım. Varsa önerileriniz bekliyorum

Hocam fluence yazdığınız için yazayım istedim, bugün alıyorum bende 2015 touch paket edc şanzıman 61bin tl'ye anlaştım, alacağınız donanım seviyesini bilmiyorum ama bu fiyatları emsal alabilirsiniz.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Bu kasanın tipini hiç beğenmiyorum önden ama epeydir dizel corsa bakıyorum 2011-2012 model essentilara bile bu paraları isteyen var. Yaşı, km ve temiz oluşuyla kafamı çeldi şuan bu araç

Edit: ilan tarihini sonradan fark ettim bu kadar zaman neden satılmamış olabilir acaba orası da kafa karıştırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipsibjk -- 6 Şubat 2018; 13:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Bu kasanın tipini hiç beğenmiyorum önden ama epeydir dizel corsa bakıyorum 2011-2012 model essentilara bile bu paraları isteyen var. Yaşı, km ve temiz oluşuyla kafamı çeldi şuan bu araç

Edit: ilan tarihini sonradan fark ettim bu kadar zaman neden satılmamış olabilir acaba orası da kafa karıştırdı..

Ne desek yanlış olur hocam,
    Şimdi şu şu nedenlerden deriz, başka bir şey vardır, aracın boş yere reklamını yapmış oluruz.

Burada paylaşılan veya gördüğünüz bütün ilanlarda satıcıların yazdığını şeyleri teyit etmek gerekir, bunun için aracın expertizi yapılmalı, km si irdelenmeli(muayene ve bakım evraklarından), araçla test sürüşü yapılmalı vesaire vesaire..

Bizimkisi tecrübe ile dış karinelerden hareketle makul görünecek ilanları öne çıkarmak, o yüzden şu şu sebeplerle beklemiştir demek benim için doğru bir yaklaşım değil.
    Örneğin ben bu arabayı bugün gördüm belki ilk ilan fiyatı daha yüksekti,
    veya arabada bir sıkıntı var almak isteyen herkes vazgeçiyor,
    veya piyasa çok durgun,
    veya bu araca talep hiç yok yani bir sürü şey olabilir.

• quote:

quote:

Dün eklediğim megane satılmış sanırım. Konuya galericiler mi dadandı ne;))

2014 model Focus 3.5 trend-x

Dizel - manuel

62000 km

Kazasız-boyasız

70.000 tl istenmiş

Piyasasına göre mantıklı bir seçim olur diye düşünüyorum. ( İlanla alakam yoktur )

Dün eklediğim focus'da gitmiş;) umarım forumdan bir kullanıcı almıştır:)

Nokta atışı
    Tebrikler

• Zamanında ikinci el araç almayı düşünnenler için açmış olduğum bir konu,
    https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-arac-alim-karari-verirken--102188136#102188136

(tecrübesiz arkadaşlara karar sürecinde faydalı olabileceğini düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 6 Şubat 2018; 14:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

Orijinalden alıntı: Haşşırttıdıbilekbörd

Konu sahibine bu yararlı konu için teşekkür ediyorum.

Fluence alma arifesindeyim birkaç gün içinde netlestirmem lazım. Varsa önerileriniz bekliyorum

Hocam fluence yazdığınız için yazayım istedim, bugün alıyorum bende 2015 touch paket edc şanzıman 61bin tl'ye anlaştım, alacağınız donanım seviyesini bilmiyorum ama bu fiyatları emsal alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Bütçeyi yazmayı unutmuşum 42-48 bin arasında arıyorum. 2013 joy paketler cazip görünüyor.

Lojistiyen

2015 renault fluence 1.5 dci manuel touch
    49.500 km
    orjinal
    57.500 tl

Hocam attıgınız fluance fiyat yükseltmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşşırttıdıbilekbörd -- 6 Şubat 2018; 14:52:50 >

Haklısınız hocam ancak piyasa bu kadar al satçı ve fırsatçı doluyken aracın bu kadar zaman satılmamış olması ister istemez soru işaretleri yaratıyor.. kırmızı olmasa direkt ilgilenirdim. Piyasada da çok sayıda art niyetli insan olduğundan her şeye temkinli yaklaşır olduk. Yine de paylaşım için teşekkürler. Konuyu yakından takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

