Boyu 190dan kısa bodybuilding yapmayan üniversite okumayan siyasi olaylardan anlamayn askeri meselelerden anlamayan her konuda bir fikri olmayan yokmu gerçekten çok merak ettim
1.90 boyum var. Vücudum arnold gibi. ODTÜde uçak mühendisliği okuyorum. Siyaset yaşam tarzımdır. Mezun olunca bordo bereli olujam. Her konuda fikrim vardır pm atabilirsiniz.
benim boyum 181 . fakat DH'de üst düzey tanıdık var , bana torpil yaptılar.
ben
quote:
Orijinalden alıntı: xceza94
ben
quote:
Orijinalden alıntı: NightHound
Boyu 190dan kısa bodybuilding yapmayan üniversite okumayan siyasi olaylardan anlamayn askeri meselelerden anlamayan her konuda bir fikri olmayan yokmu gerçekten çok merak ettim
boyum 1.85 body yapmıyorum üni daha yeni bitti siyasetin içinde büyüdüm ailemin yarısı asker çoğu mesajları okur geçerim yorum yapmaya bile gerek duymam.
1.81'im.
Body ve cardio yapiyorum.
Liseliyim.
Siyasi olaylara ilgim yok takip etmem.
Askeri meseleler ilgimi cekmiyor sadece askere saygim var.
Bilmedigim konularda susmayi tercih ederim. Bazen az konusmak daha bilgili oldugunu gosterir.
boyum 1.87 body yapmiyorum kasli vucudu gectim normal vucudum bile yok cöp gibiyim siyaset ve askeri olaylardan anlamam.dh standartlarini tutturamadigim icin yöneticilerden banlanmami talep ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NightHound
Boyum 1.92 cm.. Body building yapmıyorum,vaktim yok.Yapmayı çok istiyorum zira göbek aldı gidiyor.. Üniversite okumuyorum,çalışıyorum.. Siyasi olaylardan biraz anlarım.. Askeri meselelerden de biraz anlarım.. Her konuda fikrim yoktur,bilgili olduğum konularda yorum yapma gereği duyarım.. Saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme