Şimdi Ara

şu bisikleti bi türlü kullanamıyorum ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar istememe rağmen bir türlü beceremıyorum. nerde neyi yanlış yapıyorum anlamadımki :(

• hangi bisikleti?
  • 2 tekerlekli olanların hepsi
  • Olay şundan ibaret:Düşeceğini anladığın yöne dümeni hafifçe kır.Ha ilk hareket ise şöyle olur;
    Biri arkandan tutacağına ve bırakmayacağına söz verir.Sen kendini kaptırınca bırakır ve sen 10 saniye sonra farkedip telaş yapar ve düşer sonra gelen özgüvenle dümen kırma çalışmaları yaparsın.Biz böyle öğrendik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya okdar cok denememe rağmen o ilk hareketi geçemedim zaten bi level atlasam gerisi gelecekte ah işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazlinaz135

ya okdar cok denememe rağmen o ilk hareketi geçemedim zaten bi level atlasam gerisi gelecekte ah işte :)

Tek başına denersen olmaz biri önce tutup sonra ihanet edecek ki sen sürmeyi öğreneceksin.

• kendimi sıksam bi hafta içinde başarabilirmiyim acaba. çok istekliyim ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir türlü araba alamıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

ya okdar cok denememe rağmen o ilk hareketi geçemedim zaten bi level atlasam gerisi gelecekte ah işte :)

Tek başına denersen olmaz biri önce tutup sonra ihanet edecek ki sen sürmeyi öğreneceksin.

İhanet edecek dedin sürprizi kaçtı.Şimdi ihanetin bilincinde hareket edecek panik yapacak iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

quote:

İhanet edecek dedin sürprizi kaçtı.Şimdi ihanetin bilincinde hareket edecek panik yapacak iyice

Hangimiz işin içinde katakulli olduğunun farkında değildik ki? Hepimiz bilmiyor muyduk teyzeoğlunun o kadar güvenilir biri olmadığını?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

quote:

Hangimiz işin içinde katakulli olduğunun farkında değildik ki? Hepimiz bilmiyor muyduk teyzeoğlunun o kadar güvenilir biri olmadığını?

O yüzden kimseye güvenemeyip tek başıma öğrenmiştim

• belkide teyzeoğlum olmadığı içindir :) ben teyzeyim 16 yasındaki yegenlerimden öğrenmeye çalısıyorum yanlışı burda yaptım galiba
  • Yaş ilerleyince benim bahsettiğim kadar kolay olmuyor demekki.Ama bu böyle yürür alın 1. vitese düşük hızla muhtemelen düşmeden ilk aşamayı atlatırsınız.Güzeldir bisiklet sürmek teyze olacak yaşa kadar tatmamanız yazık olmuş bundan sonra telafi edersiniz başlandımı kolay vazgeçilecek bir şey değil.

• güzel olduğu kesinde bakalım işte. okadarda teyze değilim 8 9 yasımda teyze oldum . benim hala bir umudum var .sağlık olsun.
  • Tüm yapılması gereken pratik, başka bir şey değil.

Küçükken motosikletlere hiç ilgi duymazdım, yaş 25 olduğunda merak saldım ve öğrendim. Şimdi yaş 30 olacak, hem bisiklet hem motosikleti rahatlıkla sürüyorum. Öğrenmenin yaşı yok, sadece yaşa göre geç öğrenilebiliniyor biyolojik olarak. Tek ihtiyaç bol bol pratik..
  • öğrenince çok basit ama binemiyorsak zor olabilir
  • Ben 7-8 yaşlarımda evimizin bahçesinde tek başıma düşe kalka öğrenmiştim. Küçük bisikletle öğrenip büyük jantlılara geçmelisin 18-20 jant öğrenmek için idealdir senin için en azından fazla yüksekten düşmemiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorCode -- 8 Mayıs 2013; 15:56:00 >
  • Benim verebileceğim tavsiyeler

Kendinize güvenin ve harekete başladıgınızda gidonu ne çok sıkın nede gevşek bırakın ama rahat olun fazla oynatmayın düz bir çizgide gitmeye çalışın yavaş yavaş dengenizi bulursunuz
    Durmaya çalışırkende düşmeler çok olur
    Durmak için,durmadan önce frenlere yavaşça basın ve durmanıza hakın bi ayağınızı yere koyun
    Unutmayın durmak istediğiniz yerden önce durmaya hazırlanmalısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en önemlisi, "daima yere ya da önünüze değil gideceğiniz yöne bakın, çünkü bisiklet (ve motosiklet) baktığınız yöne gider"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.