Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.306
Cevap
508
Favori
816.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 0 km 135 bine D sınıfı opel grand sport.
  • 2015 25 binde 1.2 130 HP EAT6 iki parça lokal boyalıymış 61.500 tl. Bu piyasada baya uygun olduğunu söylemek lazım, eğer ekspertizi dedikleri gibiyse.

C-4 HENÜZ 25BİN KM DE 1.2 PURETECH TAM OTOMATİK

İlan No: 521464133

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabansı kullanıcısına yanıt
    Eleştirmek gibi düşünmeyin ama arkadaşımda 2011 133,000 de 3 parça lokal boyalı yeni kasa style paket olanı vardı 45.000 gibi bi rakam istiyodu. Çok avantajlı gelmedi bana bu ilan
  • arkadaşların çoğu galeri ilanlarını paylaşmış. ben galerilerin dürüstlüğüne inanmıyorum. %90nı ilanlarda yalan yazıyor. benim ağustos ayında sattığım polo gti'mı aylar sonra antalyada bir galeride ilanda gördüm. adam ilk sahibinden alınmıştır diye yazmıştı. galerici aracın 4.sahibiydi.

sözün kısası verdiğiniz temiz görünen galerideki araçlarda mutlaka ama mutlaka bir bit yeniği vardır. istisnaları vardır elbet ama kaide değişmez. bence direk kullanıcının verdiği ilanları paylaşırsanız daha yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 7 Şubat 2018; 11:32:5 >
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Kasa eski ama km ve boyasızlık durumuna göre benim için uygun gözüktü bu araç. Epeydir Focus araştırıyorum ve bu temizlikte bir aracı 55 bin liranın altına bulamamıştım. Bundan dolayı paylaştım.
  • Açıklamada yazılanlar doğruysa araba fena durmuyor. Tabi gidip görmek gerekir.

Sportif gözüksün rakamı da düşük olsun, senelerce bineyim diyen bekarlar ve tek çocuklular için uygun geldi bana.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sade-ve-sik-hondaa-520040700/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

arkadaşların çoğu galeri ilanlarını paylaşmış. ben galerilerin dürüstlüğüne inanmıyorum. %90nı ilanlarda yalan yazıyor. benim ağustos ayında sattığım polo gti'mı aylar sonra antalyada bir galeride ilanda gördüm. adam ilk sahibinden alınmıştır diye yazmıştı. galerici aracın 4.sahibiydi.

sözün kısası verdiğiniz temiz görünen galerideki araçlarda mutlaka ama mutlaka bir bit yeniği vardır. istisnaları vardır elbet ama kaide değişmez. bence direk kullanıcının verdiği ilanları paylaşırsanız daha yararlı olur.

Sahibi, galerici, kurumsal showroom hiçbirisi fark etmiyor, hepsinde envayi çeşit kata kulle var bu bilinçle bütün ilanlara yaklaşmak ve son derece süheci olmak yazılanları teyit ettirmek lazım. Yoksa ikinci el araç alımı kimden alınırsa alınsın hüsran olur. Sahipleri çok dürüsttür diye bir şey emin olun yok. Yani siz galericilere güvenmiyorsunuz ama ben sahiplerinide güvenmiyorum

Malesef insanımız bu halde, bunu üzülerek söylüyorum ama böyleyiz

• Yabansı kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımdan ötürü focus piyasasını az çok takip ediyorum da eski 2,5 hb kasa benimde hoşuma giden bi araba. 3 alacağıma 2,5 almayı tercih ederim fakat 3 fiyatına da 2,5 almam. Biraz sabırla daha yeni kasa bulabileceğinizi düşünüyorum.
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    2012 model 3 kasa Focus'lara 62 bin liradan aşağı isteyen yok Style veya Titanium donanım için. Düşük km, birkaç parça boyalı araçlardan bahsediyorum tabi. Ben kaç aydır arıyorum ama bir türlü bulamadım. Sizde bu şekilde ilanlar varsa ve benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

• Yeni Seat İbiza 1.0 ecotsi 95 HP S&S Style Plus

2017 model

9000 km

Orjinal

62.000 TL

2017 liste fiyatı 73200 TL + 2500 TL plus paket

2018 liste fiyatı 78000 TL

Araçta sıkıntı yoksa fiyat uygun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Açıklamada yazılanlar doğruysa araba fena durmuyor. Tabi gidip görmek gerekir.

Sportif gözüksün rakamı da düşük olsun, senelerce bineyim diyen bekarlar ve tek çocuklular için uygun geldi bana.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sade-ve-sik-hondaa-520040700/detay/

96 model için fazla fiyat bence
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-model-sahibinden-temiz-aile-arabasi-golf-6-525151730/detay/
    Diğer ilanlara baktığım zaman adamlar temiz yazmış 9-10 bin tl hasar kayıtlı araçlar mevcut en pertine 45 bin yazılmışken bu ilanda ki araç temiz geldi 51.bin civarına alınabilir bence.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Vay be geçen sene Nisan'da tramersiz, boyasız, hatasız 2011 manuel dizel Golf 6 Highline 120.000 km 58.500 liraya vermiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 7 Şubat 2018; 14:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Benim ilanim yok ama aracimi satiyorum.

Marka: Dacia sandero 1.2 ambiance

Model: 2013

Renk : beyaz

Km: 45 000

Yakit: fabrikadan lpg li

Lastik: 1 yillik

Fiyat: 37 000

Not araçta klima abs esp afu 2 airbag bluetooth aux usb var.

Boya yok kaza yok.

İci disi sifir gibi diyebilirim.

Bu mesaj şikayet edildi

(mesajı atan arkadaşım şahsınızla ilgili değil ama kendi araçlarımızın ilanlarını paylaşmama kararı aldık, konunun sağlıklı ilerleyebilmesi için mesajı şikayet ettim)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 30 bin liraya Fabrikatör gibi gezmek isteyenlere kaçmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

30 bin liraya Fabrikatör gibi gezmek isteyenlere kaçmaz

bu arabalar tam anlamıyla el bombasıdır. alanın elinde patlar. parçalar hepsi uçakla özel siparişle gelir kol gibi pahalıdır. ustası pek yok olanda manyak işçilik talep eder. az paraya lüks arabaya binme hedefi varsa en uygun marka Mercedes. en azından az masraf açar.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

30 bin liraya Fabrikatör gibi gezmek isteyenlere kaçmaz

bu arabalar tam anlamıyla el bombasıdır. alanın elinde patlar. parçalar hepsi uçakla özel siparişle gelir kol gibi pahalıdır. ustası pek yok olanda manyak işçilik talep eder. az paraya lüks arabaya binme hedefi varsa en uygun marka Mercedes. en azından az masraf açar.

Bunların hepsini bende biliyorum.Ama bu fiyata bundan daha gösterişli Mercedes bulamazsınız.Mercedeslerin 2.el i yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SIFIR AYARINDA 2013 AURİS 24 BİN KMDE

İlan No: 526168386

Fiyat 48.750 pazarlık olur yazmış

Değişen sadece sol arka kapı yazmış

Başka boya değişen yoksa kaçmaz bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

SIFIR AYARINDA 2013 AURİS 24 BİN KMDE

İlan No: 526168386

Fiyat 48.750 pazarlık olur yazmış

Değişen sadece sol arka kapı yazmış

Başka boya değişen yoksa kaçmaz bence

ilan açıklaması "ben al-satcıyım" diye bağırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı:

Benim ilanim yok ama aracimi satiyorum.

Marka: Dacia sandero 1.2 ambiance

Model: 2013

Renk : beyaz

Km: 45 000

Yakit: fabrikadan lpg li

Lastik: 1 yillik

Fiyat: 37 000

Not araçta klima abs esp afu 2 airbag bluetooth aux usb var.

Boya yok kaza yok.

İci disi sifir gibi diyebilirim.

Bu mesaj şikayet edildi

(mesajı atan arkadaşım şahsınızla ilgili değil ama kendi araçlarımızın ilanlarını paylaşmama kararı aldık, konunun sağlıklı ilerleyebilmesi için mesajı şikayet ettim)

Kendi araçlarinizin ilanini paylasmanin yasak oldugunu bilmiyordum.

Uzun yillar dh uyesiyim. Belki 8 yildir.

Kurallara uyarim. Ok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.