2008 model Mazda 6 2.0.dizel manuel

Trde bu kasada dizel manuel görmedim. Renkte çok güzel. Resmen kupon araba dediklerinden. Param olsa alırdım.

bu arabaya güvenilmez. 3-4 parça lokal boya vardır. 3 mü 4 mü yoksa daha fazla mı?
    ağır hasarlıdır bu kesin. ama sigortaya işlenmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Haklısınız hocam ancak piyasa bu kadar al satçı ve fırsatçı doluyken aracın bu kadar zaman satılmamış olması ister istemez soru işaretleri yaratıyor.. kırmızı olmasa direkt ilgilenirdim. Piyasada da çok sayıda art niyetli insan olduğundan her şeye temkinli yaklaşır olduk. Yine de paylaşım için teşekkürler. Konuyu yakından takipteyim.

Hocam o ilan bazlı yazmıyorum (yazdıklarımı genel olarak değerlendirin) ama şu anda piyasada yaprak kımıldamıyor.
    İkinci el otomobil almak için (uygun fiyatlı denk geldiğinde) en iyi zaman, 3 ay sonra bu fiyatlara araç denk getirmek zor olacaktır.
  • Sıfırına bayide son 185 dediler sizce bu aracı alayım mı arkadaşlar 4 bin de daha

• quote:

Orijinalden alıntı: salley

Sıfırına bayide son 185 dediler sizce bu aracı alayım mı arkadaşlar 4 bin de daha

Tamamen duygusal konuşuyorum. Bence hemen git al hiç bekleme. Bide cam tavan olaymış tadından yetmezmiş.

• Haşşırttıdıbilekbörd kullanıcısına yanıt
    Arayan çok olmuştur, gerçekten çok uygundu fiyat, hala uygun.

Aynı fikirdeyim hocam, ben de bu ay içinde alıp aradan çıkmak istiyorum :)

• Super konu takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

Marka/modeli: Volvo V70 3.0 T6
    Üretim yılı:2010(son üretim yılı)
    Km'si:135000
    Hasar durumu:yok
    Fiyatı:78500

vergisi + yakıtı olmasa güzel fiyat aslında. (yıllık 4089 tlcik mtvsi var)

@otomobilci_x hocam bence boş mesaj atılmamalı(linksiz). herkes sohbet edecek bile olsa bir ilan paylaşmalı bence.
    en azından başka bir sitede gördüğüm başka bir konuda kural böyleydi.

Şu an Fiesta 1.4 Titanium X sahibiyim. Ekim ayının başında aldığımda 93000 km idi ve bu aya kadar 4bin km yapmışım. İlandaki araca LPG takılabilir mi? 1 yılda 10bin km'den az yapan biri için, yakıtına rağmen tercih edilebilir mi?

Ve en önemlisi vergi dilimi daha insancıl bir düzeye 2.yıl düşer mi? İlk sene 4bin tl verilse bile ikinci sene adamı yamultur bu tarz bir vergi :)

• greenflash kullanıcısına yanıt
    vergi geçen sene 6500 den 4089 a düşmüş. en yakın 11 yaşında yani 2021 de 2200 liraya(zam gelmediği varsayarsak) düşecek.

araç bildiğim kadarıyla turbolu 3 litre. lpg takılır mı bilmem ancak bunu alan insanoğlu lpg düşünmez. neden böyle dedim onu açıklayayım. araç her ne kadar uygun fiyatlı görünse de yürütmesi o fiyattaki araçlar gibi değil. neredeyse türkiyede bulunmayan bir modelin (V70) bulunmayan motoru var. kimseyi küçük görmüyorum ama fiestaya binen bir insan için bu arabayı yürütmek kolay olmayacaktır. bu araç daha çok, parası olup da mütevazi güçlü aile aracı arayanların alacağı araç. ayrıca alacak kişinin bu aracın her şeyini (parça nereden bulunur, bu arabadan ve bu motordan kim anlar, kroniği nedir neye dikkat edilmelidir) aşağı yukarı bilmesi gerekiyor. bu kadar şeyden sonra alan adam da zaten zevk için biner yakıta bakmamaya çalışır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.