Şimdi Ara

Şu görüntüden sonra 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu görüntüden sonra 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmeli.
    Şu görüntüden sonra 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmeli.
    Caydırıcı bir ceza verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 22 Ekim 2017; 21:21:23 >

• Saha kapatma cezası verince sence onu atan adam müsvettesi uslanacak mı ? Alakası bile yok. O adam tespit edilirse sahalardan değil direk hapis cezası verilirse bak o zaman sahaya çöp atan oluyor mu!
  • Ben hakem olsam o andan sonra girerim soyunma odasına çıkmam. Böyle rezalet mi olur ? Ama Cüneyt Çakır neyin kafasını yaşıyor bu akşam anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 22 Ekim 2017; 21:23:31 >
  • Fenerli fake hesabıdır dikkate almayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Ben hakem olsam o andan sonra girerim soyunma odasına çıkmam. Böyle rezalet mi olur ? Ama Cüneyt Çakır neyin kafasını yaşıyor bu akşam anlamak zor.

Aynen.

Hangi takım taraftarı yaparsa yapsın aynı netice olmalı. Allah korusun ya birşey olsaydı hakeme? İşi gücü körü körüne fanatiklik olanların anlamasını beklemiyoruz zaten.
  • Hakem ölmüş mü?

Ölmememiş.

Geçin bu işleri.

Ceza falan vermezler.

• Aynı hareket zamanında bir FB-GS maçında da yaşanmıştı, hakem raporunda "FB'Li taraftarlar suları GS'li futbolcuya atmıştı ama yan hakeme geldi" diye yazdığı için ceza verilmemişti. Şimdi de biz aynı tarifeyi istiyoruz.

Not: Yapılan büyük bir rezilliktir. Taraftar sanki maç öncesinde çok tarafsız maç yönetileceğini bekliyormuş da verilen kararlarla çığırından çıkmış gibiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cüneyt maçı berabere bitirmek için çıktı neden içeri girsin?
    Herif yardımcı hakemi teselli ediyor nolursun devam et bir daha gelmeyelim diye.
  • Verilmeli ama sanmıyorum verileceğini.
  • En az 3 yolda. Kesinlikle gözümüzün yaşına bakmayacaklardır

5 verecekler tahkimde 3 e inecek.

• Cüneyt’e 10 maç ceza verirlerse kabul ederim iç sahada 10 hafta maç görmemeyi! Gomis’in söylediği gibi sorumlusu Cüneyt!

• bence inip öldürmedikleri için sabır ödülü verilsin
  • Beter olsunlar maçı katlettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Hakem ölmüş mü?

Ölmememiş.

Geçin bu işleri.

Ceza falan vermezler.

İşin içine Beşiktaş yöneticileri gibi biz de girersek atılan maddeyi su yerine çiçek olarak raporda değiştirebiliriz. Malumun derbide Şenol Güneş'in o.ç küfürünü Türkçe altyazı gibi allah belanızı versin diye çevirtmiştiniz.
  • Bir besiktasli olarak objektif olmam gerekirse 5 mac falan olmaz onu gecin. Turkiye standartlarinda normali 2'dir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o penaltıyı vermediler ben orda olsam o gazla sahaya girerdim böyle adilik yapılmaz
  • Şu ceza verilmezciler, sanmıyorumcular bir basın gidin Allah aşkına ya. Daha ağır konuşamıyorum maalesef.

Adamlar ilk fırsatta Galatasaraya vurmak için pusuda bekliyorlar. Ellerine böyle bir fırsat geçmiş ve ceza vermeyecekler öyle mi?

Sanki G.saray federasyon desteğiyle ilerliyor da kollamak için ceza vermeyecekler güya. Onu sizler daha iyi bilirsiniz federasyonu arkanıza alıp şampiyon olmayı.

Harbiden basın gidin G.saray hakkında hiçbir yorumda bulunmayın. Rezil-leş futbol oynayan kendi takımlarınızla ilgilenin bir zahmet.

• 5 10 tane hödük su attı diye bizim saha neden kapanıyor. Ben de gideyim fener maçında iki tane su atayım fenerin sahası kapansın. Bu nasıl bir mantık?

• Hiç etkisi olmayan hakeme madde atmak ne yahu. Sinirlenir Cüneyt'e atarsın neyse de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jst1907 -- 22 Ekim 2017; 22:46:49 >
  • volkanin kafasina su sisesi patladiginda tribunu kapatamayanlar bunuda kapamatamaz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.